1.75 boy 78 kg hamile kaldım.İlk 6 ay 13 kilo alıp hamileliği 25 kilo + ile tamamladım .yani 103 kg doğuma girdim sezeryan oldum eve geldiğimde 99 kg idim.neredeyse hiç kilo gitmemişti.2 haftada hızla kendiliğinden 9 kg gitti.sonrasında ise süt olsun diye herşeyi yedirdiler yine geri aldım 9 kiloyu.baktım olacak gibi değil doğumdan 4-5 ay sonra kontrolü elime aldım.Şuan için 15 kg yu verdim .kalan 15 kiloyu da aynen devam ederek vereceğim .sabahları 500 ml su 2 ceviz 2 kayısı.1 saat sonra kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 2-3 yemek kaşığı lor peyniri veya 30 gr peynir bol yeşillik 1/2 avokado 1 dilim ekmek şekersiz fıstık ezmesi 1 tatlı kaşığı.öğlen yemeği hiç yemiyorum 2 defa ara öğün yapıyorum saat 13:00 ve 16:00 da.15 adet çiğ badem veya fındık 1 meyve yanında çay veya kahve.akşam 18:00 de 2 kepçe çorba ,5 adet köfte veya bu ölçülerde tavuk balık veya 10 yemek kaşığı baklagil veya sebze yemeği ama suyundan yemiyorum .yanında 3 yemek kaşığı yoğurt veya salata.20:30 tekrar ara öğün .ara öğünlerde meyve yemezsem züber ,fellas protein barlar ,sek quark meyveli veya sade,activia gibi sağlıklı besinler tüketiyorum.youtube u açıp günde 3 mil leslie yapıyorum .yumurta inanılmaz tok tutuyor mutlaka yenmeli .diyeti sürdürülebilir yapmak önemli sizi sosyalleşmekten alıkoyacak diyetler yapmayın.sonra insan bıkıp bırakıyor .mesela bir doğum gününde pasta yiyeceksem o akşam sadece çorba salata yoğurt yiyorum .15 kiloyu 3-4 ayda verdim .kalan 15 kilo için de devam ediyorum