nilly ben tek hekimden alınabilecek 20 günlük raporun 10 gününü aldım,diğerini 12 alırsam başka hekime gitmem gerekir oysa önce tek hekimlik 20 günü kullanmak,sonrada başka bir hekimden 20 gün almak için uğraşıyorum.Rapor aldığım hekim bir 10 daha yazarsa bu sefer haftasonu giridği için kasım 15 e kadar değil 13 üne kadar geliyor,bu yüzden 5-5 almak istiyorum.birde kasım 15 de ücretsiz izne ayrılacaktım ama baktım kurban bayramı tatili giriyor,baya da uzun tatil,vazgeçtim bayramdan sonra diğer 20 günlük raporu kullanacağım,tabi dediğin gibi ücretsiz izin dilekçemi raporla birlikte götüreceğim yani ayrılacağım tarihe 20 gün kala götüreceğim,valla benim hesaplar dışardaki hesaba uyarsa durum böyle,ama sen de bilirsin ki çoğunlukla uymaz hesaplar:))
Ben bide şunu soracağım,ücretsiz izin dilekçeni verirken şu tarihten şu tarihe kadar ayrılmak istiorum mu diyosun,yoksa benim internette gördüğüm örnek dilekçelerdeki gibi sadece şu tarihte ayrılmak istiyorum mu diyosun,yani ayrılmak istediğin tarihi belirtmen yeterli mi,kaç aylık ayrılmak istediğini belirtmek gerekir mi?