Doğum yapan aralık anneleri===>>>

slm arkadaşlar listeye benide ekleyin 6 aralıkta bebeğimi kucağıma aldım normal doğum yaptım ilkinden daha kolaydı 3 kilo300 grm boyu 50 cm herkese geçmiş olsun bebeklerinizi güle güle büyütün

slm arkadaşlar listeye benide ekleyin 6 aralıkta bebeğimi kucağıma aldım normal doğum yaptım ilkinden daha kolaydı 3 kilo300 grm boyu 50 cm herkese geçmiş olsun bebeklerinizi güle güle büyütün

Allah analı babalı büyütsün canım. Sana da geçmiş olsun. Normal doğum yapan annelerimizin sayısı da artmaya başladı bu arada... doğum hikayeni ve emir bebeğin resmini bekliyoruz... a.s.

allah analı babalı büyütsün işallah darısı başımıza.:CüvCüv:

elifcino 12/12/2008 de saat 22 de sezeryanla oğlu efe alp i kucağına aldı çok şükür
boyu 49 cm ve 2850 gr olarak doğan efe alp 39+1 haftalıktı
allah hepimize nasip etsin

elifcino 12/12/2008 de saat 22 de sezeryanla oğlu efe alp i kucağına aldı çok şükür
boyu 49 cm ve 2850 gr olarak doğan efe alp 39+1 haftalıktı
allah hepimize nasip etsin

Ay çok sevindiim:dance:
Maşallah
Benim kızımın kilo ve boyuyla aynı çıkacakmış neredeysekaydirigubbakcemile3
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.

İnci79 sana da maşallah
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı büyüsün oğluşun.

kızlar bende doğum yaptım sezeryan kız 3.150 04.12.08 doğu hikayemi bi ara yazacağım şimdilik hoşcakalın

çok sevindim canım allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı diğer aralık annelerine..artık tebrik msjları artmaya başladı işallah sonuncusunuda görürüz:Saruboceq:bakalım kim sonuncu olacak listedeCADIARZU

selam kızlar
listemizi güncelledim.. ama asıl bombalar pztesiye gelicek gibi.. hayırlısı bakalım..
listede hala adımız yok görüldüğü gibi.. hastaneden naklen yayın yapmıyoruz anlıyacağınız.. öptük hepinizi kızımla

yazdım bile bacım.. inşallah yarın görebilirsin minik eymenimizin ismini listede.. günde 1 kere koyuyoruz da sayfayı kalabalıklaştırmasn diye..

listemiz ne kadarda güzel olmuş ellerinize sağlık ayrıca azınlıkta olan normal doğum yapmış cesur ve yürekli anneleri ayriyetten kutluyorum hoş bir çoğumuz mecburiyetten sezeryan olmuşuzdur ama olsun neredeyse tüm liste sezeryanlı öyle değilmi...

selam kızlar bende geldim doğumu başka yerde yaptığımdan geç kaldım. 25 kasım saat 14 20 de oğlum yavuz selim normal doğumla doğdu isterseniz bende yazarım h,kayemi rabbim heğimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin

Tebrikler canım.
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün bebeğin inşallah.
Doğum hikayeni yaz tabii ki.Merak ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…