• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi doğum yapan arkadaşlar hangi bez?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım bence yanına 1paket al.ben ilk önce 10tane aldım baktık baya gidiyo paketi istedik evden:ecrin_bebek:

aynen katılıyorum.
biz de yanımıza 6 tane almıştık.
2 gün aklınca hastanede,doğal olarak yetmedi.
bi de insan sürekli değiştirsin istiyor,kıyamıyor..

benim duydugum yenidogandan en iyi huggiesmiş, hastanelerin hemen hepsi huggies kullanıyor biraz buyuyunce prima diyorlar

aynen katılıyorum.
biz de yanımıza 6 tane almıştık.
2 gün aklınca hastanede,doğal olarak yetmedi.
bi de insan sürekli değiştirsin istiyor,kıyamıyor..

tamam çantamdaki bez sayısını arttırayım bende bari
tedbirli olmak kadar güzeli yok tabi
sağolun kızlara.s.

benim duydugum yenidogandan en iyi huggiesmiş, hastanelerin hemen hepsi huggies kullanıyor biraz buyuyunce prima diyorlar

her markadan bir tane alacam ben karar verdim
huggies
prima
molfixx
hem denerim hangisi iyi diye:lepi:
bakalım bizimkinin popişi hangisini sevecekgamyoncuiremsu

canım bezlemeden önce günde 1kere mutlaka bebeğin altına zeytinyağ sür sonra istediğin bezi kullan emin ol hiçbişey kalmazzz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

canım şu aktarlarda satılan saf zeytinyağlarından di mi
yoksa gidip 1 kilo sızma zeytinyağımı alsam:roflol:

inşallah alerjisi olmaz kıyamam ben onun popişine
sağol tatlıma.s.

arkadaşlar aslında bez seçimlerini biz değil bebeklerimizin ciltleri belirliyo herkesin memnun olduğu bir markadan sen memnun kalamayabiliyorsun. ben ilk olarak prima kullandım hem herkes onu övüyor diye hemde en kalitelisi sandığımız diye ama bizde pişik yaptı mesela hangi kremi kullandıuysamda geçiremedim pişiği bezi değiştirince pişikte bitti biz huggies ten memnun kaldık evde molfiximde var onuda deniycem bakalım hangisi daha iyiyse onunla devam edeceğiz artık hepinize sağlıklar diliyorum...

Ben Canbebe aldım. Babystarda denemeyi düşünüyorum. Bazı arkadaşlarda en pahalısı en iyisi düşüncesi var ama öyle olmuyo, her bebeğin cildine en pahalı bebek bezi iyi gelmeyebilir....

canım bende primanın 2-5 olanından aldım. 1 paket bitti şimdi 2. ye geçtik sanırım bu paket bittiğinde 3-6 ya geçerim

canlarım selamlar.ben ilk molfix aldım o büyük gibi oldu hep sızdırdık.
dün prima 2-5 aldık çok güzel papatya kokulu süper bişey.
buğünde can bebe aldık ama pek beğenmedim a.s.

yaaa sanırım 2-5 sadece prima da var
ben çok baktım diğerlerinki ni bulamadım:uhm:

arkadaşlar carrefour larda molfix bezde indirim varmış:teytey:
hangi boyu bilmiyorum ama bez 24 tl den 15 tl ye düşmüş iki paketlik olan büyük paketler
bugün başlamış pazara kadarmış indirim
ben bugün bakacağım bitmeden alayıma.s.
aklınızda olsun

Yenidoğan bezleri çok çabuk tükeniyor.Zor bulunuyor.Gördüğün yerde hemen almak lazım.

bugün bi de ondan alayım bari
ay ayy bebek bezim yok diyemi gelmiyo acaba
2 paket 3-6 aldım ama beyefendi belki 2-5 istiyordur
aayy sıkıntıdan ne diyeceğimi ne düşüneceğimi sapıttım bende:uhm:

arkadaşlar ıslak mendilde ne kullanıyorsunuz
unibaby aldım ben 3 paket
o bittikten sonra ne alayım huggies iyi mi indirimde şu anda bi de dalin var indirimde

arkadaşlar ıslak mendilde ne kullanıyorsunuz
unibaby aldım ben 3 paket
o bittikten sonra ne alayım huggies iyi mi indirimde şu anda bi de dalin var indirimde

ademelcim ben de unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini almıştım ama
doktor ısrarla kullanmayın dedi.
ılık su ve pamuk kullanıyoruz şimdilik.
sonrasında da bu bezler gibi denemek lazım bebeğin cildine hangisi iyi gelir diye.

ben doğduğundan beri huggies in kini kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım, sadece peteğin üstüne koyup ısıtıyorum, çünkü soğuk olunca çok kızıyor benimki

ademelcim ben de unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini almıştım ama
doktor ısrarla kullanmayın dedi.
ılık su ve pamuk kullanıyoruz şimdilik.
sonrasında da bu bezler gibi denemek lazım bebeğin cildine hangisi iyi gelir diye.

aahh keşke yazın doğmuş olsalardı da
gidip popişlerini yıkasaydık sık sık
ben bolca pamuk alalım bari bi de zeytin yğı alacam
sağol canıma.s.

Bize de doktor umzunuza bir havlu,üstüne de bebeği atıp her alt değiştimede poposunu yıkayın dedi.Eşim de evde olunca leğeni salona getirip ılık suyla yıkıyoruz,ama her zaman o olmuyor yanımda.Sıcak suyla pamuğu ıslatıp siliyorum.
Bez olarak da primadan vazgeçemedim.Huggies kaba geliyor primadan sonra.

Back