Arkadaşlar ben çalışan bir bayan olarak doğum iznimi bitirmiş durumdayım,10 günlük rapor aldım,aynı hekimden bir on gün daha alabileceğimi biliyorum ama bu on günü 5-5 olarak almak istiyorum,hafta sonlarını çıkarınca diğer ayın 15 ine kadar geliyor,zaten ücretsiz izin almak istiyorum sonrasında.Sizce 5-5 alabilir miyim bir sorun yaşar mıyım?
hocam şöyle alırsın;okula başlayıp sevk alacaksın..yoksa normal rapor üstüne rapor olmaz..heyet üstüne heyet olur..göreve başlayıp alabilrsin..başından geçmiş biri olarak yazıyorum..
ozzee ben 20 günlük rapor bittikten sonra tekrar 20 gün almak için okula başlanılması gerektiğini biliyordum,yani rapor kaç günlük olursa olsun yeni bir rapor için göreve başlamak mı lazım?Peki nasıl olacak bir iki günlüğüne okul idaresi sorun çıkarmaz mı,iki gün başla sonra yokum,yani ders düzenini bozar bu uygulama.Siz böyle bişey yaşadınız mı?[/QUO
evet tek doktor raporunda başlanması lazım..2 günlük başlamıyacaksın müdür sadece sabahtan yazını yazacak milli eğitime görevine başlamıştır diye sen öğlen tekrar doktora gideceksin ya da ertesi gün..ben yaşadım..aynen bu şekilde oldu..zaten başlamıyacağımı biliyorlardı
arkadaşlar ben çalışan bir bayan olarak doğum iznimi bitirmiş durumdayım,10 günlük rapor aldım,aynı hekimden bir on gün daha alabileceğimi biliyorum ama bu on günü 5-5 olarak almak istiyorum,hafta sonlarını çıkarınca diğer ayın 15 ine kadar geliyor,zaten ücretsiz izin almak istiyorum sonrasında.sizce 5-5 alabilir miyim bir sorun yaşar mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?