• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumda yanımda kim kalacak ?

Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Manyaklarmı? Asıl 23 yaşındaki kaynınızın yanınızda ne işi var?

Hanımlar 20 ocakta sezeryan olacağım memleketimde değil görev yaptığımız ilde doğum yapmaya karar verdim kendi evimde yuvamda annem babam ayrı benim annemle 10 yaşındaki kardeşim gelecek dünürler birbirine küs gibi konuşmuyorlar ama eşimin ailesi de gelmek istiyor haklı olarak başımın üzerinde yerleri var da babası 23 yaşımdaki kaynım ve annesi aynı evde nasıl duracaklar annem boşanmış olduğu için eşim babamla nasıl kalacaklar diyor annesi de kıskanacak tipte ne yapmalayılız gerçekten kafamız karıştı çocuğumuz olacak düşündüğümüz şeylere bakın acıyın yani ağlamaktan helak oldum
Tövbe estağfurullah. O zaman 15 gün annen kalsın o gitsin sonra diğerleri gelsin.
Böyle zihniyetli olursak o zaman 23 yaşında ki kaynınla 10 yaşında çocuk aynı yerde durmasın

O kadar ataerkil ve saçma aile yapısı ki neden böyle bir hata yapıp böyle bir aileye gelin oldum diye düşünüyorum pişmanım açıkçası allahtan kendim çalışıyorum ama eşimi de seviyorum hamileyim belki onun vermiş olduğu psikoloji 5/6 saat uzaklıkta memleketimiz ve yaşadığımız iş bebeği görmek istiyorlar

Ataerkil değil anaerkil o.
Kaynana anneyi istemiyor işte bahane gerisi.
Sapik mi kaynatan senin..

Zavallı anneni bu olayların içinde bırakırsan annenin namusuna laf gelir bu insanlardan her şeyi beklerim ben.

Senin doğumun inanılmaz zor geçecek en başta kocanda bir gram merhamet yok. Allah ıslah etsin.

Siz yanlis tepkiyi veriyorsunuz vermeniz gereken tepki eşiniz annenize nasi böyle söylüyor.ben olsam rezil ederdim annemi.sirf boşanmış diye afedersiniz ama namussuz mu oluyor.her erkeğe göz mü koyacak.cok iğrenç bir düşüncesi var eşinizin daha kötüsü siz bu söylemine kizmamissiniz bile.

Esim babamla nasıl kalacAklar diyor kısmını anlayamadım? Annenize ne ile itham ediyor?

Siz yanlis tepkiyi veriyorsunuz vermeniz gereken tepki eşiniz annenize nasi böyle söylüyor.ben olsam rezil ederdim annemi.sirf boşanmış diye afedersiniz ama namussuz mu oluyor.her erkeğe göz mü koyacak.cok iğrenç bir düşüncesi var eşinizin daha kötüsü siz bu söylemine kizmamissiniz bile.
Ben de aynısını anladım emin olamadim. Böyle rezil bir düşünce olabilir mi yaa

Ay ben de sandım ki boşanmış babası da gelcek onu diyor.

Cuuuuussss cuuuss diyorum soyleyemedin mi baban gelmesin o zaman diye.
Yok ya, daha önce kv kocasını konu sahibinin boşanmış annesinden kıskanmış olaylar çıkmış hatta, konu sahibinin kocası"annen gelmesin babamda gelecek annem kıskanır huzurlari bozulur vb" demiş inanılır gibi değil!

Yok ya, daha önce kv kocasını konu sahibinin boşanmış annesinden kıskanmış olaylar çıkmış hatta, konu sahibinin kocası"annen gelmesin babamda gelecek annem kıskanır huzurlari bozulur vb" demiş inanılır gibi değil!

Kiskaniyorsa kocasını getirmesin. Kendi gelmesin.

Ya bırak kocasinda iş yok. Kız doğum yapacak annen gelmesin diyor. Yapayalnız bı kız.

Kiskaniyorsa kocasını getirmesin. Kendi gelmesin.

Ya bırak kocasinda iş yok. Kız doğum yapacak annen gelmesin diyor. Yapayalnız bı kız.
Kadınlara yapışık yaşayan, kadınlar olmadan bir şempanze kadar gelişip karnını bile doyuramayıp, sezeryanla doğum yapacak kadının evine gelmeye utanmayan e*keklere laf eden yok, kadın boşanmış diye risk görüyorlar. Korkunç bir zihniyet!

Konu sahibinin annesi var, destek olmaya geliyor yalnız değil bence, bu aileyi de bu zamana kadar az çok anlamıştır ama yetmemiş bi de çocuk yapmış.

Konu sahibi kusura bakmayın da en büyük hata sizde, eşiniz annenize böyle bir yakıştırma yapıyor ve siz ağzının payını veremiyorsunuz, gerçekten inanamıyorum ya
yapmanız gereken tek şey eşinizin ağzının ortasına kürekle vurup bir daha katiyen anneniz hakkında böyle birşey söylememesini sağlamak ve sadece çok gerekliyse kayınvalidenize gelmesini söylemek, annenizden başka yani

Tabii ki rahat etmek istiyorsaniz anneniz. Ayrıca kayinvalideniz gelince tüm aile gelecek. Her şekilde annenizi istemelisiniz. Dogumu esiniz degil siz yapacaksiniz. Kayinvalideniz de görmek istiyorsa gelsin dogum yapacağınız gün görsün sonra dönsün evine. İlerleyen zamanda anneniz evine döner o gelir. Ben iki doğumunda da annemi istedim yanımda banyomu bile annem yaptırmak zorunda kalmıştı. Bir de eşinize sorar mısınız annenize mi yoksa kendi babasına mi güvenmiyor? Ne kadar çirkin bir itham

Kadınlara yapışık yaşayan, kadınlar olmadan bir şempanze kadar gelişip karnını bile doyuramayıp, sezeryanla doğum yapacak kadının evine gelmeye utanmayan e*keklere laf eden yok, kadın boşanmış diye risk görüyorlar. Korkunç bir zihniyet!

Konu sahibinin annesi var, destek olmaya geliyor yalnız değil bence, bu aileyi de bu zamana kadar az çok anlamıştır ama yetmemiş bi de çocuk yapmış.

Bı konusu daha var ablasıyla da araları limoni. O yüzden yapayalnız dedim. Doğum yapacağımı soyliyim mi diyor. Resmen yalnizlastirilmis. Benim annem kim kaynana kim ya. Bana en iyi annem bakar. Bunun konusu bile geçemez. Biri gelmeyecekse o kaynana.

Çözüm basit kayinpeder ve kayniniz gelmeyecek bu kimsenin aklina gelmedi mi? Zaten yenidogum yapmis kadinin evinde ne isi var erkeklerin memeler disarda oluyor yara oluyor. Diger bir cozum de sirayla gelecekler once anneniz sonra kayinvalide ve cok istiyorsa esi oglu. Yani cozumler cok basit neden ilk akillarina sizin annenizin gelmemesi geliyor?

Önceden saçma bir kıslançlık durumu olmuş kaynananın geçimi bozulur diye düşünüyor kocam
O zaman eşinizin ailesi gelmesin geçimleride bozulmaz.. sezaryen olacak diyorsunuz dolayısıyla ilk günler sürekli yürümeniz gerekecek e malum doğum kanaması var bu durumda kp ve 23 yaşında kaynınız varken nasıl rahat edeceksiniz? Ailen gelmesin diye sizin söylemeniz gerekirken eşiniz çok büyük hadsizlik etmiş...

Son düzenleme:
Bı konusu daha var ablasıyla da araları limoni. O yüzden yapayalnız dedim. Doğum yapacağımı soyliyim mi diyor. Resmen yalnizlastirilmis. Benim annem kim kaynana kim ya. Bana en iyi annem bakar. Bunun konusu bile geçemez. Biri gelmeyecekse o kaynana.
İşte böyle bir adama haddini bildirmezse ne anne kalır ne abla. Hâlâ da devam ediyor kocası, kadın umurunda değil.

Siz daha önce de çok ilginç konular acmissiniz. Siz hamileyken eşiniz disarda başka kadınları görünce erekte oluyormuş. Kv sizin bebeğinize sizi kötüleyip saçınızı çektirmekle ilgili güya şakalar yapmış. Hatta kendi çocuğu olmayan birini emzirmeye ilgili şeyler yazmışsınız, sizin bebeginize de yapacağını düşünüyorsunuz. Şimdi de annenize resmen koca ayartan muamelesi yapıyorlar. Tebrik ederim şahane bir evliliğe cocuk gelitiriyorsunuz. Daha bolca okuruz konularinizi gibi duruyor.

Yerinizde olsam 10 gün annem sonraki 10 gün de kaynanam kalsın derdim.
İkisinin aynı anda gelip sonra aynı anda gitmelerinin sana ne faydası olacak ki? Sırayla gelsinler kimse de yorulmamış olur yer telaşın da olmaz.
Ben böyle kalabalık ortamları arkadaşlardan çok duydum bir yerden sonra doğum yapan misafire bakmaya başlıyor. O konuma düşmene izin verme.
Ayrıca emzirme meselesi yenidoğanda her an her yerde oluyor. Kayınbabanızın ve 23 yaşındaki oğlanın yanında nasıl ragqt emzireceksiniz ki.....
Yani o kayınvalide de doğum yaptı, nasıl olurda düşünmezler ayrıntıyı anlamıyorum.

Back