doğum sonrası kilolar ne alemde

ayyyy bır kilo daha vermişimm oleyyhihoyyyt 69 kıloyumhihoyyyt doğumdan bu yana 17 kılo verdım arkdişlerr eren bey 43 günlük olduu

kızlar ben de 58 kilo olmuşum:) benim idealimdeki kilo da 54 aslında...
15 eylülde 2 aylık olacak bebeğim...

ben veremiyorum yaaa 1 kilo vermişim sadece 64 oldum vakit bulup fazla yemek yiyemiyorum zaten nasıl veremiyorum yaaa... göbekde gitmedi offf yaaa offff. 42 günlük bebeğim bu arada

doğumdan çıkıp eve geldiğim kilomdayım , 57 kiloyum çok kilom yok 5 kilo fazlam ama göbeğim var yaa .. kilonun hepsi göbekte

kızlar eşimin pcsınden gırıyorum listeyı laptopta bi türlu onu açıp düzeltemedım rahatsızldım ...çocuk felan en kısa zamanda inşallah güncelleyecemmm ....kusura bakmayınnnn

benim bilgiler eksik idealimdeki kilo 55 kızım 2,5 aylık

canım benide ekle şuan 80 im doğuma giderken 95
idealimdeki kilo 55 oğlum 2 aylıkk

canım ben 53 kiloyla başladım 76 da dogurdum şuan 64 kiloyum bebegim 55 günlük,ideal kilom eskisi gibi 53 ee ne yapalım kotlarımız 36 beden onlara girmem lazım:roflol:

GÜNCELLEMEE
ARZU-ELACIM ZATEN LİSTEDEDE VARMIŞSIN GÜNCELLEDIM SENI..HADI KIZLAR NERDESİNZ KILOLAR NE ALEMDEE

67ye düştüm daha çok var ideal kiloma 36 beden giymeme 42 bedenim hala

o kiloda nasıl 42 beden giyiyorsun inanamadım :uhm:

ben 65 kiloyken 38 bedendim :çok üzgünüm:

şimdi badilerime kazaklarıma bakıyorum da anca vücudumun yarısını kaplıyorlar... :bbo:

o kiloda nasıl 42 beden giyiyorsun inanamadım :uhm:

ben 65 kiloyken 38 bedendim :çok üzgünüm:

şimdi badilerime kazaklarıma bakıyorum da anca vücudumun yarısını kaplıyorlar... :bbo:

boydan farkediyor canımm... ben 46 giyiyorum şuann meselaa..ama inanmıyorlarr...zayıfkende 40 bedenden daha aşağı giymedim hiçç...kemiklerim sayılırken yanikaydirigubbakcemile2:dance: haa ben 62-63 kg iken 40 beden giyiyordum bu aradaa....

Son düzenleme:
KIZLAR 72 kiloyum ama daha hiç bi kıyafetimetime giremiyorum kalça ve göbek hala bir felaket...
42 bedenim galiba...hamileleikten önce 62ydim evlendiğimde ise 60.

ben 65 kiloyla hamile kaldım doğuma 86,5le girdim şuan 76 kiloyum 11 kilo fazlam var ama gelen kilolar malesef kolay kolay gitmiyor şuan rejim falanda yapamıyoruz kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor malesef daha,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…