Doğum sonrası rapor alanlar,lütfen cevap yazın

Müdür yardımcıma dilekçemi verdim,bayram sonrası ücretsiz izin almak için,adam beni paragöz,etiğe aykırı davranışta bulunan nerdeyse vatan hainliği yapmış biri gibi görmesin mi!Ben olsam yapmam hocam diyor,yani yasal olmayan bişe olsaydı ben dilekçenizi almazdım diyor,ben de yasal olmayan hiçbişey istemem sizden dedim.Sırf bayram tatilinin maaşını almak için uğraşıyorsuuz diyor e bende o tatilde sizde çalışmayacaksınız o zaman hesaplatıp geri verin madem maaşınızı dedim.Yani kardeşim sen işini yap sei ne ilgilendirir diyesi geliyo insanın,ama bakış açısına bak ya,rapor almışım da o raporlarda da haksız yere para alıyormuşum,yahu şu Türkiyede rapor hakkını kullanmadan izne ayrılan bir çalışan bayan var mı,herkesiçin hak olan uygulama bana gelince neden haksızlık olsun!
Valla zoruma gidiyor böyle tuzu kuru insanların düşünceleri,bu ülkenin çoluğuna çocuğuna gözüm gibi baktım,adam gibi işimi yaptım,olağanüstü fedakarlıklar yaptım,hasta olduğumda dahi okula gittim,ama şimdi benim çocuğum var,bana en çok ihtiyacının olduğu anlarda yanında olmam gerekior,ibadetse bu da bir ibadet,görevse bu da bir görev,vatan sevgisiyse alası..

Müdür yardımcıma dilekçemi verdim,bayram sonrası ücretsiz izin almak için,adam beni paragöz,etiğe aykırı davranışta bulunan nerdeyse vatan hainliği yapmış biri gibi görmesin mi!Ben olsam yapmam hocam diyor,yani yasal olmayan bişe olsaydı ben dilekçenizi almazdım diyor,ben de yasal olmayan hiçbişey istemem sizden dedim.Sırf bayram tatilinin maaşını almak için uğraşıyorsuuz diyor e bende o tatilde sizde çalışmayacaksınız o zaman hesaplatıp geri verin madem maaşınızı dedim.Yani kardeşim sen işini yap sei ne ilgilendirir diyesi geliyo insanın,ama bakış açısına bak ya,rapor almışım da o raporlarda da haksız yere para alıyormuşum,yahu şu Türkiyede rapor hakkını kullanmadan izne ayrılan bir çalışan bayan var mı,herkesiçin hak olan uygulama bana gelince neden haksızlık olsun!
Valla zoruma gidiyor böyle tuzu kuru insanların düşünceleri,bu ülkenin çoluğuna çocuğuna gözüm gibi baktım,adam gibi işimi yaptım,olağanüstü fedakarlıklar yaptım,hasta olduğumda dahi okula gittim,ama şimdi benim çocuğum var,bana en çok ihtiyacının olduğu anlarda yanında olmam gerekior,ibadetse bu da bir ibadet,görevse bu da bir görev,vatan sevgisiyse alası..
iyi demişsin canım bende öğretmenin 22 haziranda doğum yaptım şimdiye kadar gitmedim rapor aldım onlarherşei işine geldikleri gibi yorumlarlar yazın git bakalım okula hangisi tüm mesai saatleri içinde orda hepsi için konuşmuyorum ama benim tanıdıklarımın hepsi öyle bende başlamak istiyorum dedim bana ne dediler biliyomusnu okuldu şuan bizim sana ihtiyacımız yok düzenimizi bozma izin al alamam dedim o zaman rapor al birinci dönemi kapat ama beni iyi bir bakıcı bulursam başlıcam dinlemicem onları sırf programı değiştirmemek için böyle diyorlar

arkadaşlar ben midyatta öğretmenlik yapıyorum doğum yaptım ankaradayım aralık 14 te iznim bitiyor göreve başlamadan rapor alabilir miyim yoksa bir gün bile olsa başlamam mı lazım?

evet haklısın kendi işlerini yoluna koymak için bize zorluk çıkarmak onlar için kolay olanı.Kimsenin insan hakkına saygısı yok,bence de başlamak istiyorsan başla,istemiyorsan başlama,devletin yasalarla çizdiği özgürlük alanımız zaten daracık,üstüne bide dar kafalı idarecilerin daraltmasına izin verme.Herkes işini yapsın demi ama:34:
iyi demişsin canım bende öğretmenin 22 haziranda doğum yaptım şimdiye kadar gitmedim rapor aldım onlarherşei işine geldikleri gibi yorumlarlar yazın git bakalım okula hangisi tüm mesai saatleri içinde orda hepsi için konuşmuyorum ama benim tanıdıklarımın hepsi öyle bende başlamak istiyorum dedim bana ne dediler biliyomusnu okuldu şuan bizim sana ihtiyacımız yok düzenimizi bozma izin al alamam dedim o zaman rapor al birinci dönemi kapat ama beni iyi bir bakıcı bulursam başlıcam dinlemicem onları sırf programı değiştirmemek için böyle diyorlar

Göreve başlaman gereken gün içinde rapor alıp okula verirsin gerisini onlar hallederler,ben öyle yaptım.
arkadaşlar ben midyatta öğretmenlik yapıyorum doğum yaptım ankaradayım aralık 14 te iznim bitiyor göreve başlamadan rapor alabilir miyim yoksa bir gün bile olsa başlamam mı lazım?

bende doğum sonrası üç ay rapor kullandım. benim müdürüm çok karşı çıktı ama kimsede kusura bakmasın yavrumu daha bana muhtaçken bırakıp gidemezdim. bizi bu durumda bırakacağına devlet soğum sonrası izinleri arttırsında bizde mecbur kalmayalım dimi?

haklısın,anne memurların özlük hakları gözden geçirilmeli,anne sevgisinden mahrum büyüyecek çocuklar topluma nasıl faydalı olabilirler ki!Devlet çocuk yetiştirmek için bize maaş veriyor ama unuttuğu bir şey var bizimde çocuğumuz oluyor:)
bende doğum sonrası üç ay rapor kullandım. benim müdürüm çok karşı çıktı ama kimsede kusura bakmasın yavrumu daha bana muhtaçken bırakıp gidemezdim. bizi bu durumda bırakacağına devlet soğum sonrası izinleri arttırsında bizde mecbur kalmayalım dimi?

3 çocuk yapın demesı kolay mesele doğurmak degıl kı bı sekılde hamılelıgınızı gecırıyorsunuz iyi kötü,asıl sonrası bır bebegınız var sıze muhtac onu nasıl bırakıp işe gıdıp kendınızı verıp çalışabılırsınız ,annelık çok farklı bır duyguymus bunu yasamayan anlayamaz ve bır çocugun masrafları her gecen gun gıttıkce artarken kusura bakmasınlar ücretsız ızın alamam alırım raporumu bakarım işime kımse de sesını çıkartamaz çıkartmasın da

Arkadaşlar bugün müdür yardımcım aradı,geri ödemem gereken miktar maaşımdan fazla olmuş,bu nasıl iş,bir haftalık kısmını çalıyor gözüktüğüm halde maaştan fazla geri ödeme hesaplaması yapış güya muhasebe,bilgisi olan acil yazsın lütfen.

Ücretsiz izne ayrılacağınız ayın maaşı yatınca geri ödeme yapılır,lakin ücretsiz izin süresi memuriyettten sayılmadığı,emeklilik hizmet süresine girmediği için devlet yatırdığı maaşın üstüne bir de emekli keseneğini ekleyerek geri ister,aslında bu keseneği emekli sandığına gönderir,ama emekli sandiği kendine gelen parayı geri vermezmiş,bu yüzden diğer kesintilerle birlikte geri istermiş.Üzülmeyin emekli sandığına giden para kaybolmuyor,gecikecek emeklilik sürenizin bir ayını kurtarıyormuş,istenilirse diğer ayların keseneği ödenerek bu sürenin değişmemesi bile sağlanabilirmiş.
Masal gibi yani neyse bir haftalık tatil emekli keseneğine gitmiş,en azından bir ayı kurtardık.Konu ile ilgilenenlerin dikkatli olmaları için 15inde ayrılacaksanız ve maaşınız yapılmış ise benim ödemem gerekenden fazlasını geri ödemeniz gerekecek,mutlaka bir ay öncesinden verin dilekçenizi,almazlarsa ısrar edin,ha bide yarım çalışılan ay için yevmiye usulü para veriliyormuş,maaşı alıp fazlasıyla geri vermek yerine sadece çalıştığımız günlerin parasını alabiliyormuşuz,ama iş bilen ve becerikli idarecilerin olduğu yerde:))

arkadaşlar istanbulda doğum sonraso kolay heyet raporu alabileceği biryer söyleyin ne olur

Back