Doğum yapalı 4 ay oldu ama...

Kendisi aradı isteme mevzusunu söylemek için ben zaten onu aramaya tenezzül etmiyorum gelme olayında da iste gelcektik de şöyleydi böyleydi diye kıvırıp durunca dayanamadım söyledim

İşte konuda yakındığınız şeyler sizin lehinize ben de bunu söylüyorum. Benim çocuğumu 4 aydır görmeyen insanların hiçbir şeyine gitmem deyip sıyrılabilirsiniz bu beklentilerden. Hem de haklı bir bahane eşiniz de dahil kimse bir şey diyemez

Açıkçası bende öyle yapmayı düşünüyorum ama eşimin benden yana olacağından şüpheliyim akrabalara rezil olmak istemeyecektir eminim o kafada oda biraz

Millet gelmesin ister sen gelendiler diye şikayet edersin bırak boşver gelmesinler sende gitme çocuğu bahane et. Henüz küçük mikrop kapmasın bağışıklığı yok ay çok gel ek istiyorum ama ne yapayım de onlar gibi

Sizin aileniz olsa tepkiniz normal gelirdi de eşinizin ailesine eşiniz gönül koymuyorken bu kadar abartmaniz gereksiz geldi bana. Kiz isteme şeylerine katilmak istemiyorsaniz katilmayin tabi konudan bagimsiz.

Böyle bir durumda gitmem.Aslinda eşim de gitsin istemem ama karışmam da.O ne saçma sapan aileymis öyle.Siz de gelmedin etmedin derlerse onların kurduğu cümlelerin aynısını kur

Ne münasebet ya. Asla gitmem çocuğumuda göndermem asla.
Eşiniz gidiyorsa da kapı orda.
Ne demek torununu bir kez bile görmemek.

Ben olsam şahsen mesafeli olurum . Lafınızı da demişsiniz. Eşiniz de biliyor durumu. Mevcut şey neyse kız isteme mı ne gitmeyin ona da. Gelirlerse alın eve bayramda seyranda siz gidin tamam. İlgisiz aile ilgisiz oluyor yapacak birşey yok. Siz kendi mesafenizi ayarlayın. Onlar değismez yapsa da yapmacık gelir içlerini bildiğiniz için. Şurda arkadasımın bebeği oldu bir hafta zor sabrettim gidip görmemeye. Az toparlasım rahatsız etmeyeyim diye. Bir hafta sonra da kendi davet edince kapıdan uğrad8m çıktım. Üç hafta oldu şimdi yine 9zledim bebeği. İnsan torununa böyleyse o öyledir yani siz kendinizi kurtarın sınır çizin takmayın. Ama yüzlerine de vurun yoksa salağa yatıp ben yapmadım sen yanlıs biliyorsun vs diyorlar

işte yol uzak bilmem ne
Sizin yerinizde olsam ben de böyle söyler gitmezdim. Hele çocuğumu bu hastalık mevsiminde o kalabalığa hiç sokmazdım. Nişan düğün olur ona siz bilirsiniz . Ama istemeye gitmediniz diye küsmesinler. Bebek doğumundan daha önemli bir olay değil bence.

Bacım deli misin sen? Ne güzel işte gelip ota sapa karışsa daha mı iyi? Boşver oh keyfine bak bebekle kocanla. Bırak sana uzak Allah’a yakın olsun. Ayrıca bebeği kalabalığa sokmam biraz saçma bahane olmuyor mu Mevlüt olunca kalabalığa sokuyorsun istemede kalabalığa sokamam demek saçma oluyor

Ben olsam o isteme törenine hayatta gitmem.
Eşin gitmek istiyor ise gitsin.

Ama bazı erkeklerde gram akıl yok ailesini saymayan ailesine bir tavır değil çivi dahi koymaz…

Ama tuhaf ve terbiyesizlik bu yani kaf dağından otobüs mu kalkmiyor uzak falan insan hicmi merak etmez torununu bir atlet bir zıbın alırsın bana hiç normal gelmedi.Konu sahibi tamamen haklı ben görgüye bağlıyorum böyle durumları.O zaman sizde bayramda seyranda gitmeyince kıyamet koparmasinlar bir zahmet.

Tama onları olduğu gibi kabul edip uzak durmaya ve mesafe koymaya devam edin, olduğu gibi kabul etmek budur, tüm haksızlıkları, saygisizliklari, dışlamalarini alttan almak demek değildir. Eşiniz de onlara benziyor umuru değil bence.

Mevlüt yapma konusuna değinmiyorum bile bana göre gereksiz bir aktivite.Kendinize dert arıyorsunuz. İnsAllah kaynana gelir de en az 6 ay sizde kalır. Ne güzel gelmiyorlar daha iyi ya. Kız istemesine tabiki de gitmeyin. Hatta düğüne nişana falan da gitmeyin. Eşiniz gidiyorsa kendi bilir. Ben olsam böyle yapardım.

Benim esimin ailesi coook uzaklarda (Pakistan), aramizda dil sorunu oldugu icin zaten iletisimim yoktu hic. Ben de senin gibi 3 ay önce dogum yaptim, ne arayan var ne soran, hediye mediye zaten yok. Ben onlari yok sayiyorum, oraya kendim de gitmem cocugumu da göndermem, bok yesinler. Esim de zaten gidelim demiyor hic. Nasil bi aileler anlamadim. Benim annem babam deliriyorlar torunlari icin.

Dur şimdi senin çocuk, paralansın bir büyüsün nasıl "canım torunum" mertebesine yükselir bir anda aklın şaşar

Asla gitmeyin, gitseniz de çocuğu götürmeyin. Görmek isteyen kalksın gelsin 3 saatlik mesafeden. Size nasıl davranılmışsa siz de öyle davranın.

Bacım Allah’tan belanimi istiyorsun gelmesinler daha iyi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…