- 25 Aralık 2020
- 5.219
- 19.096
- 198
- 41
- Konu Sahibi buffybuffy
-
ay ilk ben de öyle algıladım yaYa eşinizin zihniyeti bana o kadar uzak ki ilk okuduğumda babanız da gelecek ama ikisi boşanmış olduğu için aynı odada kalamazlar diye dert ediyorsunuz sandım.
Neyseki şehir uzaklığı varmış.O kadar ataerkil ve saçma aile yapısı ki neden böyle bir hata yapıp böyle bir aileye gelin oldum diye düşünüyorum pişmanım açıkçası allahtan kendim çalışıyorum ama eşimi de seviyorum hamileyim belki onun vermiş olduğu psikoloji 5/6 saat uzaklıkta memleketimiz ve yaşadığımız iş bebeği görmek istiyorlar
Konu sahibi siz iyi misiniz yaaKv kıskanç bir kadın artık neler yaşadıysa ben ailesine girmeden önce beni de kıskanıyor biliyorum çalışıyorum maddi kazancım var onu bile dile getirir yani bu zamana kadar kimse umurumda olmazdı şimdi her şeyi dert eden insan oldum ya
Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
İlk sorum, annen mi fingirdek, kayın pederin mi?Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Annen gelsin kalsın, gittikten sonra da onlar gelsin. Herkes aynı anda ne yapacak ki? Ayrı ayrı gelsinler bari faydası dokunsun.Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Ortada problem yok, gelmesin kocasını kıskanan kadın. Sen de üstün başın açık ameliyatlı yatacaksın evde saçma yaÖnceden saçma bir kıslançlık durumu olmuş kaynananın geçimi bozulur diye düşünüyor kocam
Kayınvalide yüzünden annen gelmeyecekse ozaman annen gelsin Kayınvaliden gelmesin sonuçta problemli olan o belli kıskanc diyosun. Doğum yapan sensin senin annen yanında olması eeeeen doğalı anan varken kv ben şahsen istemezdim.Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?