- Konu Sahibi buffybuffy
-
Aaa ne kadar ayıp. Üstelik siz de bu düşünceye çanak tutmussunuz. Boşanmış bir kadın sizin gozunuzde tam olarak ne konumda orasını anlayamadım doğrusu. Ya kendi anneniz ya kayınvalideniz gelsin. Her ikinizin kardeşine ve kayınpedere gerek yok.Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
herhalde uzun kalmaya niyetli geliyorlarKayınpeder ve kaynın hiç işi yok orda
kendi kardeşi 10 yaşındaAaa ne kadar ayıp. Üstelik siz de bu düşünceye çanak tutmussunuz. Boşanmış bir kadın sizin gozunuzde tam olarak ne konumda orasını anlayamadım doğrusu. Ya kendi anneniz ya kayınvalideniz gelsin. Her ikinizin kardeşine ve kayınpedere gerek yok.
Zavalli anneniz, kadincagizin boyle bir damadi oldugundan haberi yok.Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Ya valla nerden tutsan elinde kalıyo.herhalde uzun kalmaya niyetli geliyorlar
ve k.pederle kayın kendi başına kenidlerine bakamıyor (!) sanırım kaynana evde yokken
başka ne dertleri var bilemiyorum
kadın kocasını bırakamıyor da olabilir bu kıskançlıkla?
kayın ne alaka peki...
zorluyorum
acaba aracı o mu sürüyor?
Eşinizin bu zihniyetinin nesini seviyorsunuz
Ailesi ilkel ama kocanız değil (!) siz o bu alınmasın derken kocanız hamile karım neden alınmasın üzülmesin diye düşünmüyor. Doğumdan sonra hiçbir şey daha iyi olmayacak emin olun lohusalık psikolojisi zaten bambaşka boyut çiğ çiğ yerler sizi bunlar..Yazılanların hepsini okuyorum ve mantıklı buluyorum her bir yazılanı. ben de sizin gibi düşünüyorum ama eşimin ilkel ailesinden dolayı aman kırılmasın aman alınmasınlarla bu zamana kadar geldim hamileliğin vermiş olduğu psikoloji ile belki gerçeği gördüm önceden her şey belki toz pembeydi gerçek hayatın içine düştüm şimdi de evlendikten sonra değişmiş oldum onu bile dedi kv niye onun istediği olmadı ama artık umurumda değil hiçbişey çocuğum önemli olan burda doğum yapayım zaten yüzlerine laf edicem gelişimi önde giden bebeğim sizin stresiniz yüzünden kilo almadı diye ona da bişey diyecekler çünkü
Peki yaklaşımım nasıl olmalıAilesi ilkel ama kocanız değil (!) siz o bu alınmasın derken kocanız hamile karım neden alınmasın üzülmesin diye düşünmüyor. Doğumdan sonra hiçbir şey daha iyi olmayacak emin olun lohusalık psikolojisi zaten bambaşka boyut çiğ çiğ yerler sizi bunlar..
Yaklaşarak halledemezsiniz dalmanız gerekiyor. Özellikle kocanız olan homo habilise.Peki yaklaşımım nasıl olmalı
Niye? Kayınbabanız sapık mı?Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Kv kıskanç bir kadın artık neler yaşadıysa ben ailesine girmeden önce beni de kıskanıyor biliyorum çalışıyorum maddi kazancım var onu bile dile getirir yani bu zamana kadar kimse umurumda olmazdı şimdi her şeyi dert eden insan oldum yaNiye? Kayınbabanız sapık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?