• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştıkça korku :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bendede çok korkular baslaadi bu hafta bide panik atagim var benim dün facede normal doğum yapanlar yazmış yok karnıma öyle bastırdı cnm çıktı yok 120 kilo hemşire karnıma bastırdı üstüme çıktılar Allah'ım uykularim kaçtı yaa hep aklımda
Kızlar biriniz erken dogurursa nolur yazsın
İnan korku yerini sabırsızlığa bırakıyo bu daha kötü :( 39+0 bugün. Tık yok, belirti hak getire. Artık gelsin istiyorum... Okuyunca evet çok kötü hikayeler çıkıyo, o an insan nasıl bir tepki verir ya da verebilir mi bilmiyorum ama güzel muamele yapsalar iyi olur :/ Bu hafta doğurursam yazarım inşallah :)

İnan korku yerini sabırsızlığa bırakıyo bu daha kötü :KK43: 39+0 bugün. Tık yok, belirti hak getire. Artık gelsin istiyorum... Okuyunca evet çok kötü hikayeler çıkıyo, o an insan nasıl bir tepki verir ya da verebilir mi bilmiyorum ama güzel muamele yapsalar iyi olur :/ Bu hafta doğurursam yazarım inşallah :)
İnşallah sağlıkla gelir bebiş artık vakti gelmiş naz yapıyor :) umarım buraya güzel doğum anisiyla gelirsinde bizede ön ayak olursun şöyle böyle oldu diye gerçi herkesin bünyesi koşulları farklı ama . Bu üstüme çıktılar normal doğum hikayeleri beni benden aldı ...

İnşallah sağlıkla gelir bebiş artık vakti gelmiş naz yapıyor :) umarım buraya güzel doğum anisiyla gelirsinde bizede ön ayak olursun şöyle böyle oldu diye gerçi herkesin bünyesi koşulları farklı ama . Bu üstüme çıktılar normal doğum hikayeleri beni benden aldı ...
İnşallah, herkes kucağına sağlıkla alsın :) Ya evet umarım rahat geçen güzel bir doğum hikayesi paylaşabilirim burada.. Üste çıkmak falan çok vahşice geliyor kulağa zaten:KK17: Resmen doğumu hızlandırmak için yapılmış bir eziyet. Kimsenin başına gelmesin valla :KK12:

Sırf şu doğum endişesi korkusu bitsin diye bi an önce doğsun istiyorum :( Allah im inşAllah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Ya su lavmani nasil yapiyolar
Bilmiyorum ya bir canımı sıkan konu da bu. Bazen yapmıyorlarmış diye duydum. Eczaneden alıp evde de yapabiliyomuşsun kendin, ben öyle yapmayı planlıyorum. Sancılar sıklaşmadan doğum zamanı.

Ya su lavmani nasil yapiyolar
ll

Bilmiyorum ya bir canımı sıkan konu da bu. Bazen yapmıyorlarmış diye duydum. Eczaneden alıp evde de yapabiliyomuşsun kendin, ben öyle yapmayı planlıyorum. Sancılar sıklaşmadan doğum zamanı.
lavmandan korkulacak hicbisey yok kızlar merak etmeyin.. kıçınıza serum içinde olan sıvıyı veriyorlar soğuk soğuk barsaklarda hissediyorsunuz . Sonra tutabildiginiz kadar kendinizi tutuyorsunuz daha sonrasında doooogru tuvalete :))) acı falan hicbisey yok. Sinek ısırığı bile demem yani sadece bir gidiklanma huylanma oluyor o kadar.

Ayrıca konu sahibi ; doğumdan bu kadar korkar ve olumsuz doğum hikayeleri okursanız benim gibi korkudan 72 saat doğum sancısı çekersiniz. Okumayn, okumayın okumayın.... Bol yürüyüş, merdiven inip çıkma, su ve hurma...

İnşallah, herkes kucağına sağlıkla alsın :) Ya evet umarım rahat geçen güzel bir doğum hikayesi paylaşabilirim burada.. Üste çıkmak falan çok vahşice geliyor kulağa zaten:KK17: Resmen doğumu hızlandırmak için yapılmış bir eziyet. Kimsenin başına gelmesin valla :KK12:
Şuan en az günü kalan sensin sanırım burda :) en önce senden haber bekliyozzzz

ll

lavmandan korkulacak hicbisey yok kızlar merak etmeyin.. kıçınıza serum içinde olan sıvıyı veriyorlar soğuk soğuk barsaklarda hissediyorsunuz . Sonra tutabildiginiz kadar kendinizi tutuyorsunuz daha sonrasında doooogru tuvalete :))) acı falan hicbisey yok. Sinek ısırığı bile demem yani sadece bir gidiklanma huylanma oluyor o kadar.

Ayrıca konu sahibi ; doğumdan bu kadar korkar ve olumsuz doğum hikayeleri okursanız benim gibi korkudan 72 saat doğum sancısı çekersiniz. Okumayn, okumayın okumayın.... Bol yürüyüş, merdiven inip çıkma, su ve hurma...
Ya ama bir de hastane ortamı sonuçta, devlet hastanesinde olacak doğumum. Tuvaletlerinin ne kadar pis olduğu ortada, oyüzden hiç rahat olamam. Riske atmayıp evde yapmak en iyisi sanırım :/
-
Artık korkmuyorum aksine ne zaman doğuracam artık ne olursa olsun diyorum :( sancıysa sancı valla bekliyoruz sabırsızlıkla

Ya ama bir de hastane ortamı sonuçta, devlet hastanesinde olacak doğumum. Tuvaletlerinin ne kadar pis olduğu ortada, oyüzden hiç rahat olamam. Riske atmayıp evde yapmak en iyisi sanırım :/
-
Artık korkmuyorum aksine ne zaman doğuracam artık ne olursa olsun diyorum :KK43: sancıysa sancı valla bekliyoruz sabırsızlıkla
Benim doğum yaptığım yerde tuvaletler oldukça temizdi ki devlet hastanesinde doğum yaptım bende. Zaten doğumhanenin tuvaleti daha çok özenli temizleniyor, en azından bizim burada... Siz bilirsiniz yinede doktorunuza sorun nasıl yapılır edilir ne zaman yapılmalı diye ondan sonra evde yaparsınız. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun. Sabırlı olun bir aksilik olmazsa doğumunuz 1 haftaya başlar.

39+6 ile herkese selamlarrrr :))) ve doktorumun önümüzdeki cumaya kadar hastanede olmayacagini öğrendim ilk gittiğim doktorun izinde olabilme ihtimali vardı bizde başta degistirmistik doktorumuzu ama noldu bu doktorunda gidesi tuttu anladım ki takmican kafaya ne kadar düşünürsen olmasın dersen başına geliyormus :)

Cok iyi anliyorum seni
Ben dogumhaneye girdigimde sanki olume gidiyor gibiydim...herkes canavar Herkes iskenceciydi gozumde
Elimdde olsa kacardim ellerinden :KK70:
Ama sonra alisiyorsun...:)

Guzel yazmissiniz valahi allah hepimizin dogumunu en kolay sekilde gecirmeyi nasip etsin :) ya bide ben gebelikten once sigara kullaniyordum.hamile kalinca biraktim suana kadar nefsime hakim oldum ama simdi cok az kaldi doguma asiri decede sigara krizine giriyorum bugun dayanamadm ictim ilk defa bise olmaz insallah :(((

Cok iyi anliyorum seni
Ben dogumhaneye girdigimde sanki olume gidiyor gibiydim...herkes canavar Herkes iskenceciydi gozumde
Bende yarıda kaçarım diye korkuyorum kendimden :KK70: nolcak nasıl olcak HC bilmiyorum bu kadinlarmi beni korkutuyor onuda bilmiyorum iğne dış çektirme vs herşeye çok dayanıkliyim ama doğum dedinmi akan sular duruyor belkide hiçbir tecrubem YK başıma ne gelcegini bilmiyorum , bakalim allahima siiniyorum

Benim doğum yaptığım yerde tuvaletler oldukça temizdi ki devlet hastanesinde doğum yaptım bende. Zaten doğumhanenin tuvaleti daha çok özenli temizleniyor, en azından bizim burada... Siz bilirsiniz yinede doktorunuza sorun nasıl yapılır edilir ne zaman yapılmalı diye ondan sonra evde yaparsınız. Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun. Sabırlı olun bir aksilik olmazsa doğumunuz 1 haftaya başlar.
Pazartesiye kadar olmazsa tekrar kontrolüm var bakalım danışıcam :) İnsallah başlar da rahata ereriz :) Tesekkür ederim

Guzel yazmissiniz valahi allah hepimizin dogumunu en kolay sekilde gecirmeyi nasip etsin :) ya bide ben gebelikten once sigara kullaniyordum.hamile kalinca biraktim suana kadar nefsime hakim oldum ama simdi cok az kaldi doguma asiri decede sigara krizine giriyorum bugun dayanamadm ictim ilk defa bise olmaz insallah :KK43:((
Ben de hamile kalmadan evvel içiyodum sonrasında bir kaç hafta daha icmistim azaltarak. Bir sey olacagini zannetmiyorum 1 taneyle , bazilari hamilelikleri boyunca gunde 3 kere iciyor. Insallah saglikla alirsin kucagina

Cok iyi anliyorum seni
O gün gelince neler olacak bakalım :) Insallah ters birilerinin eline düşmem :D o an kavga edip cikip gitme sansi da yok :D

39+6 ile herkese selamlarrrr :))) ve doktorumun önümüzdeki cumaya kadar hastanede olmayacagini öğrendim ilk gittiğim doktorun izinde olabilme ihtimali vardı bizde başta degistirmistik doktorumuzu ama noldu bu doktorunda gidesi tuttu anladım ki takmican kafaya ne kadar düşünürsen olmasın dersen başına geliyormus :)
Ayy Allah sabir versin :D sezeryan mi dusunuyorsunuz? Insallah en kisa surede alirsin bebisini kucagina. Hic dogum belirtin yok mu? Ben gibi :D

Back