doğum sonrası kilolar ne alemde

ben kaldım 53 te dahada gitmeyecek heralde.kiloyu dert etmiyorumda ah şu 4aylık göbeğim bir gitseeee.sinirim bozuluyo valla.birisi karşıma gelip kaç aylık diyecek diye strese giriyorum.ha bide korse giymekten fenalık geldi artık.giyince göbek yok,giymeyince var...
aldığım 25 kiloyla rekor bende sanıyodum.babyface 38 kilo almış.inanamadım görünce...ben uzun zamandır bu sayfaya bakmıyorum anlaşılan...

listeye benide ekleyin lütfen 65 kiloyla hamile kaldım boy 1,68 21,5 kiloyla dğuma girdim şuan 76 kiloyum bebeğim 2,5 aylık

livacım eklemiştım zaten ben senı listeyee..tekrar güncelledım canımm..evet earkidişler yokmu azalann güncelleyelımmmmm.............

şekerim sabah olsun tartılıyımde söyliycem 79 olmayı ümit ediyorum hadi bakalım hihoyyyt:lepi:

bende 88-90 arasi gidip geliyorum .. bogazima hakim olabilmis deilim .. sporda yapmiyorum .. kilolarim gitsin die dua ediyorum ..allahta kabul etmio :)))

listeye benide ekleyin lütfen 65 kiloyla hamile kaldım doğuma 86,5 girdim yani 21,5 kilo aldım boyum 1,68 şu anki kilom 76 idealim 62 olmak inşallah.

liva canım sneı n pcde sorun var galıba ıkı lıstedır ismın geçiyor lıstede eklısın :mymeka:...daha nasıl ekliyebılrım senı anlamadım canımmmsırnaşık şey:roflol:

ben 69 kiloyum cnmn 1 kilo wermişim:)

bende oluyum gıbı duruyorum yandım hıc veremıyecegım herhalde

ya arkadaşlar resmen depresyona girecem:roflol: bugün yazlık-kışlık değişimi yaptım. hay yapmaz olaydım geçen sene bu zamanlar daha hamilelik falan yoktu ortalarda ya neler neler almıştım kendime hepsi öyle duruyo şimdi sadece uzaktan seyredebiliyorum yaaaa!!!şuan herhalde 44 beden falanımdır herhalde bilmiyorum çünkü hiç pantolon denemedim korkumdan ama benim tüm aldıklarım 40 beden:roflol::roflol: ne olacak benim bu halim üstelik sütüm biraz çoğalmaya başladı şuaralaro yüzden de her ne kadar alakası olmasa da yememden de kısmıyorum ve sanki kilo alıyorum yine korkudan tartıya bile çıkamıyorum yanından geçiyorumÇok üzgünüm çoook offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff of :a015:

aynı durumdayız...
kendim yazdım sandım inan...

canlarım bi bakın hele nooolur,fikirlerinize acayip ihtiyacım varkaydirigubbakcemile3...
bildiğiniz gibi ben 80 kiloluk bir fil olarak yaşamıma devam ediyorum,üstelik vermek bi yana daha da kilo almaktan korkuyorum ve bu durum benim kafayı oynatmama sebep olacak...:1no2:
şimdi ben internetten bulduğum bi estetik dr un daveti üzerine ofisine gittim,bana hastalarının eski ve yeni hallerinin resimlerini gösterdi,üstelik kendi karısı da 9 ay önce doğum yapmış o da incecik olmuş,onun da resimlerini gösterdi...
beni karboksiterspi,masaj,diyet ve egzersiz programıyla 14 haftada incelteceğini söyledi...seans başı 80 kağıttan 1120 ytl...2 taksitte ödüyormuşuz...
çok kafam karıştı,acaba böyle bi işe kalkışsam mı?emzirdiğimi biliyor,bunu dikkate alarak,sezeryanımı dikkate alarak program belirleyecekmiş...zaten kendi karısı da yeni doğum yaptığı için bu konuya karşı duyarlı..
ne dersiniz...acaba paraya kıysam mı,sizce iyi yapar mıyım?
bebeğim daha 3 aylık,belki erken ama çok moralim bozuluyo,herkes bi şeyler söylüyor...daha doğurmadın mı,içerde 1 tane daha mı var,çok kilo almışsın...deliricem valla,çok moralim bozuk,zayıflayabileceğime de hiç umudum yok :bbo:..emzirmek zayıflatır dediler ama nerdeee...daha çok iştahımı açtı...klava:
bana bi akıl verin canlarım,çok bunaldım...:Saruboceq:

ebtunacım seninle aynı durumdayız biliyosun ama bence acele etme aslına bakarsan 3 ay gerçekten erken bi vakit bunalınma girmek için ama biz bu kiloları hamilelikte dahil nerdeyse bi 6-7 aydır çektiğimiz için bize artık dayanılmaz geliyor. hatta eşim farketti ben sürekli belim ağrıyor diyorum fazla kilodan dedi vücut alışık değil bu kadar süredir bu kütleye... ben şimdilik ekmeği kesmeye karar verdim zaten pek sevmezdim önceden de ama hamilelikte başlamıştım yemeğe. bunun dışında en kısa zamanda koşu bandı almaya karar verdim malum spor salonuna gitçek zamanımız yok. bi 3 ay daha sıkalım dişimizi ondan sonra egzersiz hafif diyetler derken belki başlarız kilo vermeye.bi de bizim ufaklıklar hareketlenince mecburi egzersizler başlayacak bahsettiğin yöntemle ilgili pek bir fikrim yok ama sen illa yapıcam diyosan da yine 6 aydan sonra başla derim ben...

ebtunacım canım bıraz daha sabırlı ol bebeğin Bıraz daHA BÜYÜSÜN CANIM ÇOK ARKADAŞIMDAN DUYDUM..DOĞUMDA KILOLARIMI VERDIM AMA 5. AYDAN SONRA DAHA ÇOK KIL O ALDIM DİYE..ŞİMDİ KILOLARI VERIRSIN AMA DAHA SONRA EMZIRDIĞIN İÇİN YINE LAMA IHTIMALIN YÜKSEK...SAGLIKLI BESLENMEYE DEAV ET VE VE KILO ALMAMAYA GAYRET ETT..EN AZINDAN BEBEĞIN EK GIDALARA BAŞLADIKTAN SONRA BÖYLE BIR DIYETE GIR CANIM BENCE AMA TABI SANA KALMIŞŞ..BOŞVER BENCE ONUN BUNUN LAFINI..GİT KENDINI KUYUYA AT DESELER ATACASKMISIN KENDINLE BARIŞIK OL NE KILOLU INSANLAR VAR ELBET VERECEKSIN ACELECI OLMA CNM..MUCKSSS

sağolun canlarım ama bu millet var yaaa çok fena çoook...
bugün kuaföre gittim,eskiden benim halimin 2 katı olan bi kız vardı,şimdi zayıf...bu fırsatı mı bekliyomuş ne,deli etti beni...sanki biz şişko olduğumuzu bilmiyoruz,sanki kafamıza takmıyoruz...millet bu günleri beklemiş sanki,yüklendikçe yükleniyorlar valla...
yaaa emzirirken zayıflayacaktık hani?burda bi arkadaş var,emzirmiyo da,incecik oldu...ben niye böyleyim?...çok moralim bozuluyo....bazen diyorum ben de emzirmesem ne güzel diyet yapardım,spor yapardım...
hem zyıflasam bile sarkık olmam mı,göbek çok şekilsiz,çatlaklarım var,zayıflasam pörsümüş gibi olucam galiba...oooffff yaaaaaaaa 27 yaşında ne hallere geldim,anne olmak her açıdan zormuş valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…