Olur biraz büyütür sende çalışırsın tekrar evlenmeyi düşünmezsen iki kadın buyutursunuz iki annesi olur ablan kabul eder mi benim kaynanam çok kötü eşimde beni korumaz kaynanam sesimi çıkarsam benden on kat fazla bağırır çirkef baş edemiyorum ama uzağım gitmiyorum öyle olmasa boşardim böyle hayat çekilmezArkadaslar hepiniz haklisiniz kocam susuyor kaynanam eziyet ediyor ben susuyorum. Evet bebeğimi düşünsem çığlık atardım bende vicdan azabı çekiyorum. Çocuk babasız kalsın istemiyorum. Kesin bir şekilde konuştum pazartesi ev tutmazsan bosanacagim dedim ablam var tek yaşıyor onun yanına giderim ne yapayım gerçekten bu böyle olmuyor
Eşimde öyle annem bana iyi diyo senin sorunun diyoBöyle bir ortamda bende bulundum ömrüm çürüdü gitti , içimi kararttilar ,yasim 33 ama artı bir yirmi yil daha taşıyorum omuzlarimda. Evden çıkman lazım çocuk büyüdükçe baglanacak ve belki de çocuğu size karşı dolduracak. Sizi çocuğunuzun yaninda eleştirir ve esinizde ses etmesse çocuk onu oterite sahibi sanar. Bende bu kadar aşırı olmadı ama başka kuzenimde malesef öyleydi hatta cocuga anne alistirmisti kendine .. ileride ki süreciniz böyle gibi görünüyor eşinizle kavgas ederek değil ama başka bahanelerle cikarin evden , ben eşimin annesine sulalesine hizmette kostum. Bugün anladım ki ben kötüyüm iyilik bu dünyada yok. Eşinizle kavga etmeyin birbirinizi yipratmayin erkekler sorun olduğunda kendisine çamur sicramamis size olanı görmezden geliyor.
Farkindayim bu da aynı masum ayağına yatıp alttan alttan laf atıyordu şimdi apaçık yapıyor bende zaten sabır falan kalmadı ne olacaksa olsun annem babam yok diye güzel ezdiler katlanamiyorum artık bebek olmasa gene susardim şimdi dedikleri akıl alır şeyler değil çocuğu sahiplendi kendi doğurmuş gibi davranıyor beni insan yerine koymayani bende koymayacagim
Bana gülüyosunuz ama ben ciddi sordum ya. Bebeği oğluşum diye seviyorsa bebek erkektir. Ee erkek bebeğe kayınvalidenin adı konulmayacağına göre anne yerinde mi adı yazacaktı ben anlamadım
Ne olur yaaa, analarının eteğinden ayrılmayan,karısına bir yuva açmayan, beceriksiz,anasının memesinden kopmamiş,evlenmeyi, sevişmek, üremek olarak gören adamları sevmeyin,açın gözünüzü siz sevgi diye bunlara katlanirken adam sevgi için nelere katlanıyor hiç düşündünüz mü?Birşey desem kadın kendini acindiriyor suçlu ben oluyorum borcumuz var diye geldik üstüne kadın eşimin paralarını alıyor cikamiyoruz da evden eşim annesine tapıyor birşey diyemiyorum seviyorum da. Ben annemi kaybettim babamı da kimsesizim zaten ne diyeyim ne edeyim
sizin yaptığınız normal mi sizceAyy okurken cinnet geçirdim. Valla doğum acısı falan dinlemem yolarım onu orda . Ne hakla ismi yazacak bebeğinizi size vermicek. Kendini ne sanıyor bu. Valla cinnet geçirin evi kirin dökün korksun sizden yoksa böyle ezilirsiniz. Benim kaynim benden habersiz oğlumun doğum gününde, almis oğlumu gitmiş pasta almaya p doğum gününü zehir ettim onlara wldim oğlumu eve geri geldim . Yapmayın bu kadar ya
Çocuk niye babasız kalsın adam olmayan kocayı boşayınca babalık düşüyor mu? Ölüyor mu adam? Hala adama süre verip durmayın. Gerçekten niyetiniz kurtulmaksa çıkın gidin ablanızın yanına. Ailesini düşünen adam da gider bulur evi bir ana önce. Bu adam anasının koynundan ayrılmaz. Toparlanın sahip çıkın o yaptığınız çocuğaArkadaslar hepiniz haklisiniz kocam susuyor kaynanam eziyet ediyor ben susuyorum. Evet bebeğimi düşünsem çığlık atardım bende vicdan azabı çekiyorum. Çocuk babasız kalsın istemiyorum. Kesin bir şekilde konuştum pazartesi ev tutmazsan bosanacagim dedim ablam var tek yaşıyor onun yanına giderim ne yapayım gerçekten bu böyle olmuyor
Iyiligini istiyormuş. Yemin ederim bu erkekler kaynana kaynata zulmu gormedikleri için boyle şimardilar. Anneni çağir sen hiç psikolojini bozma en azindan dikişlerin sağalsin. Onunla annen mucadele etsin. Kiz evlendirmek kolay onemli olan onu korumak kollamak. Huzursuzluk çikarirsa da topla eşyani git annenlerin yanina. Kendime gelene kadar orda kalicam de. Bu durumlarda kimseyi duwunmeyin. Cevabini da verin. Sigara dumanina gelince. Allah gostermesin ani bebek ölumlerinde bir numarali neden sigara dumanidir. Bunu soyleyin. Itirazinizi dile getirin. Benim ablam hep ayip olur laf demeyeyim diye diye cevap vermedi. Hatta annemlerin bile kariwmasina izin vermedi. Siz onlara birsey soylerseniz sizle konuşmam dedi. Sandi ki saygi gosterdikce degerlenir ilerde. Ama noldu? Nasil derler eşek gibi kullandilar. Sinirden yara basti her tarafini. Yeni gelin her lafi soyledi ama ona bile ablami şikayet ettiler. 10 yil sonra akli başina geldi de şimdi çatir çatir her sozu soyluyor. Yani susarak asla degerli olmuycaksin. Kimsenin seni ezmesine izin verme. Birak kötü desinler. Onemli olan senin nasil biri olman. Herkes ayna tutarak izler başkasini, baktikda kendisini gorur.Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben
Bu ne Allah askina.boyle düzen boyle hayat mi olur.sınırlarınızı belirtin yoksa sinirlerinizi kaybedersiniz.netKızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben
Senin adına sevindim inşallah daha çok mutlu ve huzurlu olursunuz bebesinizleKizlar haber bekleyeniniz vardı bende yazmayı unuttum yaklaşık 3 aydır kendi evimizdeyiz kaynanam alıştı artık güzelce açıkladım aliniyorum üzülüyorum dedim o da artık öyle demedi. Çok nadir diyor. Oğluma gelince temiz mis gibi ev tuttuk kirası fazla ama e ticaret işine girdim. İnanamayacaksınız ama 3 ayda araba bile aldım. Huzurluyuz borçlarimiz kapandı bebeğimiz rahat heryerde gezdiriyoruz... Allah gerçekten büyük. Sabrettim ve güzel dille açıkladım. Belki de kavga çıkarıp sadece aglasaydim bunlar olmayacaktı. Sadece haber vermek istedim. Bol bol dua edin Allah bir kapı açıyor.
Amin teşekkür ederimSenin adına sevindim inşallah daha çok mutlu ve huzurlu olursunuz bebesinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?