- 26 Temmuz 2018
- 6.862
- 7.903
- 198
- 32
İnşallah canım resmen 5 gün varEli kulağında valla çıkmak istiyo artıkinşallah canım sağolasın hemen haber vericem bi doğsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım resmen 5 gün varEli kulağında valla çıkmak istiyo artıkinşallah canım sağolasın hemen haber vericem bi doğsun
![]()
İyiyim cok sukur sıcaklar zorladı 32+5 oldum yüzme yürüme işte umarım normal dogum olur kendinden gelir pasa git gide agırlastığımı hissediyorum hazırlıklar işte elbiselerini yıkadım bugun cikolata kapı süsü magnet siparişi verdim hastane cıkısları tamm hamilelik cekimi de yaptırdım henüz resimler hazır değil bi tarafdan kıslık yapıyorum hersey gelsin cantaları hazırlayıp perde cam halıları gönderip dogumu bekliycem işte hayırlısıylaYaaaa sizi gene bir arada görmek çok güzelseninde az kalmış canim durumlar nasıl
Sabah akşam eli kulağındadir seninde kuzum sağlıkla hayırlı bir şekilde doğsun inşallahgerçekten çok zor son günler geçmek bilmiyor zaten çatı dar olsa söylerlerdi dogurunca haberdar et bizi de
![]()
Oyyys maşallah çok güzeller valla sen bizden hazır gibisin kuzum benim ev tadilatta üst kata geçiyoruz henüz gecemedik ve haftaya doğum varİyiyim cok sukur sıcaklar zorladı 32+5 oldum yüzme yürüme işte umarım normal dogum olur kendinden gelir pasa git gide agırlastığımı hissediyorum hazırlıklar işte elbiselerini yıkadım bugun cikolata kapı süsü magnet siparişi verdim hastane cıkısları tamm hamilelik cekimi de yaptırdım henüz resimler hazır değil bi tarafdan kıslık yapıyorum hersey gelsin cantaları hazırlayıp perde cam halıları gönderip dogumu bekliycem işte hayırlısıyla![]()
İş zor keske önce bitseydi bebekle nasıl yapacaksın yeni doğum yapmış halinle Allah kolaylık versinOyyys maşallah çok güzeller valla sen bizden hazır gibisin kuzum benim ev tadilatta üst kata geçiyoruz henüz gecemedik ve haftaya doğum var![]()
Heyy maşallah canım bu tempoya dogurmaman şaşırtıcı kız ben kıçımı kaldıramıyorum valla senin başlamadı galiba ağrıların acayip ağrı sancı çekiyorum ben maalesefİş zor keske önce bitseydi bebekle nasıl yapacaksın yeni doğum yapmış halinle Allah kolaylık versinugrasıyorum valla hersey olsun diye kıslık da bıtırdı beni iyi cıktım onca işin içinden tursu da kurdum Tarhana da yaptım biber de kuruttum fasulye ve bamya attım dolaba yapmadığım cacık kalmadı
sürekli haraket hali bide o işin içinde çekime gittim tatile gittim arkasına hiç durmak yok geldim erişte yaptım cumartesi günü de
umarım şu tempoya dogururum
Olmaz mı ara ara benim de oluyo kemiklerim iç içe geçmiş gibi bide sorma benim veled daha yeni cıktı yukarı karnım asagıdaydı oturup kalkarken cok zorlandım daha yeni rahat haraket ediyorum en azından yere oturabiliyorum ama durdu durdu birden cıktı ya karnımın üstü catladı bide liarak kullanmama rağmen zorluk hepsinde var sağlıkla bi dogsalarHeyy maşallah canım bu tempoya dogurmaman şaşırtıcı kız ben kıçımı kaldıramıyorum valla senin başlamadı galiba ağrıların acayip ağrı sancı çekiyorum ben maalesef
Sen maşallah marifetlisn çok güzel olmuşlar güle güle kullansın oğluşunİyiyim cok sukur sıcaklar zorladı 32+5 oldum yüzme yürüme işte umarım normal dogum olur kendinden gelir pasa git gide agırlastığımı hissediyorum hazırlıklar işte elbiselerini yıkadım bugun cikolata kapı süsü magnet siparişi verdim hastane cıkısları tamm hamilelik cekimi de yaptırdım henüz resimler hazır değil bi tarafdan kıslık yapıyorum hersey gelsin cantaları hazırlayıp perde cam halıları gönderip dogumu bekliycem işte hayırlısıyla![]()
Resmen 3gün var şaka gibi 90 lardaydı bi ara dün gibiİnşallah canım resmen 5 gün var![]()
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canım olsunSen maşallah marifetlisn çok güzel olmuşlar güle güle kullansın oğluşunben bsy yapamadım kendim hazır aldım geçtim tek battaniye ördüm zaten ellerm uyusuyo onu da zorla temzilk filan yapıldı tek halılar serilck doğuma gidince
![]()
İnsAllah canım benim hayırlısıyla Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsinHayırlısıyla kucağına alırsın inşallahkorkma korkmayalm bende korkuyorum ama o kadar insan nasıl doğuruyo böyle düşünülm ucunda ölüm yok bebeklerimze kavusucz böyle düşünelm ben böyle rahatlatıyorum.
İnsAllah canım benim Allah cümlemizin yardımcısı olsunKorkmayin olup bitiyor, bebeginize kavusmak on plana geciyor. Saglikla kavusursunuz insallah bebeginize
Anammm yaramaza bak sen :)) bu saatten sonra çok yorma kendini canim catlamak genetik bence ne yaparsan yap az uz oluyor çatlak benim göbeğim asla çatlamazdi sadece basenlerde olurdu şimdi karnımın alt kısmı hafiften çatlamış ben göremiyorum tabiOlmaz mı ara ara benim de oluyo kemiklerim iç içe geçmiş gibi bide sorma benim veled daha yeni cıktı yukarı karnım asagıdaydı oturup kalkarken cok zorlandım daha yeni rahat haraket ediyorum en azından yere oturabiliyorum ama durdu durdu birden cıktı ya karnımın üstü catladı bide liarak kullanmama rağmen zorluk hepsinde var sağlıkla bi dogsalar
Ahhh o günler geçti gitti de son günler geçmiyor valla dogurmadin dimiResmen 3gün var şaka gibi 90 lardaydı bi ara dün gibi![]()
Ben de ona inanıyorum artık oglum da 3 şişe bio oil bitirdim çatladım bunda liarak aldım bitirdim ikinciye gececem durdu durdu iyi olmadı diyordum birden cıkınca üstüm catladı işteAnammm yaramaza bak sen :)) bu saatten sonra çok yorma kendini canim catlamak genetik bence ne yaparsan yap az uz oluyor çatlak benim göbeğim asla çatlamazdi sadece basenlerde olurdu şimdi karnımın alt kısmı hafiften çatlamış ben göremiyorum tabi
Ahhh o günler geçti gitti de son günler geçmiyor valla dogurmadin dimi![]()
Teşekkür ederimBen ishal olmuştum, 37 . Hafta ve doktora gittim ilaç verdi geçti, bence doğum belirtisi değil, doktora gidin, ben gitmedim diye sandim başlamıştı 2 gün serum verdiler sandim durdu. Sağlıcakla kavusun
Yok canım doğurmadımAnammm yaramaza bak sen :)) bu saatten sonra çok yorma kendini canim catlamak genetik bence ne yaparsan yap az uz oluyor çatlak benim göbeğim asla çatlamazdi sadece basenlerde olurdu şimdi karnımın alt kısmı hafiften çatlamış ben göremiyorum tabi
Ahhh o günler geçti gitti de son günler geçmiyor valla dogurmadin dimi![]()
Senin artık eli kulağında haraketlerine dikkat et her gün kontrol et insallah sağlıkla gelsinYok canım doğurmadımgeçen gün sağ bacagıma kasılma girdi zorla yürüdüm az önce yine öyle yürüyemedim valla ama geçti bu bi belirti bence çünkü hiç böyle olmamıştm hani
Evet yarın yine kontrol var belki yine sancm çıkar bakarlar acılmama çok kötü bsySenin artık eli kulağında haraketlerine dikkat et her gün kontrol et insallah sağlıkla gelsin
Sağlıkla doğsun insallahEvet yarın yine kontrol var belki yine sancm çıkar bakarlar acılmama çok kötü bsyçok hareketli yaa durmuyo hiç çıkcak artık kuzum o da heyecanlı
![]()
İlk size yazcamSağlıkla doğsun insallahdogurunca yaz mutlaka
![]()