Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Merhaba derguncuum :KK66: Elbise ipekyol marka etikette 36 beden yazıyor ama 38-40 beden uyumlu dize kadar boyu.. Pantolon koton marka 38 beden boyu ölçtüm tam 90 cm. Cekette altınyıldız marka etikette36 beden yazıyor ama oda 38 beden uyumlu.

tamam canım bana ayır o zaman bu 4 ünü :)

Merhaba derguncuum :KK66: Elbise ipekyol marka etikette 36 beden yazıyor ama 38-40 beden uyumlu dize kadar boyu.. Pantolon koton marka 38 beden boyu ölçtüm tam 90 cm. Cekette altınyıldız marka etikette36 beden yazıyor ama oda 38 beden uyumlu.
bana uymadı canım ya :(
ya zayıflayacağım, ya da 40 beden giymeye devam :)

Aah ahh bende bekarken calısıyorken giyordum bunlarıı.:110:

Kızlar fiyatlar cook uygun hadi bitirelim bunları..

Evet canım cok buyuk ıhtımalle olacaktır cunku bende bunları gıyerken 65 kiloydum. Gömlekler kısa degıller boyları normal.. Ama gömleklerim tertemiz eline gectiginde göreceksin.. Cünkü sadece bi iki kez giyebildim.. 2 ay sonra hamıle kalınca elimde kaldılar. İçime dert olmustu zTen cok begenerek almıstım evlenirken..:110:

Evet canım cok buyuk ıhtımalle olacaktır cunku bende bunları gıyerken 65 kiloydum. Gömlekler kısa degıller boyları normal.. Ama gömleklerim tertemiz eline gectiginde göreceksin.. Cünkü sadece bi iki kez giyebildim.. 2 ay sonra hamıle kalınca elimde kaldılar. İçime dert olmustu zTen cok begenerek almıstım evlenirken..:110:

tamam o zaman bunları alıcam canım :)

Tamamdır canm.. Senin için ayrıldı..:KK66:

Ayrılmıstırr...[/QUOTE]

pantalon etek de var canım unutma hee bunlar benim :)

:KK66:Unutmadım canm 4 parca senın.

Hanımlar fiyatları siz söyleyin anlasalım.. Bitsin de konuy kapatalım.. Fiyatlar sizden.. Hadi bakalım begenın ve alın..

merhaba canım saç düzleştiricinin markası ve durumu nedir ? daha evvel hiç kullanmadım saç düzleştirici almayı düşünüyorum.saçlarım ince yapılı biraz hassas.kullanışlı mı bilgi verirsen sevinirim.

bide kırmızı spor ayakkabıları beğendim.ben normalde 37 giyiyorum ayaklarım ince.rahat etmek açısından ve sürekli ayakta çalıştığımdan spor ayakkabıda 38 tercih ediyorum .kalıbı dar mı ?

sol baştaki göz kalemi siyah mı ? ve açık tondaki pudranın markası ?

veeee son fiyatın ne olur ? ankarada oturuyorum.kargosu filan kaça malolur?
sayfayı takipteyim ama ilk kez senden alışveriş yapıcam nasipse :)
çok soru sordum kusura bama :) bu arada kapanmak sana yakışmış.darısı bizlere...

kaç yaş için?*
Yanılmıyorsam son iki yazlık elbiseler 9 aya kadar, yesil elbise ve pembe kusaklı elbise 1,5 yas, diğer kırmızı elbise de 2 3 yas.. Suanda evde olmadıgım ıcın giydirme zamalarımdan tahmın etmeye calıstım eger müsade edersen yarın sabah bakıp kesin bilgi verebilirim ?

merhaba canım saç düzleştiricinin markası ve durumu nedir ? daha evvel hiç kullanmadım saç düzleştirici almayı düşünüyorum.saçlarım ince yapılı biraz hassas.kullanışlı mı bilgi verirsen sevinirim.

bide kırmızı spor ayakkabıları beğendim.ben normalde 37 giyiyorum ayaklarım ince.rahat etmek açısından ve sürekli ayakta çalıştığımdan spor ayakkabıda 38 tercih ediyorum .kalıbı dar mı ?

çok soru sordum kusura bama :) bu arada kapanmak sana yakışmış.darısı bizlere...

Canım düzlestirici için tek kelimeye gerek yok ınanabılırsın, markası fakır sabıt derece bu yuzden saclarına zarar vermez emın ol cunku benım saclarımda cok seyrek ve ınce tellıydı.. Düzlestrcim sapasağlam,sadece dısında soyulmalar oldu..

Sol bastakı simli siyah onun yanındakı mat siyah.. Simli siyahı sadece denedim, diğer siyahı bir iki kez kullandım..

Acık ton pudranın markası da flormar..

Vee son cevap , toplamda 24 tl yapıyor, kargo falan da var sana düz 20 tl ye verım istediklerini..:KK68:

(Kapanma konusunda da cook tesekkur ederım allah isteyen herkese nasıp etsin )

Canım atlamısım kusura bakma. Spor ayakkabıları rahatca gıyebılecegını dusunuyorum cunku ben 38 gydıgım halde gıyebılıyordum.. Bunuda ekledıgımız zaman düz 30 tl yapıyor begendıklerın..

Kızlar cook uygun fıyatlarla halaa satıstayım.. gereklı ındırım yapılıyor içiniz rahat olsun sadece begenın..

Back