- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
ayyy anlamıyorum ben bu korku olayını.Allah'ın izniyle 12 günümüz var geliyo nihayet oğluşum nasıl güzel bi heyecan anlatamam. Allah nasip ederse son anda bi aksilik çıkmazsa normal gelecek.ne mücadeleler verdim anlatamam normal olması için daha hamile kalmadan önce gece gündüz yalvarıyordum normal doğum için Rabbime.saolsun ama doktorumunda çok yardımı oldu bu kadar cesaretli olmamda oda normal üstelik epiduralsiz doğum yapmış bir anne. her kontrolümüzde benim kızım benim gibi sakin sakin gircek doğumhaneye gülerekte çıkacak der. hem doğumu düşüneceğine asıl hamileliği düşün hele bide bizim gibi yaza denk gelirse aman Allah yardımcın olsun. karnın bunaltır. nefes alamazsın, normalin üzerinde bi terleme.hele benimki gibi bi hamileliği Allah düşmanıma vermesin 9 aydır bulantıdan bıktım. bebişim hep aşada duruyodu ve artık wc görmek istemiyorum.hele 5. ayda başladıki sancılarım artık ekim annelerinin topiklerinde bile herkes dalga geçer oldu sen klay doğurursun alıştın artık diyorlar.4 aydr durmaksızın sancı çekiyorum bebişim 2 kez glmeye kalktı durduruldu ve sonuncusunda artık doktorum halime acıyarak istersen artık bekletmeyelim gelsin ama kuveze girecek dedi.ve yinede hayır dedim.
uzun lafın kısası bunca şeye rağmen şu an tek bir düşüncem var acaba bir yıl sonrada 2. yimi yapsam ikiz gibi büyüsünler :)Allah isteyen herkese yaşatsın bu mükemmel bir duygu.
uzun lafın kısası bunca şeye rağmen şu an tek bir düşüncem var acaba bir yıl sonrada 2. yimi yapsam ikiz gibi büyüsünler :)Allah isteyen herkese yaşatsın bu mükemmel bir duygu.