Doğum yapan aralık anneleri===>>>

eksikleri bildirmeniz çok iyi olmuş.. artık günde 1 kere koyarız listeyi.. diğer arkadaşlarımıza da duyurulur.. fill in the blanks:)

27 sayısı benim hayatımda hep önemli bir yer tutmuştur
garip ama gerçek
saydım şu anda 23 kişi olmuş
3 kişi sonrasında 27. ben olur muyum ki:jeyyar:
merakla bekleyeceğim bakalım 27 . kim olacakhihoyyyt

Ballım,Sevimli sevim Tebrikler.İkinizin de bebişlerine maşallah.
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsünler inşallah.

eksikleri bildirmeniz çok iyi olmuş.. artık günde 1 kere koyarız listeyi.. diğer arkadaşlarımıza da duyurulur.. fill in the blanks:)

Fas'cım sen artık fill in the blanks yapacağına şu kızını bi dürtsen diyorum.Seni beklerken sabırsızlanıp ben doğurdum:nazar:
Pek rahatına düşkünmüş senin kız cidden:ecrin_bebek:Babasının istediği çarşamba gününü de geçirdi ya ben çok şaşırdımkaydirigubbakcemile3
İyice ağırlaşmış olduğun için zorlandığını düşünüyorum ve bu yüzden sabırsızlıkla doğum haberini bekliyorum.
Beklediğine değecek dünya tatlısı bir kızın olacak senin.İçime doğduyerimseniben
Sağlıkla gelsin inşallaha.s.

Selam Canım benım de 02.12.2008 biliyosun. Hıc bısey yazamadım cunku hıc vakıt bulamıyorum .Sımdı de okumaya calısıyorum ne olmus ne bıtmıs dıe. Berk 38+3 3140 Epıdural Sezeryan

Tesekkurler :emir_bebek:

Fas'cım sen artık fill in the blanks yapacağına şu kızını bi dürtsen diyorum.Seni beklerken sabırsızlanıp ben doğurdum:nazar:
Pek rahatına düşkünmüş senin kız cidden:ecrin_bebek:Babasının istediği çarşamba gününü de geçirdi ya ben çok şaşırdımkaydirigubbakcemile3
İyice ağırlaşmış olduğun için zorlandığını düşünüyorum ve bu yüzden sabırsızlıkla doğum haberini bekliyorum.
Beklediğine değecek dünya tatlısı bir kızın olacak senin.İçime doğduyerimseniben
Sağlıkla gelsin inşallaha.s.

ne desen haklısın valla şekerim fakat napiyim gelmiyo kelebeğim.. yalnız işin ilginç tarafı hiç de ağır değilim.. çok enerjikim tabiri yerindeyse.. ama yok yakındır kızımın gelmesine zira bize göre göbeğim indi aşağıya.. aman sabır küpü yaptı bu kız beni napiyim:)

Selam Canım benım de 02.12.2008 biliyosun. Hıc bısey yazamadım cunku hıc vakıt bulamıyorum .Sımdı de okumaya calısıyorum ne olmus ne bıtmıs dıe. Berk 38+3 3140 Epıdural Sezeryan

Tesekkurler

ay valla ben de senden bilgi bekliyordum.. iyi oldu güzelim haber verdiğin.. bi tek 2 aralık bilgisi vardı pek sevindikşakkıdı

kızlar 6 aralıkta doğum yaptım biraz acil oldu bende beklemiyodum kontorole gittiğimde bayramda sancım olacağını almamız gerektiğini söledi dr 6 aralık 38+2 3730 gr adıda efsa boyuda 50 cm bi ara hikayemi yazacam inşallah şimdi eve geldim aklım sizde emin olun

Canım benim ballım çok merak ettim seni oleyyy beeee :teytey:Canum benımm gözünaydınn allah analı babalı büyütsün inşallahh.Bebeğinle beraberr mutlu,huzrlu,sağlık dolu günler geçirmeniz dileğiyleee .Anaaaa:sm_cool:inanamıyom nan hehe:) msn de görüşürük aşkum sositososito

Liste çok güzel,çok şeker olmuş. Ama normal doğumların bu kadar az olması üzücü benneyaptımki

listejr8.png

doğurmadım yavru kuşlar.. hala burdayım tek tabanca.. nazlı kızımla beraber ayaktayız.. topladık bütün milleti dede anneanne dayı teyze hepsi geldiler uzaklardan bizim için ama bizim gelmeye pek niyetimiz yok.. şimdi oynuyoruz birlikte gecenin bu vakti.. bütün odalarda insanlar olduğundan yatak odamızdan sesleniyoruz sizlere cevat kelle misali:lepi: baktık kızımın arkadaşları birer birer dökülmüş, listemizi tazelemeden yatmayalım dedik.. yoksam ademel teyzoş kızıcak bizenaniknanik gece gece kaçırdığımız bir nokta varsa yüzümüze vurmayın uyarın düzeltelim:nazar:di mi ama:eek:
neyse efendim listemiz puyrunuzkaydirigubbakcemile5

listejr8.png

ah kuzularım ahhhh:) yılın listesi seçiyorum f_a_s ım listeni, bir kez daha kıskandım bu tayfayı :) canlarım benim hepinize sağlıklı br anne-babalık macerası diliyorum, gözlerinizin içi hep gülsün bana da dua edin çizgiyi geçeyim artık :)

listemizi güncellemiştim.. bugun koyayım bari. belki gezmeye çıkarız birazdan akşama geç filan gelirsem koyamam. listesiz kalmayalım di mi ama:) listede hala adım yer almadığına göre doğurmadım hala.. neyse açmıyorum o bahsi sizi de sıkmayayım..mirmirmirmir

listefg0.png

fas canım zerenle konuştum çok çok selamları var hepinize çok iyiymiş ama çok yorgunmuş uykusuzluk hat safadaymış kıyamam ona yaaa :KK43:
neyse geçcek buğünler şikayetçi değiliz a.s.
canım zerenin kızı olmuştu serra isminide hocayua okutmuşlar :)
cocstarın ve nazlıcığın oğlu olmuştu
serra3300gr ve 51 cm ayrıca 38+0da doğmuş.
umarım bu mükemmel listeye azcık yardımım olmuştur kocaman öptüm canımm a.s.

yaaa ama 27. kişi gelmiş:çok üzgünüm:
ben olacaktım 27.
neyse ilkimciğim 27. liğin hayırlı olsuna.s.

fas canım zerenle konuştum çok çok selamları var hepinize çok iyiymiş ama çok yorgunmuş uykusuzluk hat safadaymış kıyamam ona yaaa :KK43:
neyse geçcek buğünler şikayetçi değiliz a.s.
canım zerenin kızı olmuştu serra isminide hocayua okutmuşlar :)
cocstarın ve nazlıcığın oğlu olmuştu
serra3300gr ve 51 cm ayrıca 38+0da doğmuş.
umarım bu mükemmel listeye azcık yardımım olmuştur kocaman öptüm canımm a.s.

sağol fıstık verdiğin bilgiler için... :lepi:

arkadaşlar aklıma geldi de bu arada Zepp de vardı doğum yapanlarda.
gerçi diğer bilgilerini bilmiyorum ama 25 kasımda o da sezeryanla doğum yapacaktı.
bence eklesek iyi olur.
sonra diğer bilgileri alırız kendisinden..

ellerine sağlık fascım liste çok güzel olmuş tabii hepimizin ismlerini tam takım görürsek dahada güzel olacak:teytey:

fas cın liste çok güzel olmuş gerçektende ellerine sağlıkbenim doğumumda sezeryanla oldu kızımın ismide eylül duru bizim sütunumuz da eksik kalmasın istedim canım...

X