Cnm bebeğin eşi yukarı çıkarmı bir bilgim yok fakat hemen hemen aynındurum bnm başıma geldi.
20.haftadan itibaren haftada 1,2 haftada bir çok yoğun kanamam oldu ayağa dahi kalkamadım.ilk bebeğimi doğum yaptığım özel bir hastahaneye gidiyordum.Ne zaman kanama ile acile gitsem serum takıp bir iğne yapıp kanamamı durdurup eve gönderiyorlardı.En son gidişimde kolumda serum yatarken 2 doktor geldi odama.Durumun riskli üni.hastahanesine gidersen daha iyi olur dediler,risk almak istemediler.Sebebini sorduğumda ise ani bir durumda kan bankalarının olmadığını üni.haatahanesindeki imkanların orada olmaduğını söylediler.Bende doğal olarak başka çarem olmadığı için randevuyu aldım ve gittim.
Randevu aldığım doktor muayene eder etmez,4 cm açılman var sen gitmek istesende seni eve yollayamam dedi ve okadar nazik bir doktordu ki özeldekilerden öyle bir tavır görmedim.Ayrıca açılmamın olduğunu bile söylememişlerdi,ilk devlette duydum.
10 gün hastahanede yattım.Bugün bile dua ederim,Allah onlardan bin kere razı olsun.10.gün zaten 27 haftalık doğum yaptım bebeğim o kadar ufak olmasına rağmen normal doğum yaptırdılar.
Lütfen devlete gitmekten korkmayın.Stajer doktor yaptırdı doğumumu.Stajer olmasına rağmen o kadar tecrübeliydi ki,Lütfen korkmayın lütfen!Bnm gittiğim hastaneden çoğu bayanın çekincesi var.Ya bana iyi insanlar denk geldi yada yeniler eskilerden merhametli.
O hastahane Zeynep Kamil :)