kızlar piskolojik olarak öyle olur ilk günde öyle hissedersiniz ama sonra düzene girer bakım benim bir günlük ögünüm
sabah kalkar kalmaz arasıra 500ml oda sıcaklıgında suyumu iciyorum :içelim:
Kahvaltı:
peynir ,kaşar
domates, salatalık
5 zeytin
haftada 1 yada 2 sefer yumurta 1 adet
2 dilim kepekli ekmek ben unonun tost ekmekleri varya onu kulanıyorum
cay 1 kesme şekeri ikiye bölüm iciyorum
ara ögün:
meyve ne varsa elma armut adeti yok ben bir elma bir armut yada nektari yiyorum
öglen:
corba
marul salalatası
sebze yemegi
yogurt ( yogurtun icine 1 kaşık keten tohumu)
pilav varsa 2 kaşık yoksa 1 veya 2 dilim ekmek
ara ögün:
meyve veya eti form bisküvi
akşam:
corba
sebze yemegi
salata ( sebze yemegi az yerseniz salatanıza ton balıgı atabilirsiniz )
yogurt veya ayran
2 dilim veya 1 dilimde tam tahılı kepekli ekmek
ben iki tanede maydonozlu peynirli biber dolması yedim cokacimcoook
son ögün:
yemekten 2 saat sonra canınız tatlı ister onun icinde meyve yiyceksiniz bastırmıyo diyenlerde bir iki gün sabretsinler şeftali daha bir şeker icerir ondan yiyebilirsiniz veya üzüm üzüm hep sütü artırır derler
ve gün boyu 3. 3,5 litre su :1rolleyes:
benim birgünüm böyle gecti diger günlerim faklı evde ne varsa yapmaya calışıyorum yemeklerde 2 yemek kaşıgı yag kuşanıyorum salatada 1 kaşık yag tuzu biraz daha az kulanıyorum cok tatlı isterseniz iki tatlı kaşıgı vanilyalı dondurma olur ben öle yaptım..
bayramda önüme ne tatlılar ne börekler dolmalar geldi gecti yemedim hayır dedim yemiyorum yasakkelime cünkü kendi iyiligim icin karşı taraf düşünmeden ye bitaneden ne olur desede kanmayın herşey bir taneyle başlar zaten yemedim cok şükür :Saruboceq:
hee atlamadanda kızımdan ve evimden fırsat buldugumda koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum 30 dakika ve hergüne sıkıştırmaya calıştıgım egzersizlerim var işte böyle kızlarhihoyyyt
metebolik yag yakıcı sıvıysa şöyle;
2 elma
1 limon
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 tatlı kaşıgı tane karanfil
1 dal tarcın
3litre su
hazırlanışı:
elma ve limonları 4 parcaya bölün cekirdegi cöpüyle kabuklu bi şekilde sırasıyla karanfill tarcın karabiberide ekledikten sonra 3 litre suyu dökün tencerede kaynayana kadar pişsin kaynadıktan sonra suyunu süzüp icin ben sürahiye süzdüm sogumasını bekleyip icin isterseniz buda atabilirsiniz her ögünden 1 fincan icin bir günde 3 fincan sadece
migde rahatsızlıgı olan ve tansiyon düşüklügü yaşayan icmiycekmiş
tarifin sahibiyse : Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez'dir kızlar
sabah kalkar kalmaz arasıra 500ml oda sıcaklıgında suyumu iciyorum :içelim:
Kahvaltı:
peynir ,kaşar
domates, salatalık
5 zeytin
haftada 1 yada 2 sefer yumurta 1 adet
2 dilim kepekli ekmek ben unonun tost ekmekleri varya onu kulanıyorum
cay 1 kesme şekeri ikiye bölüm iciyorum
ara ögün:
meyve ne varsa elma armut adeti yok ben bir elma bir armut yada nektari yiyorum
öglen:
corba
marul salalatası
sebze yemegi
yogurt ( yogurtun icine 1 kaşık keten tohumu)
pilav varsa 2 kaşık yoksa 1 veya 2 dilim ekmek
ara ögün:
meyve veya eti form bisküvi
akşam:
corba
sebze yemegi
salata ( sebze yemegi az yerseniz salatanıza ton balıgı atabilirsiniz )
yogurt veya ayran
2 dilim veya 1 dilimde tam tahılı kepekli ekmek
ben iki tanede maydonozlu peynirli biber dolması yedim cokacimcoook
son ögün:
yemekten 2 saat sonra canınız tatlı ister onun icinde meyve yiyceksiniz bastırmıyo diyenlerde bir iki gün sabretsinler şeftali daha bir şeker icerir ondan yiyebilirsiniz veya üzüm üzüm hep sütü artırır derler
ve gün boyu 3. 3,5 litre su :1rolleyes:
benim birgünüm böyle gecti diger günlerim faklı evde ne varsa yapmaya calışıyorum yemeklerde 2 yemek kaşıgı yag kuşanıyorum salatada 1 kaşık yag tuzu biraz daha az kulanıyorum cok tatlı isterseniz iki tatlı kaşıgı vanilyalı dondurma olur ben öle yaptım..
bayramda önüme ne tatlılar ne börekler dolmalar geldi gecti yemedim hayır dedim yemiyorum yasakkelime cünkü kendi iyiligim icin karşı taraf düşünmeden ye bitaneden ne olur desede kanmayın herşey bir taneyle başlar zaten yemedim cok şükür :Saruboceq:
hee atlamadanda kızımdan ve evimden fırsat buldugumda koşu bandında tempolu yürüyüş yapıyorum 30 dakika ve hergüne sıkıştırmaya calıştıgım egzersizlerim var işte böyle kızlarhihoyyyt
metebolik yag yakıcı sıvıysa şöyle;
2 elma
1 limon
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
1 tatlı kaşıgı tane karanfil
1 dal tarcın
3litre su
hazırlanışı:
elma ve limonları 4 parcaya bölün cekirdegi cöpüyle kabuklu bi şekilde sırasıyla karanfill tarcın karabiberide ekledikten sonra 3 litre suyu dökün tencerede kaynayana kadar pişsin kaynadıktan sonra suyunu süzüp icin ben sürahiye süzdüm sogumasını bekleyip icin isterseniz buda atabilirsiniz her ögünden 1 fincan icin bir günde 3 fincan sadece
migde rahatsızlıgı olan ve tansiyon düşüklügü yaşayan icmiycekmiş
tarifin sahibiyse : Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez'dir kızlar