Doğuma Hazırlık Doğuma ve çocuğa hazırlık:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.512
133
33
Hanımlar merhaba. Şu an 17 hafta içindeyim ama genel bir bilgi almak istiyorum.. bebeğe ne zaman giysi, eşya almaya başlanmalı? En çok ne lazım olur? Çevremde doğuran kadinlar var tabi ama hepsi de ne denk gelirse onu alan, sonra da kullanmadan çocukları büyüyen insanlar. Benim bile küçük kız kardeşimin te 10 yıl önceden kalma hiç giyemedigi bebeklik giysileri var bir ton yani, en çok ne lazım olacak? Neye yatırım yapmamız gerek.. bebek bezini ne zaman almak lazım, emziği bebek doğunca bebeğe göre mi almalı.. vs vs yani, genel bir bilgi rica ediyorum teşekkürler şimdiden

Canım ben de 13 haftalık hamileyim. Kıyafeti henüz hiç almadım ama yakinlarim almaya başlamış henüz cinsiyet netlesmedi o yüzden eşim dostum akrabalarım hep biseksuel renkler almışlar sağ olsunlar hep fotoğraf atıp gösteriyorlar:) ben daha çok şimdiden bebek küveti çilesi falan o tip şeylere bakıyorum bebek arabası araştırıyorum çünkü çok fazla çeşit var en kullanışlı hangisi olur diye hem fiyat aralığı hem de fayda maliyet analizi yapıyorum çünkü çok pahalı.besik bakıyorum yine bir sürü çeşit marka var mama sandalyesi vs vs yani böyle şeylerin kullanılmaması mümkün değil şimdilik hiç bir şey almadım ama araştırmalara başladım. Çok erken olmasına rağmen çocuk kitapları aldım ona okuyabilmek için o alışkanlığı edinsin diye:))) bu en erken aldığım şeydi :))))) evi sakın bebek beziyle doldurmayın ben doğum zamanı Dr kilosunu falan söylediğinde almayı planlıyorum . Bebek için değil ama kendime doğum için bir takım pijama aldım bir takım daha alıcam yani bebek için sanırım ilk alacağım kıyafet hastane çıkışı olur . hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah

Ay amin canım benim. Biz 14. Haftada cinsiyetini öğrendik o yüzden sanırım giysi renginde sorun olmaz ama ben de uniseks renkleri tercih edicem:) işte bizde henüz kimse de birşey almaya başlamadi hani diyorum alsam da hevesim mi artışa çünkü henüz idrak edemedim bebek arabasında herkes baston arabaların daha kolay kullanışlı olduğunu yazmıştı bir gonderide.. yatak mevzusu var bir de değil mi ay çok Zor islermis bunlar.. ama işte, alıp alıp giydiremeyenlerden olmak istemiyorum cinsiyet ne bekliyorsunuz ultrason fotosuna ilk baktığımızda doktor erkeğe benzettim demişti 10. Haftada.. 4 hafta sonra pipiyi gördük:)

7-8 citcitli body pijama takimi 1-3 ay beden olarak cabuk buyudukleri icin fazla alirsaniz elinizde kalabiliyor en azindan buyume hizina gore devamini alirsiniz agiz bezi bol bol alin onlar cok lazim oluyor emzik nuk marka veya wee uygun oluyor simdilik onlardan alirsaniz biberon ve emzikleri daha iyi tutadabilir tutmayadabilir cok oara verip elinizde kalmasim bebek bezide 2-5 kg dan 1 buyuk paket alabilirsiniz ben stok yapmadim cunku kiloya gore asla uyumlu olmadi oglum 4 kiloydu ama ben 2 numara bezi kullandim

Bize kıza benziyor dedi ama biz erkenden havaya girmek istemiyoruz çünkü benim için aileme hep erkek demişler eşim için de hep kız demişler o yüzden dr söylese bile biz pembe ve mavi almayı düşünmüyoruz ben şimdilik hastane çantasında neler olur neler alsam falan onları ve bebek için bahsettiğim şeylere bakıyorum . Doğumu çok kolaylaştırdığı ve sancıları karşılamada çok yardımcı olduğu için büyük pilates topu da aldım :)))

Kkizz uniseks o biseksuel baska bisey

Ben 28 haftada sonra başladım ufak ufak almaya bir den almaktansa gezdim beğendik lerimi aldım 32.haftama kadar hazır di her şeyim 38 haftada doğum oldu zaten

Valla şimdi baktım biseksuel nedir diye hem erkek hem dişi olabilen diye açıklama var yaaaa doğru kullanmisim aslında ama bende çok güldüm
cinsel yonelim acisindan kullaniliyor yani hem kadinla hem erkekle olan

Ne demek istediğin belliydi zaten de boşver güldük iste fena mi

Ben 6. Haftadan beri aldım ufak ufak
İyiki de almışım 34 e geldim her ay kredi kartım bebeğin ihtiyacları ile dolu al al bitmiyor

Küvetini alabilirsin beyaz renk
Çamaşır deterjanlarını alabilirsin onlar da baya pahalı
Bebe sabunu alabilirsin
Alt açma örtüsü al bebeğe
Bebe yağı alabilirsin tırnak makası
Burun aspiratörü kulak çöpü
Bebek Banyo havlusu beyaz alabilirsin
Örme battaniye alabilirsin beyaz

Kendine göğüs pedi alabilirsin
Emzirme sütyeni alabilirsin ben 6 aylıktan beri onu kullanıyorum
Kendine hamile külodu alabilirsin son 3 ay normal külotlar giyilmiyor
Kendine hastane için lohusa pedi alabilirsin

Diğerlerini de cinsiyet belli
Olunca alırsın
Pişik kremi
Alacaksan süt sağla makinası al

Biberon emzik temizleyici alabilirsin
Ağız bezi müslin bez alabilirsin

Ben eğitici oyuncaklarını bile aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…