Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştıkça korku :/
- Konu Sahibi Ela6167
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #doğum #hamile #normaldogum #sancilar
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
39+2 değişiklik yokKizceleeeer hala doğuran yokmu yaaa
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
Yaaa biriniz doğurunda ön ayak olun eminim biri dogurunca ardarda hepimiz dogurcazzz :))39+2 değişiklik yok
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Artık doğurayım diye bakıyorum bende ay insallahh tez zamandaYaaa biriniz doğurunda ön ayak olun eminim biri dogurunca ardarda hepimiz dogurcazzz :))
- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
Yazilari bastan sona okudum dogurmussundur umidiyle ama yok dogmamis daha kuzucuk. Dogurunca kesin yaz bak unutma soz ver. Bende devlette dogurcam merak ediyorum. Odamizi dogurmadan mi veriyolar yoksa dogunca mi. Odaya anne disinda esimizi aliyolarmi. Kesi attiklarinda aci hssetcekmisn dikis olursa acicakmi hepsini yaz tamam mi. Bide bebek dogarken o bolge cok aciyomu onuda soyle :) ayrica merak ettigim alttan muayene olmussundur. Dogum yaklasnca banada yapcakms dr ama korkuyorum. Ilskide ilk basta cnm yaniyo cnku. O acitiyo mu?Artık doğurayım diye bakıyorum bende ay insallahh tez zamanda
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Ay evet doğuramadım, sonuna kadar geldik tıkandık sanki Tabii ki yazarım, 2 konu açmıştım bu tarz. Bunla beraber, ikisine de yazıcam doğurabilirsem artık Ben de korkuyordum ama fazla bir acısı olmuyo. Kendini kasmamaya özen gösterirsen hele hiç acımaz. Zaten 1-2 dakika en fazlaYazilari bastan sona okudum dogurmussundur umidiyle ama yok dogmamis daha kuzucuk. Dogurunca kesin yaz bak unutma soz ver. Bende devlette dogurcam merak ediyorum. Odamizi dogurmadan mi veriyolar yoksa dogunca mi. Odaya anne disinda esimizi aliyolarmi. Kesi attiklarinda aci hssetcekmisn dikis olursa acicakmi hepsini yaz tamam mi. Bide bebek dogarken o bolge cok aciyomu onuda soyle :) ayrica merak ettigim alttan muayene olmussundur. Dogum yaklasnca banada yapcakms dr ama korkuyorum. Ilskide ilk basta cnm yaniyo cnku. O acitiyo mu?
- 14 Kasım 2016
- 69
- 28
- 8
- 36
Ayy Allah sabir versin sezeryan mi dusunuyorsunuz? Insallah en kisa surede alirsin bebisini kucagina. Hic dogum belirtin yok mu? Ben gibi
Ben normal istiyorum da cm açılma yok bide benim sipa biraz besili sezeryana doğru yol alıyorum sanırsam bakalım nasip hayırlısı diyorum sağ salim alalimda yavrularimizi kucagimiza
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Amin insallah öyle olur :) 40 haftayi gectiniz sanirim? Doktorla en son ne zaman gorustunuz bir sey dedi mi, tarih falanBen normal istiyorum da cm açılma yok bide benim sipa biraz besili sezeryana doğru yol alıyorum sanırsam bakalım nasip hayırlısı diyorum sağ salim alalimda yavrularimizi kucagimiza
- 14 Kasım 2016
- 69
- 28
- 8
- 36
Amin insallah öyle olur :) 40 haftayi gectiniz sanirim? Doktorla en son ne zaman gorustunuz bir sey dedi mi, tarih falan
Evet 40+2deyiz geçtiğimiz perşembe gördü kendi olmicagi için yarın başka bı doktor ismi verdi ona gorunmemi istedi eğer bı sıkıntı bı problem görmezse cuma sabah 9da gel dedi ondan sonra tehlikeye girebilirmis herhalde o günde bı belirti yoksa sezaryan dicek
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Allah sabır versin beklemek zor gerçekten, insan soranlara sinir olmaya başlıyor bir süre sonra. Benim psikolojim alt üst oldu şimdiden. Sinirli yapıya büründüm :/ İnşallah sorunsuz şekilde alırsın kucağınaEvet 40+2deyiz geçtiğimiz perşembe gördü kendi olmicagi için yarın başka bı doktor ismi verdi ona gorunmemi istedi eğer bı sıkıntı bı problem görmezse cuma sabah 9da gel dedi ondan sonra tehlikeye girebilirmis herhalde o günde bı belirti yoksa sezaryan dicek
- 14 Kasım 2016
- 69
- 28
- 8
- 36
Allah sabır versin beklemek zor gerçekten, insan soranlara sinir olmaya başlıyor bir süre sonra. Benim psikolojim alt üst oldu şimdiden. Sinirli yapıya büründüm :/ İnşallah sorunsuz şekilde alırsın kucağına
İnşallah Bide herkes daha dogurmadin mi modunda :) ben artık beklemeyi bıraktım o yüzden sakının tavsiye ederim elbet gelicekler hayırlısı olsun
- 14 Kasım 2016
- 69
- 28
- 8
- 36
Ben galiba yarın dogurucam :) ve bugün nasıl sabah olucak hiç bilmiyorum. Yarın 40+4 olucam dün ki muayenede hiç bı belirti yoktu normalede sezeryanada hazırla kendine dedi nasıl değişik bı duygu sen benken biz oluyorsun evleniyosun yeni bi yuvan oluyor sonra rabbim boyle büyük bı mucizesini hediyesini veriyor bı insan vücudunda baska bı can yaratılıyor ve dunyaya gelmek için hazırlık yapıyor 9 ay boyunca şimdi günleri sayıyoruz onu yuvamiza getirmek için rabbim isteyen herkese nasip etsin biz hamilelerede sağlıklı bı sekilde en hayırlısı neyse o şekilde kucagimiza almayı nasip etsin ..
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
Evet 40 hafta geçince tehlikeler başlıyor bebeğin kakasını yemek, zehirlenme vs gibi şeyler eğer hiçbir belirti olmazsa mecbur ya suni sancı vercekler yada sezeryan ama erteleme cnm . Bu arada erkek mi seninkide erkekler geç geliyor diyorlar kızlar hakkaten hep gününden önce doğuyor geneldeKızlar, nst ye girdim akşam. Düzensiz sancılarım çıktı. 2 gündür birazcık hissediyordum. Açıklık var mı diye bakıldı, 1 parmak dendi. Açıklık yok dedi ama. Yeterli değil demek ki. 40 haftayı geçirme dedi, doğmazsa gel manasında. Haber vereyim dedim :/
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
40 hafta oldu bugün :/ Valla razıyım artık suni sancıya filan. Bezdim bende :/ Evet erkek ya. Ananem de aynısını diyo sürekli gerçeklik payı var demekkiEvet 40 hafta geçince tehlikeler başlıyor bebeğin kakasını yemek, zehirlenme vs gibi şeyler eğer hiçbir belirti olmazsa mecbur ya suni sancı vercekler yada sezeryan ama erteleme cnm . Bu arada erkek mi seninkide erkekler geç geliyor diyorlar kızlar hakkaten hep gününden önce doğuyor genelde
- 14 Kasım 2016
- 69
- 28
- 8
- 36
- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Of of ne güzel aldın kucağına :/ Benimde sonum öyle aynı heralde bu gidişle. Sıkıldım artık. Amin neyse hayırlısı o tabiBen dün dogurdum yani artık 40+5 olmuştuk hiç açılma ve aşağıya inme olmayınca sezeryandan kacamadim ve darısı başınıza diyorum en hayırlısı neyse hakkınızda o olsun
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
Ayy ilk haberimiz aldık hadi hayırlısı maşallah kurtulmussun darısı basimizaaaBen dün dogurdum yani artık 40+5 olmuştuk hiç açılma ve aşağıya inme olmayınca sezeryandan kacamadim ve darısı başınıza diyorum en hayırlısı neyse hakkınızda o olsun
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
Tamamen uyutmali sezeryanmi oldun ?Ben dün dogurdum yani artık 40+5 olmuştuk hiç açılma ve aşağıya inme olmayınca sezeryandan kacamadim ve darısı başınıza diyorum en hayırlısı neyse hakkınızda o olsun