kızlarrrr ben de bu pazartesi başlıyorum :))) cidden doğuma gittiğim kiloma geldim yeterrrr artıııkkkkk 75 olmuşum(((((((((( doğumdan beri 10 kiloya yaklaştı aldığım kilolar bir dur dememm lazım aşkito çok ağır cnm diyetin ama başarılı olmuşsun ama dikkat et alma bir süre bu kiloyu sabitlemeye çalış sonra gene başla....
merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum.benim boyum 175cm 72 kiloyla hamile kaldım şu an 84 kiloyum çok kilo aldığımı düşünüyurum emzirdiğim için rejim de yapmak istemiyorum sütüm kesilmesin diye bol kalorili şeyler yiyorum yemeyi de seviyorum ama zayıflamayı da çok istiyorum bu konuda önerisi olan var mı teşekkürler
Doğum yapalı 4 ay oldu 20kiloya yakın kilo aldım doğumdan sonra 13 kilo vermiştim ama 4 kilosunu yine geri almışım off kafayı yicem nasıl verilirki bunlar böyle,bide sezeryanlıyım göbeğim 6 aylık hamiş gibi kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum,birbirimizi motive etsek kızlar şu tatlılar beni mahvetti(
bol ev işi..
bebekle bol vakit...
bir de çalışmaya başlarsanız... bence kilo milo kalmaz...
ben eve tıkılı kaldım resmen, hiç bir yere gidemiyorum, yürüyüş falan da yok.. ona rağmen toparlanmaya başladım, bebek büyüdükçe daha çok enerji harcamak zorundayız zaten..
sezeryanlıyım, karnım toparlandı sayılır ama vücudumun kendisi kalınlaştı, kolllarımı görünce inanamıyorum, bu ne diye :)))) kilolar heryerde.. böyle olunca daha mı kolay zayıflanır bilmiyorum senağlama
moralimizi bozmayalım, zamana bırakalım :)
yaklasık 25 gunluk lohusayım ve almıs oldugum 10 kılyu vermısım.butun gebelık kılolarım gıttı yanı.bıranda bu kadar kılo vermek korkutuyor benı.
Ben daha doğum yapmadım,eylül başında falan bekliyoruz doğumu.
20 kilo aldım şimdiye kadar,nasıl verecem diye kara kara düşünüyorum.
Rose o kadar çabuk gidiyor mu kilolar???
doğumda yaklaşık kaç kilo gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?