- 23 Kasım 2017
- 37
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi Bluelove22
Arkadaslar merhaba,evliyim 5 aylık bir bebeğim var eşimle doğuda küçük bir ilçede yaşıyoruz görevi nedeniyle hamile kaldığımı öğrendiğimde ailemin yanına gittim buradaki hastane vs.şartlar kısıtlı oldugu icin eşimle yaklaşık 1 yıl ayrı kaldık dogumdan sonrada bir süre ayrı kaldık bu süre içerisinde benimle dogruduzgun ilgilenmedi ve aramadı ve tartışmalarımiz çok oldu genellikle annesiyle ilgili konular yüzünden oldu ve eşim bana senden soğudum dedi annesiyle yeterince aramız sıcak olmadığı için ve bunun benden kaynaklandığını düşünüyor aramıyorum falan diye oda benin cezalandırdı ilgiye en çok ihtiyacım oldugu zamanlarda ve sorunlu bir hamilelik geçirdim sağlık problemlerim de vardı hep ilgi bekledim ve göremeyince bende ondan çok soğudum dogumda da beni üzecek şeyler yaptı dogumdan sonra 3 ay annemin yaninda k alcaktim istersen bana hiç gelme 1 yıl daha kal gb sinden birşeyler söyledi hastanede ağladım zaten 1 yıldır ailemin yanındayım artık sikilmistim kendi evi gb olmuyor insanın birde aile kalabalik rahat bi hamilelik geçirmedim doğumun sezaryen oldu lohusa bunalımı falan herşey pskolojimiz bozdu eşimin işi nedeniyle işimi bırakıp gitmistim neyse döndüm şuanda evime ama eşime karşı o kadar sogugumki bu hamilelik dönemindeki ilgisiz ligi ve bana olan tavırları yüzünden daha ona sarılmadı bile hiç geldiğimden beri bebek yüzünden ayrı yatiyiruz o sabah işten geliyo hiç birlikte uyumak istemiyirum ona dokunmak gelmiyor içimden çok duyarsız bana karşı varsa yoksa annesi bir kaç kez sarılmak istedi istemedim bilmiyorum ne olacak bu durum mutsuzum mesleğim yok aslında eşimi çok seviyordum nasıl bu kadar soğudum bilmiyorum yakalsmaya çalışıyor biraz ama ben itiyor um tersliyorum çoğu zaman icimen gelmiyor kendimi çok yanliz hissettim hamilelik döneminde o pskoloisyi hala üstümden atamıyorum 1 yıl boyunca belki beni 4 5 kez aramıştır düşünün oda mecburi durumlarda bunları dusunuyirum şimdi ilgileniyor ama uzaktayken nasik davrandığı önemli onunla konuşamıyorum da tartışma oluyo hep kendini haklı görüyor annesi çok kıskanç rahat vermiyor baştan beri beni istemiyordu çekememezlik var oğlunu paylasamiyor bir türlü ne yapacağımı bilmiyorum