- 27 Eylül 2008
- 1.425
- 4
- 42
-
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
eksikleri bildirmeniz çok iyi olmuş.. artık günde 1 kere koyarız listeyi.. diğer arkadaşlarımıza da duyurulur.. fill in the blanks:)
tatlım evde kendiniz ölçün
başından bir çizgi uzatıp ayağının topuğundan bir çizgi bu kadar
zaten hastanelerde de böyle ölçülüyo
tartı ve boyu ölçen özel tartıdan yok her yerde
eksikleri bildirmeniz çok iyi olmuş.. artık günde 1 kere koyarız listeyi.. diğer arkadaşlarımıza da duyurulur.. fill in the blanks:)
Selam Canım benım de 02.12.2008 biliyosun. Hıc bısey yazamadım cunku hıc vakıt bulamıyorum .Sımdı de okumaya calısıyorum ne olmus ne bıtmıs dıe. Berk 38+3 3140 Epıdural Sezeryan
Tesekkurler
Fas'cım sen artık fill in the blanks yapacağına şu kızını bi dürtsen diyorum.Seni beklerken sabırsızlanıp ben doğurdum
Pek rahatına düşkünmüş senin kız cidden:ecrin_bebek:Babasının istediği çarşamba gününü de geçirdi ya ben çok şaşırdımkaydirigubbakcemile3
İyice ağırlaşmış olduğun için zorlandığını düşünüyorum ve bu yüzden sabırsızlıkla doğum haberini bekliyorum.
Beklediğine değecek dünya tatlısı bir kızın olacak senin.İçime doğduyerimseniben
Sağlıkla gelsin inşallaha.s.
Selam Canım benım de 02.12.2008 biliyosun. Hıc bısey yazamadım cunku hıc vakıt bulamıyorum .Sımdı de okumaya calısıyorum ne olmus ne bıtmıs dıe. Berk 38+3 3140 Epıdural Sezeryan
Tesekkurler
kızlar 6 aralıkta doğum yaptım biraz acil oldu bende beklemiyodum kontorole gittiğimde bayramda sancım olacağını almamız gerektiğini söledi dr 6 aralık 38+2 3730 gr adıda efsa boyuda 50 cm bi ara hikayemi yazacam inşallah şimdi eve geldim aklım sizde emin olun
doğurmadım yavru kuşlar.. hala burdayım tek tabanca.. nazlı kızımla beraber ayaktayız.. topladık bütün milleti dede anneanne dayı teyze hepsi geldiler uzaklardan bizim için ama bizim gelmeye pek niyetimiz yok.. şimdi oynuyoruz birlikte gecenin bu vakti.. bütün odalarda insanlar olduğundan yatak odamızdan sesleniyoruz sizlere cevat kelle misali:lepi: baktık kızımın arkadaşları birer birer dökülmüş, listemizi tazelemeden yatmayalım dedik.. yoksam ademel teyzoş kızıcak bizenaniknanik gece gece kaçırdığımız bir nokta varsa yüzümüze vurmayın uyarın düzeltelimdi mi ama
neyse efendim listemiz puyrunuzkaydirigubbakcemile5
fas canım zerenle konuştum çok çok selamları var hepinize çok iyiymiş ama çok yorgunmuş uykusuzluk hat safadaymış kıyamam ona yaaa
neyse geçcek buğünler şikayetçi değiliz a.s.
canım zerenin kızı olmuştu serra isminide hocayua okutmuşlar :)
cocstarın ve nazlıcığın oğlu olmuştu
serra3300gr ve 51 cm ayrıca 38+0da doğmuş.
umarım bu mükemmel listeye azcık yardımım olmuştur kocaman öptüm canımm a.s.