- 30 Ağustos 2021
- 7
- -6
- 6
- 38
merhabalar; hayırlı Ramazanlar.benim derdim şöyle : üç görümcem var , biri uzakta yaşıyor,biri bekar aynı binadayız kayınvalidemle, biride 10 dklık mesafede oturuyor. 10 dklık mesafede oturan çok patavatsız hep laf sokuyor , beş düşük yaptım , düşük yaptıktan sonra gelinnnn kalk ne oturuyorsun demişti kardeşiyle görüntülü konuşurken, o hamileliğimde eşime mesaj atıyordu özel doktora gitmesin , ona para verme kızkardeşine versinmiş aynı binadaki onunla gitseymişim fln , ki bunlar az anlattığım. şuan çok şükür beş düşükten sonra 9 aylık hamileyim ama tedaviyle serumlarla iğnelerle. 9 ay boyunca ne aynı binadaki ne 10 dk mesafedeki bir kere bile yardımcı olmadılar , sormadılar bile yapılacak birşey varmı sadece hala olcaz çok heyecanlıyız fln gibi konuşmalar, sonra çok uzakta olan tutturmuş ( yeni gelin alıyor) ben gelinimle düğün alışverişine sen doğum yapınca gelicem diye.bende aynı binada oturduğumuza dedim , doğum zaten telaşlı birşey bide aynı sokakta yüz akrabaları var zırt zırt gelirler doğum olunca, annemde yaşlı çok olmasada birbirimizi idare ederiz kayınvalidem bastonlu, görümcem diğer görümce gelse onun işine koşucak o yüz akrabayı annem agırlıcak devamlı . bu yüzden doğum olsun bir 15 gün sonra fln gelse dedim .bu bana sonra mesaj atmış sen bizi doğumda istemiyorsun sen benim ablalarımdan ne istiyorsun, dedim zaten 7 aylık hamileyim sizden ne istedim , ne yardım ettiniz , baya tartıştık. kalkmış abisini aramış demiş karın ablalarımdan ne istiyor? sonra biz eşimle o akşam boşanma aşamasına geldik ben kendimi tutamadım.o gün bu gündür aradan iki ay geçti kayınvalideme bir kere gittim görümcemlede normalde samimiydik şimdi hiç konuşmuyorum gittiğimde ters davranmadım ama kayınvalidem bana gelince söylüyorum her seferinde bu arada benden 10 yaş küçük ve telefonda bas bas bagırdı
yani haftaya doğurucam gelirlerse ne yapmalıyım bu kadar olay üstüne, 9 ay kapımı çalmadılar şimdi çocuğum doğsun sevdirmek bile istemiyorum
yani haftaya doğurucam gelirlerse ne yapmalıyım bu kadar olay üstüne, 9 ay kapımı çalmadılar şimdi çocuğum doğsun sevdirmek bile istemiyorum