doğuma bir hafta var görümcemlere nasıl davranmalıyım?

Doğumda annenizin evine gidin. Ne halleri varsa görsünler.

anlamadığınız benim eşimle bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz, kardeşleri kötü diye eşimle mi boşanayım ,ya da çocuğumuzun olmasını mı istememeliyim . bizim evimizde bir sorun yok sadece sorduğum kalkıp geldiklerinde nasıl davranmalıyım , nasıl tepki vermeliyim? sorum bundan ibaret , eşimin ne yapacağını ya da yapması gerektiğini sormuyorum
E iyi de siz yazmışsınız kavga ettik, boşanma aşamasına geldik diye. Madem kalkıp geldiklerinde napcam diye soruyonuz sadece o zaman şöyle diyim zaten 2 saatte bi emzirceksiniz ortalama yarım saat sürüyor gazını çıkar altını değiştir diyene kadar bi sonraki emzirme saati geliyor geçersiniz odanıza annenizi de çağırırsınız yanınıza takılırsınız birkaç saat. ayrıca lohusalıkta kendinizi çok yorgun hissetmenizde büyük olasılık adaptasyon süreci vs derken ne misafir görüyor gözünüz ne ikramlık. Kim gelmiş kim gitmiş önlerine ne konmuş ne yemişler ne içmişler umursamıyorsunuz bile.
Size tavsiyem eğer yemek yapcak kimseniz yoksa hergün birkaç bişi yapıp dipfrize atın. Anneniz gidince bi süre idare etsin sizi.

Vallahi zıkkım yesinler siz niye bunu düşünüyorsunuz ki niye siz her şeyi üstünüze alacaksınız 15 gün sonra iyileşmiş olup milleti mi agirlayacaksiniz çıkmayın yataginizdan gelen bı zahmet elini bı yerine atıp oturmasin yemeğini yapsın yukarda anasinda kalsın insanlara fazla yüz veriyorsunuzister geliniyor gelsin ister bilmem neyiyle ben lohusayken kimseye bir yudum su vermem açıkçası boşu boşuna kendini üzme zaten çocuk zor olmuş sen çocuğumla ilgilen odadan da cikmazsin onlar sana yemek getirsin

Back
X