- 19 Eylül 2007
- 2.343
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman canım adak yerine getirilmedimi çok sorun olur Allah muhafaza..zamanı gelince olur kesersin inşallah bir tane..rabbim önce borçlarınızdan sıyrılmayı nasip etsin...kurban sonrada olur..
gelelim benim sorunuma...çıldırcam bu kız durmadann yılmadan emmek istiyor..uykum geliyor artık hiç bişey yapamıyorum 3 gündür onu emzirmekten başka...emzik kullananınız varmı..yarın alacağım çünkü babasının bile canına tak dedi..zevkine emiyor aç olduğuna değil..uykuyuda orda aldığı için bütün gün gözü açık...yoruldummm.
Kizlar benim kiz hickirik tutuyor cook
Gündüzleri bütün gün memede hehe
Aksamlari yatiyor uyanmiyor bende korkuyorum her 1-2saatte bir kalkip oksuyorum ellerini
Birde ara sira cikartiyor yediklerini ama kusma degil sadece biraz cikartma oluyor acaba cok yedigindenmi yada ??
bende hickirdiginda emziriyorum geciyor...
8 günlük...
Valla aynı şey bizde de var Özgecim. Ben emzik veriyorum, bizimki hemen diliyle dışarı itiyo emziği, sonra da dudaklarını kitliyo... Bir daha vermeyin, beğenmedim ben bunu gibisinden... kaydirigubbakcemile3
Bi dene istersen. bazı bebekler (ki o bazı bebekler bizimkiler oluyo...) doydukları halde emme içgüdülerini tatmin etmek için emmeye devam etmek isterlermiş. Valla bizimki emziği beğenmediğinden, benim mememle tatmin etmeye devam ediyoruz. kaydirigubbakcemile3
bende öyle yapmaya calisiyorum ztn hani cok uzun yatiyor bende iki saatte bir degilde gece 12de emziriyorum sonra saat 3-4 arasi tekrar sonra saat 6-7arasi tekrar emziriyorum baktim kalkmadi kendim uyandirmak zorunda kaliyorum ztn bi gözünü actimi veya gögsümün kokusunu alinca hemen agzi aciliyor...
kızlar yaa bi sorunum var gerçi bana sezeryan olanlar daha çok yardımcı olurlar
benim kanamam çok az oluyor ilk günden beri bu normalmi yoksa bi problem mi var nedersiniz ?
kızlar benim kıza ben tam 6 tane emzik denedim.silikonlu silikonsuz damaklı damaksız kauçuk ama maalesef hiçbirini almadı hatta zorla ağzına teptip ağladı yırttı kendini ama o kazandı.sadece beni emiyor ve böylece midesi genişledi.sürekli hıçkırık tutuyor 4 kiloyu buldu maşallah.
kızlar yaa bi sorunum var gerçi bana sezeryan olanlar daha çok yardımcı olurlar
benim kanamam çok az oluyor ilk günden beri bu normalmi yoksa bi problem mi var nedersiniz ?
kızlar benim kıza ben tam 6 tane emzik denedim.silikonlu silikonsuz damaklı damaksız kauçuk ama maalesef hiçbirini almadı hatta zorla ağzına teptip ağladı yırttı kendini ama o kazandı.sadece beni emiyor ve böylece midesi genişledi.sürekli hıçkırık tutuyor 4 kiloyu buldu maşallah.