Ayrıntılı ve güzel açıklamışsın baya, teşekkür ederim ilk olarak. :) Ah yürüyüş, sıcaklarda evden dışarı adım atasım gelmiyor, atmıyorumBirincisi daha 15 gün önce doğum yapmış biri olarak bol bol yürü açılman çok hızlı oluyor, hurma ye ve su iç. Merak etme acıya dayanıyorsun sezeryan daha riskli normak doğumda hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle. Ikınmayı güzel yapmalısın. Birde doğururken kimseyi gözün görmüyor merak etme önemli olan sancı kısmı. Doğumda sancı bitsin yeterki hemen doğsun diye bakıyorsun ve yanında birine ihtiyaç duymuyorsun. Benim acı eşiğim çok düşük kulak deldiremem ben doğurduysam herkes doğurur bence :) üstelik gerçekten dedikleri gibi doğurduktan sonra en geç iki güne herşeyi unutuyorsun. İnsanlar 2. Ciyi 3.cüyü nasıl doğuruyor anlamış oldum. Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla doğar bebeğin.bende senin gibi çok korkuyordum. Ama uykunu iyi almaya bak ben 3 gün sadece 2 saat uyumuştum. Çocuk doğumca sancısı vardı hastahanede.üşütmüştü. Yani sancın azken uyuyabildiğin kadar uyumaya ve dinlenmeye bak. Belirtiler geldiğinde
Ay inşallah :) Tek temenni o :) Doğum anı gelince değişir herhalde her şeyyhiç korkma canım gebeliğin tadını çıkar
Allahın izni ile olup bitiyor ve sonrasında bebişini kucaklayacaksın ona odaklan :)
Ay inşallah :) Tek temenni o :) Doğum anı gelince değişir herhalde her şeyy
Olabildiğince kendimi rahat tutmaya çalışıcam :) amiiin inşallah sağlıklı gelsin hepsisen rahat ol dua et bolca
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı da benim ikinci bebişime inşallah :)
Okadar güzel ifade etmişsin ki yüzümde bi tebessüm oluştu :) Ama başlarda böyle zaten daha çok var diyerek düşünmüyosun, saymıyosun günleri. Sona gelince resmen zaman duruyor sankiŞuan 38 40 hafta arasında olmayı o kadar çok isterdim ki inan bana.
Benim için doğum yapmak , sancı çekmek hiç korkutucu değil biliyorum ki ya yaşadığım gün yada diğer gün kucağıma bebeğimi alacağım Allah ın izni ile.
Ama beklemek , çokk zor ve benim ki şuan 7 haftalık :) üçüncü hamileliğim ilkini 1 saat diğerini 45 dk sancı ile doğurdum. Bu sefer 15 dk düşünüyorum :) . Endişelenme , bu yapın gereği senin yapabileceğin bir iş olmadaydı Rabbim bize nasip etmezdi. Kendini telkin et sürekli , yapacağım yapacağım hemen bitecek diye iyi düşün. ...
Yaa orasi öyle tabi :) Cok arastırmak yüzünden oluyor sanırım, internetin zararlarıBende 37 deyim devlette dogum yapacagim illaki biraz agri sanci olur ya dayanilmaz bisey olsa kimse cocuk yapmazdi heralde psikolojni iyi hazirla evvel allah basaracagiz:)
Ah.. :) Doğru, uzun bekleyişin sonunda kucağımda olacak, tüm sorumluluğu bana bakan bir minik. Bi an öyle düşününce sancılar onlar bunlar vız gelir diyorum. İnşallah dediğin gibi rahat geçer doğumum, teşekkür ederimRabbim öyle büyük bir dayanma gücü veriyorki hooop diye oluo bitiyor. Hem merak etme Allah göstermesin aksi bir durumda hemen önlem alınmış oluyor endişelenecek birşey olmuyor yani. Kötüyü düşünme iyi düşün. Ve unutmaki bir kaç saat içinde bebeğinin nefes alışverişlerini izleyecek onu emzireceksin. Karnındaki tekmeler avuclarında olacak. Muhteşem birşey bu.. Rabbim sağlıkla bir avazda doğurmayı nasip etsin
Amiin canım inşallah hepimizz.Okadar güzel ifade etmişsin ki yüzümde bi tebessüm oluştu :) Ama başlarda böyle zaten daha çok var diyerek düşünmüyosun, saymıyosun günleri. Sona gelince resmen zaman duruyor sankiderlerdi inanmazdım. Acaba 38de mi doğacak 39 mu 40ı geçecek mi diye düşünceler. Dedigin gibi rabbim kaldıramayacağımız bir şey olsaydi bunu bize vermezdi .. Bu arada ilk iki çocuğun kaç haftalık doğdu :) Miniğini de sag salim kucağına alırsın inşallah
Allah gönlüne göre versin ne diyim :) Teşekkür ederimm, rahatladım rahatim :)Amiin canım inşallah hepimizz.
İlki 38 haftanın sonunda diğeri 40 haftanın sonunda
Bu da 39 olsa bari diye geçiriyorum içimden. Endişelenme , Rabbim kolaylığını verecek inşallahh rahat ol yeter.
Amin insallah ben hic dogum hikayesi okumuyorum videoda izlemiyorum belki bizim kolay olur :)Yaa orasi öyle tabi :) Cok arastırmak yüzünden oluyor sanırım, internetin zararlarıİnsallah sen de sag salim alirsin kucagina bebişinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?