ayy bide kesiyolarmı yoksa kendimi yırtılıyo?ben doktorlar kesince ekstra dikiş parası alıyorlar diye duymustum ama ne kadar dogru bilemem
canım benim ben normal doğum tam 20gün önce yaptım:teytey:,benim doğum tam bi komedi,doğumhaneye 19:50alınmıştım,20:05te bebek kucaktaydı:roflol:,spinal anestezi uygulıyacaklardı ama yetişemediler:roflol:,spontan doğum oldu,yane senin dediği gibi kuru kuru,sadece lokal uyguladılar bu yüzden,sanci sırasında canım yandı:1no2:,dikiş sırsında hiç bir şey hissetmedim,iki iğine vurdular,bir kalçaya,diğer vip bölgeye,hiç ağırı yok çok şüküra.s. ya arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim.hep bu konu aklımı kurcalıyor:uhm: doguma kadar herseyi anlıyorum biliyorum ve kimi epidural oluyo ama olmayanlarda var.ve kuru kuru doguranlar dogumun sonunda dikiş atılıyor ve du dikişler atılırken hissediyormusunuz resmen ya kafamçokkarıştı senağlamasenağlama
Bende normal doğum yaptım ..İğne vuruldu önce ,dikiş atılırken hissettim ama acı ağrı hiç duymadım desem yeridir.Çok çookk azz hissettim.
Allah sanada sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
canım benim ben normal doğum tam 20gün önce yaptım:teytey:,benim doğum tam bi komedi,doğumhaneye 19:50alınmıştım,20:05te bebek kucaktaydı:roflol:,spinal anestezi uygulıyacaklardı ama yetişemediler:roflol:,spontan doğum oldu,yane senin dediği gibi kuru kuru,sadece lokal uyguladılar bu yüzden,sanci sırasında canım yandı:1no2:,dikiş sırsında hiç bir şey hissetmedim,iki iğine vurdular,bir kalçaya,diğer vip bölgeye,hiç ağırı yok çok şükür
senin yakının çok şanslı.ben 4yıl önce o hastanede doğum yaptım ve tovbe ettim,bir daha çocuk istemiyordum:a015:,çok terbiyesizler,hiç iyi hastalara davranmıyorlar,ve tuvaletler tam rezalet,bide o kadar para ödedik:mymeka:,çok şükür oğluma birşey olmamış,yoksa yakardım onları,dikişler de çok kötü yapılmıştı,sonradan estetik uzmanına gittim,o da kim bu dikiş atılmışsa eller kırılsın dediBen sezeryanla doğum yaptığım için bilemiyorum :1no2: geçen yaz bir yakınım Zekai Tahir Burak (BÜYÜK DOĞUM) Hastanesi V.I.P odasında doğum yaptı eşi ve bir yakını yanında olabiliyor şok oldum bu kadar rahat mı olur doğum.Epidural yaptılar hiç bir şey hissetmedi doğum başlayana kadar yanındaydık doğum başladı dışarı çıkın dediler 4 dakika içinde doğdu bebek:sm_cool: göbeğinde daha makas varken fotoğraflarını çektim bebeğin dikiş atılırken gülüp konuşuyordu anne
korkma :teselli:eğer sancilara dayanıyorsan bu sana vız gelir:dance:,zaten o vip bölgeye görmıyorsun,ve o kadar yorgun olacaksın ki hiç iğne hissetmessın bileeeeeeeee ben iğneden de korkuyorumkafamçokkarıştı napcaz şimdik:1no2:
Zayıflık, şişmanlık çok fark ettirir mi bilemiyorum ama inan bana o doğum sancısından sonra ne dikişi hissediyorsun ne de iğneyi. Benim doğumum çok zor olmuştu. Hatırlıyorum doktorlar konuşmuştu doğum esnasında "kesi atalım" diye de nasıl panik yapmıştım, çok canım yanacak sanmıştım, itiraz edecek oldum oysa hiçbir şey hissetmedim, doktor "ohooo, çoktan attık bile" dedi sonradan. Dikişler keza öyle, 17 dikişim vardı benim, diktiklerini hisettim ama ne acı vardı ne ağrı. Uyuşturmuşlar ama o iğneyi bile ne ara yaptılar anlamadım. Endişelenmeni gerektiren hiçbir şey yok yani sen bebişini düşün yumuk yumuk..yirimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?