doğum yapanlar bakarmısın pilis?çok merak ediyorum bunu

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
a.s. ya arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim.hep bu konu aklımı kurcalıyor:uhm: doguma kadar herseyi anlıyorum biliyorum ve kimi epidural oluyo ama olmayanlarda var.ve kuru kuru doguranlar dogumun sonunda dikiş atılıyor ve du dikişler atılırken hissediyormusunuz resmen ya kafamçokkarıştı senağlamasenağlama

Ben doğum yapmadım henüz ama duyduğum kadarıyla kesilen bölgeyi lokal olarak uyuşturuyolar dikiş atarken bazıları hiç hissetmezken bazıları da hissedebiliyomuş bende tam çözemedim milletin yalancısıyım valla

ayy bide kesiyolarmı yoksa kendimi yırtılıyo?ben doktorlar kesince ekstra dikiş parası alıyorlar diye duymustum ama ne kadar dogru bilemem

ayy bide kesiyolarmı yoksa kendimi yırtılıyo?ben doktorlar kesince ekstra dikiş parası alıyorlar diye duymustum ama ne kadar dogru bilemem

yırtılmasın diye kesilir, ama doktor veya ebe bunu öngöremiyorsa, zamanında müdahale edip kesmiyorsa, kötü yırtılmalar da olabilir...
ama şu da bir gerçek, vücudun zaten buna hazırlıklı olduğundan vajina etrafındaki yaralar-dikişler sezaryan dikişlere göre daha çabuk iyileşiyor

dikildiğini hissettim ama acı yoktu.sonra lokal anestesinin etkisi geçince çok acıdı dikiş yerleri benim ama bikaç günde o da geçti

canım benim ben normal doğum tam 20gün önce yaptım:teytey:,benim doğum tam bi komedi,doğumhaneye 19:50alınmıştım,20:05te bebek kucaktaydı:roflol:,spinal anestezi uygulıyacaklardı ama yetişemediler:roflol:,spontan doğum oldu,yane senin dediği gibi kuru kuru,sadece lokal uyguladılar bu yüzden,sanci sırasında canım yandı:1no2:,dikiş sırsında hiç bir şey hissetmedim,iki iğine vurdular,bir kalçaya,diğer vip bölgeye,hiç ağırı yok çok şükür

ayy çok saol tatlım.olsun artık napalım zor olsada katlanıcaz dimigamyoncuiremsu anne olmak her baba yigidin harcı degil.o kadar kolay degil.bakalım hayırlısıyla dogursak bi artık:lepi:

eeeeeeee ben iğneden de korkuyorumkafamçokkarıştı napcaz şimdik:1no2:

senin yakının çok şanslı.ben 4yıl önce o hastanede doğum yaptım ve tovbe ettim,bir daha çocuk istemiyordum:a015:,çok terbiyesizler,hiç iyi hastalara davranmıyorlar,ve tuvaletler tam rezalet,bide o kadar para ödedik:mymeka:,çok şükür oğluma birşey olmamış,yoksa yakardım onları,dikişler de çok kötü yapılmıştı,sonradan estetik uzmanına gittim,o da kim bu dikiş atılmışsa eller kırılsın dediklava:.tam 4yıl geçti eşim beni ikna etti bi daha,ama,başka bi hastaneye ben buldum,bu sefer ne para ödedim ne de tovbe ettim,tam 20gün oldu bebeimin,gazide yaptım bu sefer,çook memnun kaldım:1rolleyes:,gayet temiz tuvaletler,doktorlar ve görevliler bilinçlı ve candostça davranıyorlar,çok çabuk oldu doğum ve sancı sırasında yakınlarım hep yanındalardı:teselli:,19,50doğumhaneye alındım 20,05geçe bebek kucaktaydıçok saolun doktorlara,bi de soru sordum sancı sırasında epidural sezeryenlere uygulıyorlar,normal doğum yapanlara spinal anestezi yapıyorlar,bu epidural gibi ama sanci çoook az hissetyorsun,ama bana nasip olmadı:roflol:,yetişemediler ,spontan oldu,ama kolay. herkezin böyle kolay olsun inşl

eeeeeeee ben iğneden de korkuyorumkafamçokkarıştı napcaz şimdik:1no2:
korkma :teselli:eğer sancilara dayanıyorsan bu sana vız gelir:dance:,zaten o vip bölgeye görmıyorsun,ve o kadar yorgun olacaksın ki hiç iğne hissetmessın bile,eğer onlar sana soyleyemezlersea.s,bi de koluna serum takıyorlar essas bunu gorebilirsın:uhm:,ama dedim gibi bunlar hepsi vız gelir geçer,sen hep bebişi düşüngamyoncuiremsu,o zaman herşey sana toz pembe gelir:asigim:,bir de ha bire konuş,ben hiç ağızımı kapatmadım hep lak lak ettim,daha kolay olsunyerimseniben,doktorlar da seninle konuşurlar,senin aklın hep meşgul olacak

arkadaslar ben birde zayıfım.hamilelikte normal dogum için zayıf ya da şişman olmak değiştirirmi dogumu falan.bunu da merak ediyorum aslında

Zayıflık, şişmanlık çok fark ettirir mi bilemiyorum ama inan bana o doğum sancısından sonra ne dikişi hissediyorsun ne de iğneyi. Benim doğumum çok zor olmuştu. Hatırlıyorum doktorlar konuşmuştu doğum esnasında "kesi atalım" diye de nasıl panik yapmıştım, çok canım yanacak sanmıştım, itiraz edecek oldum oysa hiçbir şey hissetmedim, doktor "ohooo, çoktan attık bile" dedi sonradan. Dikişler keza öyle, 17 dikişim vardı benim, diktiklerini hisettim ama ne acı vardı ne ağrı. Uyuşturmuşlar ama o iğneyi bile ne ara yaptılar anlamadım. Endişelenmeni gerektiren hiçbir şey yok yani sen bebişini düşün yumuk yumuk..yirimmm :)

gız sen evlimisin:1shok: bekar görünüyo:roflol: neyse konumuza dönelim.ben de pimpirikli bir insanımda acaba öylemi olur böylemi olur diye evham yapıyorum:uhm: ama o kadar insanlar dogurmus etmiş allahın izniyle bizde kurtuluruz inşallah

doğum yapanlar bakarmısın pilis?çok merak ediyorum bunu
başlık süper yanlız Türkçeyi bitirdik sıra ingilizceye geldi yahu pilis ne oluyor?

valla okadar sancıyı cektıkten sonra dıkış mıkıs duymuyosun
benım ebem makasla kesmemıstı parmak atmıstı ve o yırtılmayı hıssetmıstım resmen
ama acı falan yok oyle bır sancım varkı ssacede yırttıgını hıssettım acı falan hıssetmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…