Doğum sonrası kaynana

Olur biraz büyütür sende çalışırsın tekrar evlenmeyi düşünmezsen iki kadın buyutursunuz iki annesi olur ablan kabul eder mi benim kaynanam çok kötü eşimde beni korumaz kaynanam sesimi çıkarsam benden on kat fazla bağırır çirkef baş edemiyorum ama uzağım gitmiyorum öyle olmasa boşardim böyle hayat çekilmez

Eşimde öyle annem bana iyi diyo senin sorunun diyo

Normalde bir kadına asla yakıştıramam ama size kavga tavsiye edeceğim.
Deli deliyi görünce değeneğini saklarmış.
Muhtemelen anne baba olmadığı için ezeriz bir şeycik de yapamaz kafasındalar (pislikler).
Siz artık annesiniz ve sizin göreviniz başlamış, geriye bakmayın.
Şöyle sağlam bir cinnet iyi olur. Sonrasında lohusaydım hormonlar mahvetti beni dersiniz.

Bu tip adamlar evlenmesin yahu cidden. Otursunlar anneleriyle.

Bana gülüyosunuz ama ben ciddi sordum ya. Bebeği oğluşum diye seviyorsa bebek erkektir. Ee erkek bebeğe kayınvalidenin adı konulmayacağına göre anne yerinde mi adı yazacaktı ben anlamadım

Öyle bir şey olamayacağını kadın da biliyor. Yaralama taktiği bu. Lohusa kadının üstüne gitmek için manalı manasız konuşuyor muhtemelen.

Ne olur yaaa, analarının eteğinden ayrılmayan,karısına bir yuva açmayan, beceriksiz,anasının memesinden kopmamiş,evlenmeyi, sevişmek, üremek olarak gören adamları sevmeyin,açın gözünüzü siz sevgi diye bunlara katlanirken adam sevgi için nelere katlanıyor hiç düşündünüz mü?
Gerekirse yakın yıkın evladiniza sahip çıkın,işler daha da kötüye gitmeden......

Ay ezdirme sende kendini ya..mesela bi çılgınlık yapıp annenlere gidebilirsin..gelen misafire çocuğu göstermeye bilirsin kv ye haddini bildirebilir kocana ağzının payını verebilirsin..yani hersey senin elinde bu kafayla elinden çocuğu alırlar seninde sesin çıkmaz

sizin yaptığınız normal mi sizce

Çocuk niye babasız kalsın adam olmayan kocayı boşayınca babalık düşüyor mu? Ölüyor mu adam? Hala adama süre verip durmayın. Gerçekten niyetiniz kurtulmaksa çıkın gidin ablanızın yanına. Ailesini düşünen adam da gider bulur evi bir ana önce. Bu adam anasının koynundan ayrılmaz. Toparlanın sahip çıkın o yaptığınız çocuğa

Iyiligini istiyormuş. Yemin ederim bu erkekler kaynana kaynata zulmu gormedikleri için boyle şimardilar. Anneni çağir sen hiç psikolojini bozma en azindan dikişlerin sağalsin. Onunla annen mucadele etsin. Kiz evlendirmek kolay onemli olan onu korumak kollamak. Huzursuzluk çikarirsa da topla eşyani git annenlerin yanina. Kendime gelene kadar orda kalicam de. Bu durumlarda kimseyi duwunmeyin. Cevabini da verin. Sigara dumanina gelince. Allah gostermesin ani bebek ölumlerinde bir numarali neden sigara dumanidir. Bunu soyleyin. Itirazinizi dile getirin. Benim ablam hep ayip olur laf demeyeyim diye diye cevap vermedi. Hatta annemlerin bile kariwmasina izin vermedi. Siz onlara birsey soylerseniz sizle konuşmam dedi. Sandi ki saygi gosterdikce degerlenir ilerde. Ama noldu? Nasil derler eşek gibi kullandilar. Sinirden yara basti her tarafini. Yeni gelin her lafi soyledi ama ona bile ablami şikayet ettiler. 10 yil sonra akli başina geldi de şimdi çatir çatir her sozu soyluyor. Yani susarak asla degerli olmuycaksin. Kimsenin seni ezmesine izin verme. Birak kötü desinler. Onemli olan senin nasil biri olman. Herkes ayna tutarak izler başkasini, baktikda kendisini gorur.

Bu ne Allah askina.boyle düzen boyle hayat mi olur.sınırlarınızı belirtin yoksa sinirlerinizi kaybedersiniz.net

Kizlar haber bekleyeniniz vardı bende yazmayı unuttum yaklaşık 3 aydır kendi evimizdeyiz kaynanam alıştı artık güzelce açıkladım aliniyorum üzülüyorum dedim o da artık öyle demedi. Çok nadir diyor. Oğluma gelince temiz mis gibi ev tuttuk kirası fazla ama e ticaret işine girdim. İnanamayacaksınız ama 3 ayda araba bile aldım. Huzurluyuz borçlarimiz kapandı bebeğimiz rahat heryerde gezdiriyoruz... Allah gerçekten büyük. Sabrettim ve güzel dille açıkladım. Belki de kavga çıkarıp sadece aglasaydim bunlar olmayacaktı. Sadece haber vermek istedim. Bol bol dua edin Allah bir kapı açıyor.

Senin adına sevindim inşallah daha çok mutlu ve huzurlu olursunuz bebesinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…