Doğum yapan aralık anneleri===>>>

hayırlı olsun canım.
güle güle büyüt yavrunu.
doğum hikayeni tabi ki de isteriz..hihoyyyt

evet gelelim benim doğum hikayeme 24 kasım pazartesi kontrolum vardı drların dediği doğum tarihim 14 aralıktı onun için gayet rahat dr gittim ve muayene etti dr 5 cm açıklık var dedi doğum başlamış dedi o kadar şaşırdımki anlatamam bana sabah hastaneye gelmemi söyledi sabah 8 de hastaneye yattım açıklık vardı ama sancım yoktu sunni sancı verdiler yaklaşık 6 saat sancı çektim ama sonunda bitanecik meleğim doğdu zor oldu doğumum bebeğim baya mordu ama geçti çok şükür böle işte rabbim herkese kolaylık versin

Tebrikler.Normal doğum yapmışsın ne güzel.
Sana da bebeğine de maşallah

ben kasım annesıydım ama doğumum aralığa sarktı. sezeryan kız Karya 3840g 51cm, 41. hafta 04.12.2008
teşekkurler

FAS saat 07:46'da normal doğum yapmış.
Kızı 52cm,3400gr doğmuş.
Maşallah ikisine de

Son düzenleme:
maşallah suphanallah her ikinizede allah sağlıklar versin fas cım merak ediyordun ne zaman doğuracağım diye valla vakti geldimi bağlasanda durmuyorlar canım anneli babalı büyür bebeğin inş. çabuk iyileşmeye bak listeler seni bekliyo....he he he

çok sevinidim fas adına sabırsızlanmıştı iyice allah analı babalı büyütsün.ne gamsız kızmış betül hanım bir türlü gelemedi herkesi merakta bıraktı hanfendi

zeynepcim tebrik ederim ,Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin canım...a.s.

Aman allahım bu listeye uzun süredir bakmıyorudum.. GÖZLERİME İNANAMADIM :1shok:tam 36 annemiz olmuş :teytey: maşallah herbirimize allah nazardan saklasın yeni doğum yapan bütün anneleri ve bebeklerini öpüyorum anneli babalı sağlıklı büyüsünler :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…