Doğuma 4 ay kaldı doktorum çok korkuttu yardım

mrskose1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
75
49
8
29
Hanımlar merhaba hepinize. Basliktanda anlaşıldığı üzere 4 ay sonra doğumum insallah. Ama gel gelelim kı bebeğin eşi aşağıda özelde kontrollerimi yaptiriyorum 23 haftalık hamileyim. Doktorum eşi birdaha yukarı çıkmaz bebeğin çok riskli doğumun olacak birdaha bizim hastahaneye gelme üniversite hastahanesinde doğum yapman gerek, kanaman durdurulamiyabilir dedi ağlıyorum mahvoldum kaç haftadır ne olacak diye . Özelde yaptım ilk dogumumu 3 yıl önce sezeryan ile yine sezeryan olacak ama doktor çok korkuttu yada ben korktum hanımlar varmı eşi aşağıda olup özel hastahanede doğum yapan kan sorunu yasayan

ya bak şimdi özel hastane var özel hastane var... imkanları farklı. Ki ne kadr iyi bir doktormus ki daha erkenden seni uyarmış. Imkanları olan bir hastanede yeni bir guvenebilecegin doktor bulup devam etmen için fırsat tanımış.

Birkaç arkadaşım bu sebeple sezeryan doğum gerçekleştirdi.
Sezeryanda bebeğin eşinin nerede olduğunun önemi yok ki.
Hepsi turp gibi maşallah, bebekleri de sapasağlam.
Ayrıca şuan daha erken, 30lu haftalarda hala aşağıda ise sezeryana kararlaştırılır.
Doktorunuzu değiştirin derim.

Korkutmamışki olacak şeyleri söyleyip erkenden önlem alıp doktor bulman için yönlendirmiş. Bizler hep iyi şeyler duymayı umduğumuz için gerçek en ufak şeyde mahvoluyoruz. Zamanın varken önerdiği şekilde uygun bi hastane bul. Doğum sırasında bu sorunları yaşayıp perişan olmaktansa fırsatın var en iyisini ayarlayabilirsin. Moralini bozma

Ablam ilk hamileliğinde yaşamıştı canım. Doğum sancısı çekmeden kanaması oldu bebek eşinden ayrılmaya başlamış normal doğum olacaktı ama böyle olunca sezaryen ile almak zorunda kalındı özel hastaneydi hiçbir sorun olmadı. Tabi herkesin durumu farklıdır.

hım hom eş durumu zorludur. aglama. dogumu nerede yapacaksan bunu hesaba katıp ona göre ekipman ayarlasınlar.
birde başka doktr. git. hatta 3-4 doktr. daha git.
ve sana cok yakın ve cok sevdigim bir arkl. olayını anlatayım. dogumdan sonra eşi temizliyorlar ama kanama durmuyor. kan bulundu ama kanamayı durduramadıkları için caresiz kaldılar. tek care rahim alınması dediler ve rahmi alındı arkadaşımın. tabii hiç üzülmedik buna cunku canı daha önemliydi.
bir başka hikaye genc bir anne dogum yapmış ( kuzenim tanıyor bunları ) gene aynı mevzu kanamayı durdurmuşlar. rahimi almaya gerek kalmamış.

Evet doktorum iyi ama ben çok korktum. Doktor şimdiden onleminizi alın diye söylüyorum sonra neden böyle bir durum varmış diye üzülüp yanıma gelmeyin dedi hem senin için hemde vicdanen rahat olmamız lazım dedi korkma ama.durum.ciddi dedi

Evet bende duydum rahmini aldıkları oluyormuş kanama durmayinca ama insan yinede korkuyor işte

Evet bende duydum rahmini aldıkları oluyormuş kanama durmayinca ama insan yinede korkuyor işte
korkma. rahmin bile alınsa cok kaliteli bir hayat sürebilirsin eşin ve bebeklerin ile.
ki devlette ki doktr. da cıkar demiş. biri cıkmaz demiş. sen 3. dokt. görün fikrini al. dopguma nerede gireceksen ayarlşa bu riski söyle. eger durdurabilirse zaten durdururlar. ama durduramazlar ise eşine söyle rahim alınır kurtulursun.
birde ogun hangi kan grubunda isen ona göre hazırda kan verici bulunsun.
biz arkadaşımıza cok zor kan bulmuştuk b negatifti. 1 gun kanamayı durdurmayı denediler olmadı. 2 gun de rahim alındı.

korkma sakin. esinin onde olmasi kanama riskinin fazla olmasi demek. ozellerde kan ihtiyacin okdugunda karsilanmasi guc olacagindan universite hastanesine yonlendirmistir seni. oncelikle ya daha buyuk bir ozel hastaneye git gorun ya da gercekten cok da vakit kaybetmeden universite hastanesinde iyi bir dr bul.
lutfen endiselenme dr sadece onlem amacli sana bu tavsiyeyi vermis. illa olacak diye bir kural yok. arkadasimin da aynisekilde esi ondeydi saglikla dogurdu.

Sakin ol iyi bir Doğum hastanesine git muayene ol.
Doktorlar artık en son söylenecek şeyi bile en başta söyler oldu. Cahillik okumakla değil işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…