Doğum sonrası yaşananlar

Kafam çok karışık.. Eşimin kararlılığı beni çok yordu. Şuan çok gerekmedikçe eşimle konuşmuyorum. Çözüm yolu aramıyor, istemiyor. İnsanların bu kadar bencil davranmasından nefret ediyorum. Şimdi onun yurt dışından gelecek kardeşlerinin hiçbir suçu yok ama ben kv evine gitmemek için onlara da ayıp etmek zorundayım

Yurt dışından gelen kardeşler neden sizin eve de gelmiyor?Amaç bebek bakmaksa size de gelmeleri gerekmiyor mu?Size gelme şansı yoksa bence gitmelisiniz.Annelerinin ,kardeşlerinin yaptığının cezasını Onlar çekmemeli.Gitmezseniz aranız daha çok bozulur.Haklı olsanız da haksız duruma düşersiniz.Yurt dışından gelen yakınlarıyla aranız nasıl?Aranız iyiyse O kişilerden yardım alsanız,çok üzüldüğünüzü,kardeşiyle konuşmasını isteseniz konuşmazlar mı?

Eger onlarla sorununuz yoksa gidin onlar gittikten sonra gerekli tavri alirsiniz.

Ya senin annenin yasadiklari evladinin evinde duydugu onca hakaret ..kizinin evine gelememesi... onlari dusunen tek bi kisi varmi kv kp gorumce kayin biride cikip diyormu ogluna kardesine bunu yapamazsin.. gidiceksin kayinvalidene bu lohusa kizida uzmuyceksin diyen oldu mu ?,?? Rest ceken oldu mu ??? Kocan kadar aileside suclu ... goz yumuyorlar hoslarina gidiyor !!! Suan yapman gereken tek sey anneni savunmak sonucu ne okursa olsun ... ve onun ailesiylede asla gorusmemek .. onlarin sucu yok deme hepsinin var sucu... benim anama hakaretler edenin birak ailesini kendisini de saymam... senin kadar agir olmasada bende yasadim biseyler ve asla gitmedim bakti ki caymiyorum asla gitmiycem iste o zaman aileme gelmek icin can atti ... nooolluurrr seni dusunmeyenlerin hickimsesini dusunme lutfen ... gercekten kaybedersin .

Haklısınız keşke gidip annemde kalsaydım. Ne bileyim yeni doğum yapmışım bebek evine gelir evinde ziyaret edilir diye gitmedim. Bilseydim böyle olacağını..
yaşadıklarınız zormuş gerçekten
annenizin bir hatası olmuş malesef ve olay bu raddeye gelmiş

ama eşiniz bayağı terbiyesizlik etmiş
sizin yerinizde olsam eşim gidip gelsin diye yalvarmam kafaya da takmam
aileme de ben geliyorum ya bu yetsin size boşverin yok sayın derim
kv deme de mümkün mertebe gitmem

Haklısınız keşke gidip annemde kalsaydım. Ne bileyim yeni doğum yapmışım bebek evine gelir evinde ziyaret edilir diye gitmedim. Bilseydim böyle olacağını..

hatanın büyüğü sende arkadaşım. ne güzel güzel kocana kv.ne izah ediyorsun ki? ben doğum yapıyorum annem gelip kalacak bana bakacak bitti bu kadar. hadi bakiim sıkıysa cevap versin.
bu saatten sonra yapacağın da şu benim annem hatalı değil kendini insan gibi ifade etti sen büyüttün bi de anneme terbiyesizlik ettin ya anneme gider özür dilersin ya ben yokum.
eşinde de kv.de de saygısızlık diz boyu. benim eşim anneme gözünün üstünde kaşın var dese parçalarım onu ki bir kere annem evdeyken annemin bir lafına sinirlendi kapıyı çarptı gitti yırttım onu arayıp özür dilettirdim. ne ben onun annesine laf derim ne o benim anneme laf der. bir sıkıntı olursa birbirimizle konuşuruz annelerimize uyarılarımızı kendimiz yaparız.
senin annen de kv de koskoca kadınlar birbirleri ile konuşup bir şey diyemeyeceklerse kukla gibi mi dursunlar yani.

senin durumuna düşmeden seni anlamaz. Empati kurabilmesini istiyorsan öğreteceksin. gitme. arama. sorma.

O zaman he he de geç:) güldügüme bakma, annemın bir lafı var. Kötü kp 1000 kötü kvye bedeldir diye. Eşin duymuyor mı o adi herifin söylenmelerinl

Vıyyyy valla helal. Haketmısler. Damat evi ne oluyorsa, gelin evi neyse damat evi de o"dur. Erkek evladı olmayanlar ne yapsın o zaman. Şımarık kaynanalar. Iyı yapmıssın

Evliliğinizi çıkmaza sokmayın evet yaşadıklarınız hoş değil ama eşinize göre sizin anneniz sofrada o konuşmayı yaparak eşinizin annesini kovdu
Gidin fakat kırgınlığınızın belli olucağı mesefade durun.
Eşinizin ailesinin tamamına cephe almamanızı akılcı davranmanızı tavsiye ediyorum allah yardımcınız olsun

bize de gelsene dogum yapinca

Sanki torun sadece onlarınmış gibi davranırlaaaar, yer içer kirletir burası benim oğlumun evi havalarına girerler, daha da gelinin annesinden hizmet beklerler
Ya benim eşim annesinin yanında " ben olmasan boyle bebegı nerde bulucaktın" dedi şaka imasıyla. Lafa bak. Niye , ben olmasam asıl sen nerende tasıycaktın dedim de kalakaldılar. Insanı bazen xok zorluyorlar. Offff dün de ben ay bebegım ne akıllsın dedim , eşim olacak " sen nerden bıleceksın, annem bilir ilk goruste " dedi. O an sustum ama sonradan dank etti. Cevabımı vermedım dıye sabahtan berı deliriyorum

Onlarla aram iyi. Beni çok severler. Bende onları seviyorum. Evime gelme şansları tabi ki var ama kv evinde onları görmemem onları kıracaktır. Düşündürecektir yani. Bende herkese açık oturum yapmak olanları anlatmak istemiyorum. Kv anlatıe mı bilmiyorum. Ama eğer onlarda olayı bilirse benimle ne kadar iyi olurlarsa olsunlar eşimi haklı bulacaklar, annelerini tutacaklar

Altta kalma sakın. Ver cevabını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…