• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi doğum yapan arkadaşlar hangi bez?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ademel

mutluluğun doruk larında
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
2.584
2
116
Ankara
arkadaşlar bebek doğmadan bez alayım dedim 1-2 paket:lepi:
doğunca elimizde hazır olur dedim
primanın 2 çeşit paketi var yeni doğana uygun 3-6 kilo için biri sarı biri turuncu farkı ne biliyor musunuz:uhm:
bi de ne kadar almak lazım ne kadar kullanıyorsunuz bu seferde paketler elimizde kalmasına.s

canım ben her markadan birer paket almıştım hem biraz stok yapmak hemde deneme yöntemiyle bebeğime en uygun bezi bulmak amaçlı ama doğar doğmaz kullanmak için primanın 2 5 kg olan bezini aldım ve o bitince bir pakette molfix in 2 5 kg olanını kullanıyorum oda bitince 3 6 olan beze geçicem...
en küçük bezden kullanmak bebeğin göbeği için daha uygun geldi bana bezi göbeğiyle temas etmediği halde ancak düşebildi yani benim sana önerim en küçüğünden bir paket alıp kullanman daha sonrasına kendin karar verirsin. rabbim gönlündeki hayırları önüne çıkarsın her zaman yar ve yardımcın olsun...

Prima yenidoğan 2-5kg almanı tavsiye ederim(sarı paket).Bezin bel kısmını göbek bağına değdirmeden rahatlıkla kıvırıp da kullanabiliyorsun.
Huggies 3-6kg almıştım.Çok büyük geldi.Daha sonra kullanacağım.
Bence şimdilik bir paket al.Bebeğin büyüme hızına bağlı olarak bitmesine yakın tekrar alırsın.

Prima yenidoğan 2-5kg almanı tavsiye ederim(sarı paket).Bezin bel kısmını göbek bağına değdirmeden rahatlıkla kıvırıp da kullanabiliyorsun.
Huggies 3-6kg almıştım.Çok büyük geldi.Daha sonra kullanacağım.
Bence şimdilik bir paket al.Bebeğin büyüme hızına bağlı olarak bitmesine yakın tekrar alırsın.

o zaman bir tane de 2-5 kilo alayım bari
50 tane var içinde göbeği düşene kadar yeter sanırım dimi:uhm:
yoksa yetmez mi yaawwwkafamçokkarıştı

ben de Prima yenidoğan 2-5kg kullanıyorum
bu bile büyük geliyor zaten.
cok da yumuşak,baya memnunuz biz...
bir sorun cıkmazsa primadan devam ederiz gibi geliyor..

tatlım bir paket ne kadar gider ki

benim aldığım paket 70likti.
günde 4 tane falan kullanıyoruz biz.
bazı bebekler cok hızlı büyüyormuş bu yüzden bir paketten fazla almayın demişlerdi bize.
şu an bez büyük büyük ama belli de olmaz.
cok cabuk 3-6 ya geçiyormuş bebişler...

benim aldığım paket 70likti.
günde 4 tane falan kullanıyoruz biz.
bazı bebekler cok hızlı büyüyormuş bu yüzden bir paketten fazla almayın demişlerdi bize.
şu an bez büyük büyük ama belli de olmaz.
cok cabuk 3-6 ya geçiyormuş bebişler...

anladım canım benim sağola.s.
bende bir paket alayım bari
baktık bizimkine yetmeyecek bir tane daha alırız artık

canım biz molfiix kullanıyoruz çokda memnunuz
ayrıca türk malı.(reklam gibi oldu haaa :)))
ben herzaman türk mallarını tercih etmeye özen gösteriyorumm a.s.

canım ilk günlerde ciltleri çok hassas olduğu için prima iyi diyorlardı alerji yapmıyormuş
benim cildim çok alerjik bana çekerse diye prima alayım dedim
aslında diğerlerini de denemek lazım tabi
biraz büyüsün denemeye başlarım artık
çok sağol canıma.s.

ben de huggies , molfix kullandım şimdiye kadar, sırada prima var , hangisinden memnun kalırsam ona devam edeceğim, 3-6 hepside, ancak bence ilk başlarda bir boy küçüğü ile başlamak daha iyi olur, günde 5-8 arası değiştiriyorum ben bezini , çünkü altı pis olunca çok huzursuz oluyor benimki

canım ilk günlerde ciltleri çok hassas olduğu için prima iyi diyorlardı alerji yapmıyormuş
çok sağol canıma.s.

canım bezlemeden önce günde 1kere mutlaka bebeğin altına zeytinyağ sür sonra istediğin bezi kullan emin ol hiçbişey kalmazzz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

türkiyede yanindami gidiyor bez hic duymamistim.bizim burda hastaneden cikasiya elbiseyide ordan giydirirler bezide ordan tutarlar günlük degisir elbisesi.biz sadece cikarken kendi elbisemizi giyeriz:)

çok sağol canıma.s.
en güzeli ilk aylari atlatasiya pirima canim.ben hepsini denedim ama hepsi alerji etti.bezden kurtulasiya prima kullandim.hic pisik bilmeyiz.bazi bebslerin cok kötü piser birde kanardi.benimkilerde hic olmadi.ne kullaniyorsun crem derlerdi.ben primaya birde temizligine dikkat ettigim icin böyle birsey yasamadik.sende en iyisi ilk 3 ay bir kullan primayi sonra digerlerini bir denersin bakalim ne olcak.

malum benim kızlar biraz küçük doğdular o yüzden prima yenidoğan 2-5 kilo olandan kullanıyorum. o bile büyük geliyor bazen kenarlardan sızıyor. kızlarım küçük ama marifetleri büyük :)) herbiri için günde 6-7 tane bez kullanıyoruz. yani anlayacağın bacım bugün 12 günlük oldu miniklerim ama biz 3. pakete başladık (58'li paket) :)))))))

malum benim kızlar biraz küçük doğdular o yüzden prima yenidoğan 2-5 kilo olandan kullanıyorum. o bile büyük geliyor bazen kenarlardan sızıyor. kızlarım küçük ama marifetleri büyük :)) herbiri için günde 6-7 tane bez kullanıyoruz. yani anlayacağın bacım bugün 12 günlük oldu miniklerim ama biz 3. pakete başladık (58'li paket) :)))))))

canım yaa tabi sizin masraflar ikiye katlandı
allah kolaylık versin canım zor
bende 1 tane 2-5 kilo alayımda gelişimine göre bakarım artık

al benden de o kadar eminecim.. molfix aldım şu yenidoğan paketinden.. bakalım nasıl çıkıcak.. ama annemin dediğine göre ilk olarak popişe neyi alıştırırsan o iyi olurmuş.. tecrübe bakıcaz artıkın.. hem de bi izmitli olaraktan molfix almasak ayıp olurdu di mi ama.. biz alıcaz ki onlar para kazanıcaklar daha çok üreticekler filan:) kaydirigubbakcemile5

Back