Doğum yapan aralık anneleri===>>>

kızlar listemiz ne güzel olmuş

ne günler ne testler stresler sevinçler atlattık ama sonundaki ödül harika
hepinizi öpüyorum kızlar

canlarım malum artık kızım var.. arada kaçırdığım biri, ya da bilgi varsa lütfen kusuruma bakmayın.. ben sürekli güncel tutmaya çalışıyorum listemizi ama dediğim gibi eksik bişiy varsa bilgi verirseniz hemen güncellemeye çalışırım.. şimdilik benim yaptığım son liste şu şekilde.

fascım listeye benide eklermisin.16 aralık 2008 14:30 zeynep 4 kilo 200gr.38+1 haftalık.sezeryan bu arada tüm yeni doğum yapan aralık annelerini kutlyorum.daha sonra tekrar girmeye çalışırım şimdi kızım beni bekliyor:dance:

artık bende varım aranızda benim doğum normal oldu 2.620 kg oldu civcivim 47 cm 13 .12 2008 cumartesi sabah 6.10 da doğdu meleğim benide eklerseniz sevinirim

38+3 hft lıkken oldu bunu yazmayı unutmuşum ALLAH herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin adıda defne oldu meleğimin

slm arkadaşlar doğum hikayemi yazmaya şimdi fırsat bulabildim doğumum çok çabuk oldu çok şükür 5 aralıkta kontrole gittim doktorum 4 cm açılmış bayram tatilinde doğacak bayram hediyesi geliyor dedi eve gidin ağrın veya kasılmalar başlarsa hemen hastaneye başvurmamızı söyledi eve geldik ben perdeleri yıkadım hiç birşeyim yok gece saat 3 de uyandım su gelmeye başladı hemen hastaneye gittik saat 3 :15 de hastanedeydik hemen doğum masasına aldılar 4:15 te doğdu meleğim Rabbim hepimizin yavrularını analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürlü olurlar İnşallah

kızlar benide ekleyin
17.12.2008 de oğluşum Utku 3 kilo ve 50 cm 38+5 sezeryanla hayata merhaba dedi
yüce rabbim herkese yaşatsın bu duyguyua.s.

canım liste çok süper olmuş harikasın.
benim miniğimin adı elif beyze 50 cm 39+6 haftalık
şimdiden tşk ederim

herkes melekleri ile uğraşıyor herhalde kimseler görünmüyor.perşembe taburcu olduk ama hiç fırsatım olmadı maalesef gaz problemimiz var. önerisi olan varmı ne yapacağımışaşırdım.:1no2:teori ile pratik hiçbir zaman bir olmuyormuş bir kez daha anladım.:uhm:

geçmiş olsun canım metsili tavsiye ediyorum çok iyi geldi gaz sancısına

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
bizimde gaz problemimiz vardı doktorumuz zinco diye bitkisel damla verdi
çok iyi geldi melek oğluma tavsiye ederim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…