39+2 değişiklik yokKizceleeeer hala doğuran yokmu yaaa
Yaaa biriniz doğurunda ön ayak olun eminim biri dogurunca ardarda hepimiz dogurcazzz :))39+2 değişiklik yok
Artık doğurayım diye bakıyorum bendeYaaa biriniz doğurunda ön ayak olun eminim biri dogurunca ardarda hepimiz dogurcazzz :))
Yazilari bastan sona okudum dogurmussundur umidiyle ama yok dogmamis daha kuzucuk. Dogurunca kesin yaz bak unutma soz ver. Bende devlette dogurcam merak ediyorum. Odamizi dogurmadan mi veriyolar yoksa dogunca mi. Odaya anne disinda esimizi aliyolarmi. Kesi attiklarinda aci hssetcekmisn dikis olursa acicakmi hepsini yaz tamam mi. Bide bebek dogarken o bolge cok aciyomu onuda soyle :) ayrica merak ettigim alttan muayene olmussundur. Dogum yaklasnca banada yapcakms dr ama korkuyorum. Ilskide ilk basta cnm yaniyo cnku. O acitiyo mu?Artık doğurayım diye bakıyorum bendeay insallahh tez zamanda
Ay evet doğuramadım, sonuna kadar geldik tıkandık sankiYazilari bastan sona okudum dogurmussundur umidiyle ama yok dogmamis daha kuzucuk. Dogurunca kesin yaz bak unutma soz ver. Bende devlette dogurcam merak ediyorum. Odamizi dogurmadan mi veriyolar yoksa dogunca mi. Odaya anne disinda esimizi aliyolarmi. Kesi attiklarinda aci hssetcekmisn dikis olursa acicakmi hepsini yaz tamam mi. Bide bebek dogarken o bolge cok aciyomu onuda soyle :) ayrica merak ettigim alttan muayene olmussundur. Dogum yaklasnca banada yapcakms dr ama korkuyorum. Ilskide ilk basta cnm yaniyo cnku. O acitiyo mu?
Ayy Allah sabir versinsezeryan mi dusunuyorsunuz? Insallah en kisa surede alirsin bebisini kucagina. Hic dogum belirtin yok mu? Ben gibi
Amin insallah öyle olur :) 40 haftayi gectiniz sanirim? Doktorla en son ne zaman gorustunuz bir sey dedi mi, tarih falanBen normal istiyorum da cm açılma yok bide benim sipa biraz besili sezeryana doğru yol alıyorum sanırsam bakalım nasip hayırlısı diyorum sağ salim alalimda yavrularimizi kucagimiza
Amin insallah öyle olur :) 40 haftayi gectiniz sanirim? Doktorla en son ne zaman gorustunuz bir sey dedi mi, tarih falan
Allah sabır versin beklemek zor gerçekten, insan soranlara sinir olmaya başlıyor bir süre sonra. Benim psikolojim alt üst oldu şimdiden. Sinirli yapıya büründüm :/ İnşallah sorunsuz şekilde alırsın kucağınaEvet 40+2deyiz geçtiğimiz perşembe gördü kendi olmicagi için yarın başka bı doktor ismi verdi ona gorunmemi istedi eğer bı sıkıntı bı problem görmezse cuma sabah 9da gel dedi ondan sonra tehlikeye girebilirmis herhalde o günde bı belirti yoksa sezaryan dicek
Allah sabır versin beklemek zor gerçekten, insan soranlara sinir olmaya başlıyor bir süre sonra. Benim psikolojim alt üst oldu şimdiden. Sinirli yapıya büründüm :/ İnşallah sorunsuz şekilde alırsın kucağına
Evet 40 hafta geçince tehlikeler başlıyor bebeğin kakasını yemek, zehirlenme vs gibi şeyler eğer hiçbir belirti olmazsa mecbur ya suni sancı vercekler yada sezeryan ama erteleme cnm . Bu arada erkek mi seninkide erkekler geç geliyor diyorlar kızlar hakkaten hep gününden önce doğuyor geneldeKızlar, nst ye girdim akşam. Düzensiz sancılarım çıktı. 2 gündür birazcık hissediyordum. Açıklık var mı diye bakıldı, 1 parmak dendi. Açıklık yok dedi ama. Yeterli değil demek ki. 40 haftayı geçirme dedi, doğmazsa gel manasında. Haber vereyim dedim :/
40 hafta oldu bugün :/ Valla razıyım artık suni sancıya filan. Bezdim bende :/ Evet erkek ya. Ananem de aynısını diyo sürekli gerçeklik payı var demekkiEvet 40 hafta geçince tehlikeler başlıyor bebeğin kakasını yemek, zehirlenme vs gibi şeyler eğer hiçbir belirti olmazsa mecbur ya suni sancı vercekler yada sezeryan ama erteleme cnm . Bu arada erkek mi seninkide erkekler geç geliyor diyorlar kızlar hakkaten hep gününden önce doğuyor genelde
Of of ne güzel aldın kucağına :/ Benimde sonum öyle aynı heralde bu gidişle. Sıkıldım artık. Amin neyse hayırlısı o tabiBen dün dogurdum yani artık 40+5 olmuştuk hiç açılma ve aşağıya inme olmayınca sezeryandan kacamadim ve darısı başınıza diyorum en hayırlısı neyse hakkınızda o olsun
Ayy ilk haberimiz aldık hadi hayırlısı maşallah kurtulmussun darısı basimizaaaBen dün dogurdum yani artık 40+5 olmuştuk hiç açılma ve aşağıya inme olmayınca sezeryandan kacamadim ve darısı başınıza diyorum en hayırlısı neyse hakkınızda o olsun
Tamamen uyutmali sezeryanmi oldun ?Ben dün dogurdum yani artık 40+5 olmuştuk hiç açılma ve aşağıya inme olmayınca sezeryandan kacamadim ve darısı başınıza diyorum en hayırlısı neyse hakkınızda o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?