Ben sezeryanla doğum yaptığım için bilemiyorum :1no2: geçen yaz bir yakınım Zekai Tahir Burak (BÜYÜK DOĞUM) Hastanesi V.I.P odasında doğum yaptı eşi ve bir yakını yanında olabiliyor şok oldum bu kadar rahat mı olur doğum.Epidural yaptılar hiç bir şey hissetmedi doğum başlayana kadar yanındaydık doğum başladı dışarı çıkın dediler 4 dakika içinde doğdu bebek:sm_cool: göbeğinde daha makas varken fotoğraflarını çektim bebeğin dikiş atılırken gülüp konuşuyordu anne
senin yakının çok şanslı.ben 4yıl önce o hastanede doğum yaptım ve tovbe ettim,bir daha çocuk istemiyordum:a015:,çok terbiyesizler,hiç iyi hastalara davranmıyorlar,ve tuvaletler tam rezalet,bide o kadar para ödedik:mymeka:,çok şükür oğluma birşey olmamış,yoksa yakardım onları,dikişler de çok kötü yapılmıştı,sonradan
estetik uzmanına gittim,o da kim bu dikiş atılmışsa eller kırılsın dedi
klava:.tam 4yıl geçti eşim beni ikna etti bi daha,ama,başka bi hastaneye ben buldum,bu sefer ne para ödedim ne de tovbe ettim,tam 20gün oldu bebeimin
,gazide yaptım bu sefer,çook memnun kaldım:1rolleyes:,gayet temiz tuvaletler,doktorlar ve görevliler bilinçlı ve candostça davranıyorlar,çok çabuk oldu doğum ve sancı sırasında yakınlarım hep yanındalardı:teselli:,19,50doğumhaneye alındım 20,05geçe bebek kucaktaydıçok saolun doktorlara,bi de soru sordum sancı sırasında epidural sezeryenlere uygulıyorlar,normal doğum yapanlara spinal anestezi yapıyorlar,bu epidural gibi ama sanci çoook az hissetyorsun,ama bana nasip olmadı:roflol:,yetişemediler ,spontan oldu,ama kolay. herkezin böyle kolay olsun inşl