Müdür yardımcıma dilekçemi verdim,bayram sonrası ücretsiz izin almak için,adam beni paragöz,etiğe aykırı davranışta bulunan nerdeyse vatan hainliği yapmış biri gibi görmesin mi!Ben olsam yapmam hocam diyor,yani yasal olmayan bişe olsaydı ben dilekçenizi almazdım diyor,ben de yasal olmayan hiçbişey istemem sizden dedim.Sırf bayram tatilinin maaşını almak için uğraşıyorsuuz diyor e bende o tatilde sizde çalışmayacaksınız o zaman hesaplatıp geri verin madem maaşınızı dedim.Yani kardeşim sen işini yap sei ne ilgilendirir diyesi geliyo insanın,ama bakış açısına bak ya,rapor almışım da o raporlarda da haksız yere para alıyormuşum,yahu şu Türkiyede rapor hakkını kullanmadan izne ayrılan bir çalışan bayan var mı,herkesiçin hak olan uygulama bana gelince neden haksızlık olsun!
Valla zoruma gidiyor böyle tuzu kuru insanların düşünceleri,bu ülkenin çoluğuna çocuğuna gözüm gibi baktım,adam gibi işimi yaptım,olağanüstü fedakarlıklar yaptım,hasta olduğumda dahi okula gittim,ama şimdi benim çocuğum var,bana en çok ihtiyacının olduğu anlarda yanında olmam gerekior,ibadetse bu da bir ibadet,görevse bu da bir görev,vatan sevgisiyse alası..
Valla zoruma gidiyor böyle tuzu kuru insanların düşünceleri,bu ülkenin çoluğuna çocuğuna gözüm gibi baktım,adam gibi işimi yaptım,olağanüstü fedakarlıklar yaptım,hasta olduğumda dahi okula gittim,ama şimdi benim çocuğum var,bana en çok ihtiyacının olduğu anlarda yanında olmam gerekior,ibadetse bu da bir ibadet,görevse bu da bir görev,vatan sevgisiyse alası..