• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapanlar bakarmısın pilis?çok merak ediyorum bunu

valla okadar sancıyı cektıkten sonra dıkış mıkıs duymuyosun
benım ebem makasla kesmemıstı parmak atmıstı ve o yırtılmayı hıssetmıstım resmen
ama acı falan yok oyle bır sancım varkı ssacede yırttıgını hıssettım acı falan hıssetmedım

gıı içimi uyuşturdun öle ne o parmakla mı yırttı yaniiii:uhm::uhm:cırrttt diye ses geldimi baree:uhm: korktummm bea

bende normal doğum yaptım...doğumum okadar kolay geçti ki Allah'ın izniyle boşa korkmuşum dedim hep....

dikiş atılmadan önce iğne yapılıyor ne iğneyi hissediyorsun nede dikiş atıldığını....

Allah yardımcın olsun....bol bol dua en iyi ilaç bu....

bende normal doğum yaptım...doğumum okadar kolay geçti ki Allah'ın izniyle boşa korkmuşum dedim hep....

dikiş atılmadan önce iğne yapılıyor ne iğneyi hissediyorsun nede dikiş atıldığını....

Allah yardımcın olsun....bol bol dua en iyi ilaç bu....

teşekkür ederim canım.dua evet cok iyi ilac.a.s allah herkesin yardımcısı olsun inşallahhhhhh:utangac:

ben epidura sezaryan oldum hic birseyi hissetmedim epidural ignesi dahil hatta esim kordonu kesti dusup bayilcaktim karnini oyle yarilmis ama seni konusuyorken gorunce demisti surekli basucumda aciyor mu askim diyi durmustu ama ben oyle gevsemisimki ne his ne bisey vardi dogum cok eglenceli gecti ama bir arkadasim normal epidural yapti dikisi hic acimamis

ben aslında hep sezeryandan korkmusumdur ama artık o daha kolay galiba?ama normalin avantajları daha fazlaymış

gız sen evlimisin:1shok: bekar görünüyo:roflol: neyse konumuza dönelim.ben de pimpirikli bir insanımda acaba öylemi olur böylemi olur diye evham yapıyorum:uhm: ama o kadar insanlar dogurmus etmiş allahın izniyle bizde kurtuluruz inşallah

Evli idim şeker :) Ben boşananlar kabilesinin engin bir üyesi olurum a.s.

çok bişi hissetmiyosun cnm doğum olduktan sonra rahatlıyosun zaten o dikişler sana sinek ısırığı gibi gelio korkma...

ayy kızlar yaaa çok saolun.dogumdan cok bundan korkuyordum.rahatladım accık:))))))))

canim ben hamileyken senin gibi bebek nasil çikacak keserler mi canim acirmi derdim. Teyzem onda birşey yok işki sanciya dayan yalvarirsin bir an önce o masaya çikmak için derdi. Gerçektende o an seni kesmişler biçmişler düşünmüyorsun sadece bi an önce doğsun kurtulayim istiyorsun ki sancin olduğu için ne vurulan iğneyi ne kesmelerini nede dikişi hissetmiyorsun. Allah yardimcin olsun

bende sezeryenle doğum yaptım ama en yakın arkadaşım normal doğum yaptı..dikişleri hissediyormuşsun fakat sadece his acı yoookkkmmmuuuşşş..........

a.s. ya arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim.hep bu konu aklımı kurcalıyor:uhm: doguma kadar herseyi anlıyorum biliyorum ve kimi epidural oluyo ama olmayanlarda var.ve kuru kuru doguranlar dogumun sonunda dikiş atılıyor ve du dikişler atılırken hissediyormusunuz resmen ya kafamçokkarıştı senağlamasenağlama

valla canımcım ben local anestesi ile normal doğum yaptım.. dikişler atılırken sinek ısırığı kıvamında acı hissetim... :CüvCüv:

bende sağlıkta çalışıyorum ve en çok epizyo kesisinden ve atılacak dikişten korkuyordum.Ama tam doğum esnasında uyutuluyorsun ve hiç bir şey hissetmiyorsun

doktor kesiği ataken hissediliyormu peki:uhm: :uhm: kabusum oluyor bu mevzu :çok üzgünüm:

kesilirken hiç duymuyorsun ,dr banada söylemediydi zaten dikilirken anladım kestiğini,doğum sancısı onu bastırıyor.doğduktan sonrada zaten bebeği görecem diye,o sağlıklı mı diye bakınırken hemen dikiyorlar pek bişeyde hissetmiyorsun korkma ,orası kolay kısmı ,allah sanada banada rahat bir doğum nasip etsin.

kesilirken hiç duymuyorsun ,dr banada söylemediydi zaten dikilirken anladım kestiğini,doğum sancısı onu bastırıyor.doğduktan sonrada zaten bebeği görecem diye,o sağlıklı mı diye bakınırken hemen dikiyorlar pek bişeyde hissetmiyorsun korkma ,orası kolay kısmı ,allah sanada banada rahat bir doğum nasip etsin.

inşallah canım işte bu konu kafamı cok kurcalıyor.hem herkes hissetmiyorsun diyor ama nasıl olur diyorum.kesiyolar sonucta

inşallah canım işte bu konu kafamı cok kurcalıyor.hem herkes hissetmiyorsun diyor ama nasıl olur diyorum.kesiyolar sonucta

bu hissetmeme olayı agrı eşiğine mi bağlı ki?? ben lokal sezeryan olan birkaç kişiyle konustum.icinden sadece biri kesildigini anlamıs.
"oyle bir acı duydum ki çığlığı basmısım imdaaat diyeee bagırdimm.anestezi uzmanı hemeen tamamen bayıltmaya gecti.busefer iki uyusturucunun etkisiyle ayılmam 3saati buldu.nerdeyse komaya giriyormusum dedi"

ama diger konustuklarım asla hicbirsey hissetmemiş.hatta iyiki normal dogum yapmadık saatlerce bekleyip geliyor mu gelecek mi döndümü dönmedimi diye sancıdan bagıraa bagıraaa o eziyetleri cekip agrıdan kıvranmadık en guzeli sezeryan bile dediler.

Back