Doğum yaklasıyor, konu kapanıyor... Sıfırlandı, fiyat ver al gıt, takasda olur..⭐️/satılmıştır.

Cok sagol canım hepimize iyi alışverişler olsun insallah..

Kızlar yarın kargom var istedikleriniz varsa belirtin. Fiyatta anlasırız merak etmeyin.. Konuyu kapatmak istiyorum artık. Az kaldı alında bıtsın hadıı..

İNDİRİM DEVAM EDECEK,, HAFTA BASINA KADAR...

10 tane takı 5 TL.. Ayakkabılar 10 TL.. Kıyafetler 10 tane 15 TL... SECİN BEGENINN...

Kızlar yarın kargom var istedikleriniz varsa belirtin. Fiyatta anlasırız merak etmeyin.. Konuyu kapatmak istiyorum artık. Az kaldı alında bıtsın hadıı..

İNDİRİM DEVAM EDECEK,, HAFTA BASINA KADAR...

10 tane takı 5 TL.. Ayakkabılar 10 TL.. Kıyafetler 10 tane 15 TL... SECİN BEGENINN...

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Site dısında satılmıştır.. Kalanlarla satış devam edıyor..

15 ıle 16. Sayfadakılerın cogu duruyor derguncum sen begen soyle ben hallederım :KK66:

Kalanlar güncellendi kızlar....
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Kızlar kıyafette tane 2 TL oldu..

Son 30 kıyafet alın bitsinn çook ucuz..

10 adet kıyafet 15 TL..

son spor ayakkabı orjınal adıdas 15 TL..

Takılar, çeşitli saç aletleri, kozmetik ürünler, ağda makinası...

sayfa 21deki siyah ceketin markası bedenini ve fiyatını öğrenebilirmiyim?

Ceketin markası altınyıldız, bedeni 36, 38. Fiyatıda 2 TL canım..:)

Gercekten güzel ceket. Tam oturuyor üstüne. Ben aslında hiç sevmem giymem boyle kıyafet ama birer tane almıstım calısırken kumas pantolun ceket elbise toplantılar için.

selam iyi satışlar çok hoş şeyler aslında çok da ucuz inşallah hepsini satarsınız

Back