Doğuma 4 ay kaldı doktorum çok korkuttu yardım

kendi beceremem diye düşünmüşse ondandır
kaç yıllık ki tecrübesi?

Canım eş asagidaysa üniversite hastanesinde doğum yapmalısın evet.cunku riskli bir durumdur ve risk durumlarinda özel hastaneler yetersiz kalır üniversite hastanelerine yönlendirirler.o zaman kaybindansa zaten üniversite Hastanesi'nin içinde olmak güvenlidir.ama bu sonucta bir ihtimal dahilinde illa olacak diye birşey yok,olursa da hallediyorlar.arkadasimin da aynı şekildeydi tıpta doğum yaptı hiçbir sorun yasanmadi.ama tedbiri elden bırakmamak lazım üniversite hastanesinde doğumunu yap için rahat etsin

Diline sağlık canım. Bizde her ihtimale karşı üniversiteye gidicez mecbur ama korkuyorum yinede elimde değil

35 yıllık doktor. Beceremem diye değil galiba kendi hastahenednde kı koşullar uygun değil yada adam cidden onemsiyr
koşullar uygun değildir belki malzemeler makineler yetersizdir
çünkü haklısınız evet mesela ben beceremem diye düşünse çok daha yetkin birisne de yönlendirebilirdi direk devlet hastahanesi özellikle de üniversite diyorsa hastahane koşullarındandır çünkü ünv hastahanelerine daha çok bütçe ayrılıyor

Özel hastahaneye gidiyordum zaten ozeldeki doktor dedi üni hastahanesinde git diye . Daha donanımlı bir hastahanede doğum yapman gerek dedi oda

korkmuş olmanı anlıyorum. Belli olmaz sonra da yukari çıkabilir ama önlemini almak en güzeli. Yapılabileceği yapmak sonrasına dua etmek bize düşen.

Ben simdiden ayarliyorum kan vericileri ailemden birde erken doğum yapanda var eş aşağıda olunca zaten bir internetten araştırdım pskolojim bozuldu.

Evet canım önlem amaçlı dedi ama ne bilim ilk hamileligimde böyle birşey başıma gelmedi bunda biraz tedirgin oldum bide benim kanamalarim biteli 2 hafta oluyor adet olur gibi kanamam oluyordu iki hafta öncesine kadar

Ben simdiden ayarliyorum kan vericileri ailemden birde erken doğum yapanda var eş aşağıda olunca zaten bir internetten araştırdım pskolojim bozuldu.
tedbirini aldıktan sonra korkma. sakin ol. netten de bakma hep en kötüsü cıkıyor.
kıl dönmesi diyorsun kansersin cıkıyor

O dr kafayı yemiş bencede bidaha gitme. Hatta bence hemen başka bi dr'a git o farklı konuşrsa. Gelip hastaneye eski dr'nu şikayet et. Sakın kenara çekilme. Hastalara hamilelere böyle yapmalrına snir oluyorum.

Evet canım önlem amaçlı dedi ama ne bilim ilk hamileligimde böyle birşey başıma gelmedi bunda biraz tedirgin oldum bide benim kanamalarim biteli 2 hafta oluyor adet olur gibi kanamam oluyordu iki hafta öncesine kadar
Es ondeyse kanamalarin cok normal. bahsettigim arkadasimin da oyleydi. yin bir arkadasimasiri kanamayla doguma gitti ama hic de bisey ilmadi. ben hep bu durumla ilgili olumlu sonuclar duydum ve gordum. internete bakma. internete gore benim kizim da kesinerken dogum vedusuk agirlikla gelecekti hic de oyle olmadi. sen onlemini al gerisini Yaradana birak

Cnm bebeğin eşi yukarı çıkarmı bir bilgim yok fakat hemen hemen aynındurum bnm başıma geldi.

20.haftadan itibaren haftada 1,2 haftada bir çok yoğun kanamam oldu ayağa dahi kalkamadım.ilk bebeğimi doğum yaptığım özel bir hastahaneye gidiyordum.Ne zaman kanama ile acile gitsem serum takıp bir iğne yapıp kanamamı durdurup eve gönderiyorlardı.En son gidişimde kolumda serum yatarken 2 doktor geldi odama.Durumun riskli üni.hastahanesine gidersen daha iyi olur dediler,risk almak istemediler.Sebebini sorduğumda ise ani bir durumda kan bankalarının olmadığını üni.haatahanesindeki imkanların orada olmaduğını söylediler.Bende doğal olarak başka çarem olmadığı için randevuyu aldım ve gittim.
Randevu aldığım doktor muayene eder etmez,4 cm açılman var sen gitmek istesende seni eve yollayamam dedi ve okadar nazik bir doktordu ki özeldekilerden öyle bir tavır görmedim.Ayrıca açılmamın olduğunu bile söylememişlerdi,ilk devlette duydum.
10 gün hastahanede yattım.Bugün bile dua ederim,Allah onlardan bin kere razı olsun.10.gün zaten 27 haftalık doğum yaptım bebeğim o kadar ufak olmasına rağmen normal doğum yaptırdılar.
Lütfen devlete gitmekten korkmayın.Stajer doktor yaptırdı doğumumu.Stajer olmasına rağmen o kadar tecrübeliydi ki,Lütfen korkmayın lütfen!Bnm gittiğim hastaneden çoğu bayanın çekincesi var.Ya bana iyi insanlar denk geldi yada yeniler eskilerden merhametli.
O hastahane Zeynep Kamil :)

27 hafta çok erken doğum için nasıl. Birde nasıl fark etmemişler acilman olduğunu şaşırdım . Benim tek korkum erken doğum ve doğum esnasında olabilecek sıkıntılar doktorumda tek çare üni diyor . Benim kanamalarim azaldı ama bir anda geliyormuş bu kanama ilerde ve hemen kanama başladığında sezeryana almak durumunda kaliyorlarmis. Aklımda deli sorular zaten ben tek doktorla kalkıyorum devletteki kadın dogumada gidiyorum biri iyi derken biri kötü diyor şaştım kaldım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…