- 25 Eylül 2007
- 2.584
- 2
-
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
kızlar 6 aralıkta doğum yaptım biraz acil oldu bende beklemiyodum kontorole gittiğimde bayramda sancım olacağını almamız gerektiğini söledi dr 6 aralık 38+2 3730 gr adıda efsa boyuda 50 cm bi ara hikayemi yazacam inşallah şimdi eve geldim aklım sizde emin olun
kızlar 6 aralıkta doğum yaptım biraz acil oldu bende beklemiyodum kontorole gittiğimde bayramda sancım olacağını almamız gerektiğini söledi dr 6 aralık 38+2 3730 gr adıda efsa boyuda 50 cm bi ara hikayemi yazacam inşallah şimdi eve geldim aklım sizde emin olun
herkese merhaba, 6 aralık gecesi normal doğum yapma niyetiyle başlayan doğum hikayem ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle sezeryanla sonuçlandı, 2,5 kg çok tatlı minik bir prensesim oldu teyzeleri. darısı tüm bekleyenlerin başına doğum hikayemi daha sonra bende paylaşcam, herkese iyi bayramlar...
dur kız biyere gittiğim yok ayol:) daha bekleriz biz bu uyuşuklukla:)
sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.. ben kendi adıma olumlu şeyler duymak istiyorum.. normal doğum olacak gibi şimdilik. her duyan korkuyor musun diye soruyor. hayır diyorum.. tabii ilk bebeğin. o sancıyı bi çek böyle demiyceksin diyolar.. ne biçim insanlar. ben insanların yüreklendirilmesi gerektiğini ve kendi çektikleri acıları sanki övünüyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatmalarını hiç onaylamıyorum.. inadına benim doğumum çok kolay olacak işte:hooray::hooray:
hani yoksun ortalıkta fas hanım:CüvCüv:
doğurdum dersen hiç şaşırmayacağım zaten
doğurmadım yavru kuşlar.. hala burdayım tek tabanca.. nazlı kızımla beraber ayaktayız.. topladık bütün milleti dede anneanne dayı teyze hepsi geldiler uzaklardan bizim için ama bizim gelmeye pek niyetimiz yok.. şimdi oynuyoruz birlikte gecenin bu vakti.. bütün odalarda insanlar olduğundan yatak odamızdan sesleniyoruz sizlere cevat kelle misali:lepi: baktık kızımın arkadaşları birer birer dökülmüş, listemizi tazelemeden yatmayalım dedik.. yoksam ademel teyzoş kızıcak bizenaniknanik gece gece kaçırdığımız bir nokta varsa yüzümüze vurmayın uyarın düzeltelimdi mi ama
neyse efendim listemiz puyrunuzkaydirigubbakcemile5
ayy fascım saol,bu listeye ben cidden bayıldım..
doğuranlar nasıl da artmış ya
fascım hadi gelsin senin betül de artık:1hug:
herkese merhaba, 6 aralık gecesi normal doğum yapma niyetiyle başlayan doğum hikayem ağrı eşiğimin düşük olması sebebiyle sezeryanla sonuçlandı, 2,5 kg çok tatlı minik bir prensesim oldu teyzeleri. darısı tüm bekleyenlerin başına doğum hikayemi daha sonra bende paylaşcam, herkese iyi bayramlar...
benim de doğum haftam 39+3
boyunu malesef ki bilmiyoruz,nasıl iş anlamadım :bbo: