doğum sonrası kilolar ne alemde

ya ben hakkaten bunalmaya başladım bu kilolardan resmen fil gibiyim bence...hala ve hala 79 kiloyum inanamıyorum ya bi gram vermiyorum tamam cidden iyi besleniyorum ama bu işler egzersiz olmadan olmuyo egzersiz yapmaya da daha nerden baksan 3 ay var. offfff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

selam rosecim.selam kızlar.maşallah bebişler büyümüş.bende avatarımı değiştiriyim baree.benim kızımda büyüdü teyzeleri.giremiyorum siteye kusuruma bakmayın.hepinizi çok özledim.ama ben neti açıp şifreyi girene kadar kızım kıyameti koparıyo.zilloş.
kiloma gelince 1 ayda anca 1 kilo verebildim.66 kiloyum şuan.kaldı 7 kilo.ramazan yüzünden hep tatlı çeşit çeşit yemekler.oooooffffff.veremedim.ama bu yemeye gene iyi almamışım.güncellermisin arkadaşımm.

81 olmuşumkaydirigubbakcemile5 bir kilo belki ama ne sevindim anlatamam:roflol:

38 beden olmak istiyorummmmmmmsenağlama

dolapta kıyafetlerim beni bekliyorr....kaydirigubbakcemile

En kisa zamanda güncelleycemm..program laptopta kayitlida onda bir sorun var halledince yükleyeceğim arkdşlarr..özürr

80 oldum rosecim kaydet bacım:lepi::dance:sositososito

slm herkese kızlar çoktandır giremiyorum siteye yazdıklarınızı okuyorum ama katılamıyorum benim oğlan biraz haylaz gözünün önünden ayrıldımmı basıyor yaygarayı.bu sayfayı özlemişim ama bende hala yerimde sayıyorum.sütümü yetiştiremiyorum ve sürekli yiyorum ama 15 kılom gitti bakalım kalanı nezaman gider

arkadaslar hanı emzırırken kılo verılırdı. ben dogumdan sonra 57 kıloya ındım zaten hamılelık oncesı 56 kıloydum ama son 10 gunde 59 oldum ve bu gıdısle dahada alacak gıbıyım cunku yedıklerımı kısarsam sutum kesılır dıye korkuyom ne yapacam bılmıyom valla

hanımlar yürüyün ayda yüzün.bütün vücudu kısa sürede hamde deforme etmeden şekle sokuyor.gün içinde mümkünse 45-50 dk hızlı tempoda yürümek inanılmaz kilo verdiriyor.ayrıca hamilelik ve sonrasında bebeği taşımaktan annelerde genelde kifoz(omurganın öne eğilmesi kamburluk)oluşmakta sırtıda şekle sokmak için yüzme inanılmaz iyi bir spor.
anneler protein ve sebze ağırlıklı az az sık sık beslenin.yoğurtu muhakkak menünüze ekleyin kızartma-tatlıalr-mamurişlerinden uzak durun kilo vermemk içten bile değillll

ya evet ben emzirirken çok kötü oturuyorum..
ve gerçekten duruş bozukluğu başladı..
eskiden bana heykel gibi duruyorsun dimdik derleri..şimdi eyfel kulesi gibi yamuldum :)))

hamilelikte duruş bozuklukları ortaya çıkabiliyor ve bazen ciddi estetik sağlık sorunlarıda yaratıyor.anne yüzerek özellikle bunu düzeltebilir.yada yüzme imkanı olamaynlar bir fizyoterapist yada fizik tedavi uzmanından gerekli egzersizleri öğrenip uygulayabilir.

bende 69 ile 70 arasında gidip geliyorumm daha 10 kilom warrr pantolonlarıma giremiyorummm ek gıdalara başlayınca oğlum biraz kısıcam yememdenn...

kızlar sütüm olsun diye homini gırtlak yemeyin sütü artıran tek şey sudur ne yerseniz yiyin sütün kalitesi bozulmaz aynıdır hep siz aa şundanda yiyim yavruma yarasın süt olsun derseniz daha cok kilo alırsınız..
metebolizmanızı hic durdurmayın ben saglıklı besleniyorum emzirirken diyet yapılmaz zaten 6 ögün besleniyorum ve daha 3 günde oldum 80 cok şükür bilincli yiyin zaten neyi ne kadar kısmanız gerektigini bilirsiniz ben tatlı yemiyorum meyveden alıyorum şekeri bide en gec 8 de akşam yemegimi yiyorum yatana kadar yemek yok sadece metebolik yag yakıcı sıvımı iciyorum { tarifi istiyene veririm..} yemekten sonra 2 saat sonra meyve yatana kadar su...

canım bende tatlı sevmiyorumm..bol bol su içiyorumm sütüm iyi...66 kiloyum 60 olmak istiyorum :1hug:alalım tarifiii:jeyyar:

ya ben süt olsun diye değik hakikaten karnım çok acıktığı için yiyorum..sanırım bu daha kötü.. :1no2:

birde meyve falan ksmiyor benim tatlı hevesimi kafamçokkarıştı

Çok üzgünüm çoookben de sut olsun dıye yemıyorum. yemek yedıkten 2 sat sonra ıcım kıyılıyo sankı.hamıleleıkten oncekı kılomdan 4 kılo kadar daha var bugunden ıtıbaren ekmegı kısacam ınsallah bunlar kalıcı olmaz cunku emzırırken cok kılo alınıyormus

emzirirken kilo mu aliniyorum veriliyor bilememde bende tam tersi oldu emsirirken 64 kiloydum emsirmeyi biraktim 69 oldum(

kızlar piskolojik olarak öyle olur ilk günde öyle hissedersiniz ama sonra düzene girer bakım benim bir günlük ögünüm

sabah kalkar kalmaz arasıra 500ml oda sıcaklıgında suyumu iciyorum :içelim:

Kahvaltı:

peynir ,kaşar

domates, salatalık

5 zeytin

haftada 1 yada 2 sefer yumurta 1 adet

2 dilim kepekli ekmek ben unonun tost ekmekleri varya onu kulanıyorum

cay 1 kesme şekeri ikiye bölüm iciyorum

ara ögün:

meyve ne varsa elma armut adeti yok ben bir elma bir armut yada nektari yiyorum

öglen:

corba

marul salalatası

sebze yemegi

yogurt ( yogurtun icine 1 kaşık keten tohumu)

pilav varsa 2 kaşık yoksa 1 veya 2 dilim ekmek

ara ögün:

meyve veya eti form bisküvi

akşam:

corba

sebze yemegi

salata ( sebze yemegi az yerseniz salatanıza ton balıgı atabilirsiniz )

yogurt veya ayran

2 dilim veya 1 dilimde tam tahılı kepekli ekmek

ben iki tanede maydonozlu peynirli biber dolması yedim cokacimcoook

son ögün:

yemekten 2 saat sonra canınız tatlı ister onun icinde meyve yiyceksiniz bastırmıyo diyenlerde bir iki gün sabretsinler şeftali daha bir şeker icerir ondan yiyebilirsiniz veya üzüm üzüm hep sütü artırır derler

ve gün boyu 3. 3,5 litre su :1rolleyes:

benim birgünüm böyle gecti diger günlerim faklı evde ne varsa yapmaya calışıyorum yemeklerde 2 yemek kaşıgı yag kuşanıyorum salatada 1 kaşık yag tuzu biraz daha az kulanıyorum cok tatlı isterseniz iki tatlı kaşıgı vanilyalı dondurma olur ben öle yaptım..

bayramda önüme ne tatlılar ne börekler dolmalar geldi gecti yemedim hayır dedim yemiyorum yasakkelime cünkü kendi iyiligim icin karşı taraf düşünmeden ye bitaneden ne olur desede kanmayın herşey bir taneyle başlar zaten yemedim cok şükür :Saruboceq:

hee atlamadanda kızımdan ve evimden fırsat buldugumda koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum 30 dakika ve hergüne sıkıştırmaya calıştıgım egzersizlerim var işte böyle kızlarhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…