Doğum yapalı 4 ay oldu ama...

min3rva13

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
9
6
33
Merhaba arkadaşlar
Ben doğum yapalı 4 Ay oldu ancak eşimin ailesi çocuğumu görmeye gelmedi 3 saat uzaklıkta başka bir şehirde yaşıyorlar her neyse bırakın gelmeyi bir kez olsun bir şeye ihtiyacınız var mı diye sormadılar en ufak ne bir hediye vs hiç birsey yok yani ne anne babasından ne kardeşlerinden ki biri Amerika'daki biri de çok iyi bir yerde çalışıyor üstelik ilk torunları. Mevlut yapacağım zaman aradım ben o zaman gelemem iste az daha bekleyin beni dedi eşimde onları beklersen mevlut falan yapamazsın yap bosver dedi ama kaynanam tabiki buna çok bozuldu burda zaten kendi annem çocuğumun mevludunu yaptı bende kaynanama o zaman senin evinde de yapalım madem sende orda bi mevlut yap torununa dedm iyk miyk etti kaldi öyle. Bugün de telefonda konu açılınca iyiki seni beklememism bak hala mevlut yapamamış olcaktm dedm öyle olsaydı gelirdim o zamN dedi ee smdi neden gelmiyosn diyorum işte yol uzak bilmem ne ki 47 yaşında genç yani neyse biz biraz böyle şey yaptık ettik derken iste başladı ben oglumu cok seviyorum senin oğlumu sevdiğinden daha cok seviyorm diye çıldırmaya halbuki sen oğlunu sevmiyorsun demedm ima bile etmedm sadece ilk torunun insan nasıl görmek istemez cok degisiksiniz dedm bu kadar yani smdi kızını istemeye gelecekler ben açıkçası gitmek istemiyorum hem çocuğumu o kalabalığa sokmak istemiyorum hemde haketmediklerini düşünüyorum yani eşim de onlar öyle ilgisizler iste böyle kabul et kafasında ama ben edemiyorum bana çok acayip geliyor sizce ne yapmalıyım bu isteme konusunda he bide şey o aslında bizim gelmemizi beklemiş sonra onu da alıp bize getirecekmisz bizde kalmasi için tövbe yarabbim ya

Ay bazen uzak ve iletişimsiz olmak çok iyi oluyor yahu. Bunları takmayın. Günlük yaşantınızda olmayan insanları dert etmeyin. Gitmek zorunda da değilsiniz kendi kararınız. Yakın olsa bu sefer her şeye karışıyor diyebilirdiniz. Düşünmeyin geçin.

Bende 6 ay önce doğum yaptım kv ilk gün bir saatlik oturmaya geldi.onda da eşim niye hiç arayıp sormuyosunuz diyince ağlayıp duygu sömürüsü yapıp gitti.diger kayinlarim gorumcelerim eşimi arayıp tebrik etti kimse beni aramadı.bende inat ettim madem onlar gelmiyo bende kızımı gostermiyorum.aramizda bı saatlik mesafe var ona rağmen yegenlerini merak edip gelmiyorlar.onu bırak insan bı foto ister oda yok.esime diyorum sen git ama ben ne gelirim ne çocuğumu gösteririm onlara.cok şükür eşim yanımda ben gitmem diyor.

İçiçe olan bı bıraksalar kafamı dinlesem der siz karismiyorlar niye derdindesiniz.Dunya garip.Şaka bı tarafa bebeğiniz hayırlı olsun bende gitmem arayıp tebrikde etmem kafayada takmam ne Arabın selamı ne şamın sekeri hesabı kendi ailem eşim çocuğum yeterde artar Valla miss ya

Ne güzel işte.. tepende durup onu böyle yap şunu şöyle yap, yok sütün yok kucağın diyen kayınvalidedense rahat rahat kendi annenizle geçiriyorsunuz süreci.. onların her şeyine koşmak gibi bir mecburiyetiniz de kalmamış bu bahaneyle.

Ben bu koca ailesinden ilgi beklenmesini oldum olası anlayamadım. Keşke hepsi uzak dursa da burda her gün okuduğumuz kaoslar çıkmasa.. Torun torun diye sürekli gelip lohusa halinizle haftalarca kalsalar daha mı iyi? Tepenize bi çöreklenirler, ağzınızı açtığınızda da gelmeyince küsüyodun noldu derler uyarayım

Yada illa ayıp olur derseniz benim samimiyetsiz tebriklerim vardır çokda tınn diye karşıya hissettitdigim.Öyle bı eşiniz onları aradığında arkadan hayırlı olsun diye seslenin yeterli.Zaten bebeği görmek yada küçücük bir hediye almaya erinen kisilere bu bile fazla.Sizde ilerde düğüne giderseniz kendi adınıza misafir gibi gidin gelin zerre sormayın ne damadı ne birşeylere ihtiyacı nede görümcenin ruh halini ben aynı boyle yaparım .

Gelse laf soksa suratıyla vanını sıksa daha mı ıyı
Benımkı hem gelcek hemde bısey yapmayacak sorsan herseyı babannnrsı yaptı cop bıle yok ortada benımkıler yapar ne varlı bunda ne yaptılar olur
Gelmesın canına mınnet uzak kalsınlar hep

Kimisi sürekli geliyor diye dert eder, kimisi gelmiyor diye... takılmayın gelse ne değişecek ki, kim bilir ne düşünüyor kimisi önüne kırmızı halı serilsin istiyor, kimisi tribe giriyor sanki tahtı sarsılıyor gelin çocuk yapınca, kimisinin fıtratı o. Eşiniz takılmıyormuş kendisi annesi, bir de annesini de boşa savunmuyor bütün bunlara rağmen annesini savunacak da bir sürü erkek var duyuyoruz. Huzurunuzu boş yere kaçıran sizsiniz gelmezse gelmesin. Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin kalabalığa sokmak istemiyorum deyin olsun bitsin. Eşiniz katılmak istiyorsa katılır.

basina bela almissin gecmis olsun. eger cok kafaya takacaksan bir pasta alip siz ziyarete gidip uyduruktan kutlasaydiniz. bosuna kadini sikistirmissin, simdi basina sararsa senin sucun

Inan sonrasında bende böyle düşündüm
cok genc ve tecrubesizsin.

normal sana karsi bir gicikliklari yoksa, ben olsam daha normal bir iletisim tonuna gecerdim. ne guzel iste aile cok ilgili vs degil, sen annenlerle gez toz. bayramda vs git onlarin ellerini op...

benim KVdem de senin gibi, kafasina takti mi karsidaki insani konusturuna kadar sikistirir, sonra da aldigi cevaba uzulur. onlar oyle deyip alismak zorundasin.

Haklısın aslında ama onlar sürekli bir beklenti içindeler bizden hatta şöyle söyleyeyim findiklari var ve ben tam fındık zamanı doğum yaptım üstelik sezaryen utanmadan eşimi arayıp adam yok fındık toplamaya gel diye çağırdılar şimdide isteme icin gelip yardım etmemi bekliyorlar benden

Valla sizi çok tuhaf buldum kusura bakmayın.
Gelmek istemeyen insana zorla gel denilmez.
Ne demeye hala telefonda konuşup muhatap oluyorsunuz ki ?
Kan bağınız bile yok bu insanla kaldı ki bazen kan bağımizin olduğu insanları da bile sallamamamak lazım.
Kendisi kaybeder torunu ondan uzak büyür.

Bakın ben kendi öz halamı arayıp sormuyorum yıllardır sevgisiz bir insan kendisi çünkü.

Benim oğlanı da kv arayıp sormuyor. Şimdi annemlerdeyim dönünce oğlanı aynı şekilde istediği zaman göremeyecek kusura bakmasın, kocam ben gider gelirim sen kal oğlanı görmek isteyen ayağına gelir dedi.

Tecrubesizlikten ziyade sadece kendilerini düşünen insanlardan nefret ediyorum ve böyle salak salak davrandıkları zaman laf söylemeden edemiyorum aldığım cevaba üzülmüyorum ne mal olduklarını bildiğim için ama çenemi de tutamıyorum iste

Onlar böyle mesafeliyken deşmeseydin keşke. Şimdi hepten uğraşacaksınız. Bırak ne zaman görürse görsün torununu eşin zaten neyin ne olduğunun farkında. Hiç sesini çıkartmasaydın seni istemeye çağardıklarında söylerdin “gelemem uzak” diye. Onun bahanesi senin bahanen olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…