How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

dogumdan korkuyorummm. yardım edin!!!

ben de çok korkuyordum doktorum kesnlikle izleme dedi ben de izlemedim şu an 4 aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var ben normal doğum yaptım suni sancı verdiler sancıların çok kötü olduğu doğru ama doğumum kolay oldu onu kucağıma aldığımda herşeyi unuttum

Merhaba. Hiç korkma doğumdan. Benim ilk bebeğim normal oldu, ikincisi sezaryen.İkincisi de normal olsun diye çok istedim, ama suyum azaldığı için 41+2 de sezaryen olmak zorunda kaldım. Doğum o kadar zor olsa kim ikinciyi doğurmak isterki? Üstelik ilk bebeğimi doğurduğumda 16 yaşındaydım. Ve inan her iki doğum anımı da tekrar tekrar yaşamak istiyorum. Bir kere hamilelik o kadar güzel birşeyki... İnan bir hamile görünce hala çok imrenerek bakıyorum. Bence hiç korkma ve hemen hamile kalmaya bak. Bu tür şeyleri çok erteleyince sonra olması zor olabiliyor. Çocuk isteyip de olmayan insanları düşün.Anne olmanın zevkine asla paha biçilemez...

Merhaba. Hiç korkma doğumdan. Benim ilk bebeğim normal oldu, ikincisi sezaryen.İkincisi de normal olsun diye çok istedim, ama suyum azaldığı için 41+2 de sezaryen olmak zorunda kaldım. Doğum o kadar zor olsa kim ikinciyi doğurmak isterki? Üstelik ilk bebeğimi doğurduğumda 16 yaşındaydım. Ve inan her iki doğum anımı da tekrar tekrar yaşamak istiyorum. Bir kere hamilelik o kadar güzel birşeyki... İnan bir hamile görünce hala çok imrenerek bakıyorum. Bence hiç korkma ve hemen hamile kalmaya bak. Bu tür şeyleri çok erteleyince sonra olması zor olabiliyor. Çocuk isteyip de olmayan insanları düşün.Anne olmanın zevkine asla paha biçilemez...

16 yaşındamıııııııııııııııııı kafamçokkarıştı

canım kolay birşey değil doğum tabiki ama epidural vs yöntemler var artık.anne olmak kolay değil birşeyleri göze almadan olamazsın.acısız dogum yöntemleri cok artık.ben oğlumu normal dogurdum. şimdi epiduralli normal dogum istiyorum.

mrh kızlar bende doğum yapalı 2.5 ay oldu normal doğum yaptım bende çok korkuyordum herkesten farklı farklı şeyler duydum videolar izledim daha çok korkuttum kendimi son ayımda hiç çekilmez olmuştum herkese ters tepkilerde bulunuyordum stresten ama korkulcak gibi değil ALLAH kolaylığını veriyor tabiki kolay değil ama bebeğini kucağını aldığında herşeyi unutuyorsun sanki dünyaya yeni gelmiş gibi oluyor insan.ALLAH HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR VE HAYIRLI EVLTLAR NASıP ETSıN....

Back