Bendede çok korkular baslaadi bu hafta bide panik atagim var benim dün facede normal doğum yapanlar yazmış yok karnıma öyle bastırdı cnm çıktı yok 120 kilo hemşire karnıma bastırdı üstüme çıktılar Allah'ım uykularim kaçtı yaa hep aklımda
İnan korku yerini sabırsızlığa bırakıyo bu daha kötüKızlar biriniz erken dogurursa nolur yazsın
İnşallah sağlıkla gelir bebiş artık vakti gelmiş naz yapıyor :) umarım buraya güzel doğum anisiyla gelirsinde bizede ön ayak olursun şöyle böyle oldu diye gerçi herkesin bünyesi koşulları farklı ama . Bu üstüme çıktılar normal doğum hikayeleri beni benden aldı ...İnan korku yerini sabırsızlığa bırakıyo bu daha kötü39+0 bugün. Tık yok, belirti hak getire. Artık gelsin istiyorum... Okuyunca evet çok kötü hikayeler çıkıyo, o an insan nasıl bir tepki verir ya da verebilir mi bilmiyorum ama güzel muamele yapsalar iyi olur :/ Bu hafta doğurursam yazarım inşallah :)
İnşallah, herkes kucağına sağlıkla alsın :) Ya evet umarım rahat geçen güzel bir doğum hikayesi paylaşabilirim burada.. Üste çıkmak falan çok vahşice geliyor kulağa zatenİnşallah sağlıkla gelir bebiş artık vakti gelmiş naz yapıyor :) umarım buraya güzel doğum anisiyla gelirsinde bizede ön ayak olursun şöyle böyle oldu diye gerçi herkesin bünyesi koşulları farklı ama . Bu üstüme çıktılar normal doğum hikayeleri beni benden aldı ...
Aminn. Sağlıkla gelsinler... Az kalmıs seninde. Benim son 1 hafta doğsun artıkSırf şu doğum endişesi korkusu bitsin diye bi an önce doğsun istiyorumAllah im inşAllah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Bilmiyorum ya bir canımı sıkan konu da bu. Bazen yapmıyorlarmış diye duydum. Eczaneden alıp evde de yapabiliyomuşsun kendin, ben öyle yapmayı planlıyorum. Sancılar sıklaşmadan doğum zamanı.Ya su lavmani nasil yapiyolar
llYa su lavmani nasil yapiyolar
lavmandan korkulacak hicbisey yok kızlar merak etmeyin.. kıçınıza serum içinde olan sıvıyı veriyorlar soğuk soğuk barsaklarda hissediyorsunuz . Sonra tutabildiginiz kadar kendinizi tutuyorsunuz daha sonrasında doooogru tuvalete :))) acı falan hicbisey yok. Sinek ısırığı bile demem yani sadece bir gidiklanma huylanma oluyor o kadar.Bilmiyorum ya bir canımı sıkan konu da bu. Bazen yapmıyorlarmış diye duydum. Eczaneden alıp evde de yapabiliyomuşsun kendin, ben öyle yapmayı planlıyorum. Sancılar sıklaşmadan doğum zamanı.
Şuan en az günü kalan sensin sanırım burda :) en önce senden haber bekliyozzzzİnşallah, herkes kucağına sağlıkla alsın :) Ya evet umarım rahat geçen güzel bir doğum hikayesi paylaşabilirim burada.. Üste çıkmak falan çok vahşice geliyor kulağa zatenResmen doğumu hızlandırmak için yapılmış bir eziyet. Kimsenin başına gelmesin valla
Ya ama bir de hastane ortamı sonuçta, devlet hastanesinde olacak doğumum. Tuvaletlerinin ne kadar pis olduğu ortada, oyüzden hiç rahat olamam. Riske atmayıp evde yapmak en iyisi sanırım :/ll
lavmandan korkulacak hicbisey yok kızlar merak etmeyin.. kıçınıza serum içinde olan sıvıyı veriyorlar soğuk soğuk barsaklarda hissediyorsunuz . Sonra tutabildiginiz kadar kendinizi tutuyorsunuz daha sonrasında doooogru tuvalete :))) acı falan hicbisey yok. Sinek ısırığı bile demem yani sadece bir gidiklanma huylanma oluyor o kadar.
Ayrıca konu sahibi ; doğumdan bu kadar korkar ve olumsuz doğum hikayeleri okursanız benim gibi korkudan 72 saat doğum sancısı çekersiniz. Okumayn, okumayın okumayın.... Bol yürüyüş, merdiven inip çıkma, su ve hurma...
Evet galiba öyleyimŞuan en az günü kalan sensin sanırım burda :) en önce senden haber bekliyozzzz
Benim doğum yaptığım yerde tuvaletler oldukça temizdi ki devlet hastanesinde doğum yaptım bende. Zaten doğumhanenin tuvaleti daha çok özenli temizleniyor, en azından bizim burada... Siz bilirsiniz yinede doktorunuza sorun nasıl yapılır edilir ne zaman yapılmalı diye ondan sonra evde yaparsınız. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun. Sabırlı olun bir aksilik olmazsa doğumunuz 1 haftaya başlar.Ya ama bir de hastane ortamı sonuçta, devlet hastanesinde olacak doğumum. Tuvaletlerinin ne kadar pis olduğu ortada, oyüzden hiç rahat olamam. Riske atmayıp evde yapmak en iyisi sanırım :/
-
Artık korkmuyorum aksine ne zaman doğuracam artık ne olursa olsun diyorumsancıysa sancı valla bekliyoruz sabırsızlıkla
Bende yarıda kaçarım diye korkuyorum kendimdenCok iyi anliyorum seni
Ben dogumhaneye girdigimde sanki olume gidiyor gibiydim...herkes canavar Herkes iskenceciydi gozumde
Elimdde olsa kacardim ellerinden
Ama sonra alisiyorsun...:)
Pazartesiye kadar olmazsa tekrar kontrolüm var bakalım danışıcam :) İnsallah başlar da rahata ereriz :) Tesekkür ederimBenim doğum yaptığım yerde tuvaletler oldukça temizdi ki devlet hastanesinde doğum yaptım bende. Zaten doğumhanenin tuvaleti daha çok özenli temizleniyor, en azından bizim burada... Siz bilirsiniz yinede doktorunuza sorun nasıl yapılır edilir ne zaman yapılmalı diye ondan sonra evde yaparsınız. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun. Sabırlı olun bir aksilik olmazsa doğumunuz 1 haftaya başlar.
Ben de hamile kalmadan evvel içiyodum sonrasında bir kaç hafta daha icmistim azaltarak. Bir sey olacagini zannetmiyorum 1 taneyle , bazilari hamilelikleri boyunca gunde 3 kere iciyor. Insallah saglikla alirsin kucaginaGuzel yazmissiniz valahi allah hepimizin dogumunu en kolay sekilde gecirmeyi nasip etsin :) ya bide ben gebelikten once sigara kullaniyordum.hamile kalinca biraktim suana kadar nefsime hakim oldum ama simdi cok az kaldi doguma asiri decede sigara krizine giriyorum bugun dayanamadm ictim ilk defa bise olmaz insallah((
O gün gelince neler olacak bakalım :) Insallah ters birilerinin eline düşmemCok iyi anliyorum seni
Ben dogumhaneye girdigimde sanki olume gidiyor gibiydim...herkes canavar Herkes iskenceciydi gozumde
Elimdde olsa kacardim ellerinden
Ama sonra alisiyorsun...:)
Ayy Allah sabir versin39+6 ile herkese selamlarrrr :))) ve doktorumun önümüzdeki cumaya kadar hastanede olmayacagini öğrendim ilk gittiğim doktorun izinde olabilme ihtimali vardı bizde başta degistirmistik doktorumuzu ama noldu bu doktorunda gidesi tuttu anladım ki takmican kafaya ne kadar düşünürsen olmasın dersen başına geliyormus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?