Doğum sonrası kaynana

Off okurken üzüldüm. Daha kendinizi bu tür vijdansız insanlara karşı savunmayı öğrenmeden evlenmiş birde üstüne bebek yapmışsınız onu da savunamıyorsunuz. Koca desen zaten anna kuzusu yok gibi bir şey. Birde seviyorum demişsiniz. bu durumda ne tavsiye verilir insan şaşırıyor .
Bari ikinci bir çocuk yapmayın.

Aferin kendi hayatını kararttığın yetmemiş minicik yavruyu da eklemişsin iğrenç ortama, sana asla acımadım bebeğe yazık, öyle bir hayatı sen seçtin ve bebeğine de o ortamı layık gördün, ben 2 yıl boyunca aman evliliğim otursun , maddi durum daha iyi olsun aman her problemi aşmış olalım diye diye korkumdan çocuk yapmadım, daha bismillah yeni yeni anneliğe ve babalığa değer bulabildim kendimi ve eşimi, neden bu kadar sorumsuzsunuz!!!
Yahu tamam bir cahillik yapmış, olan olmuş kv evinde oturduğuna göre ailesi de benzer yapıda insanlar belli ki. Ama ne kadar ağır konuşuyorsunuz karşınızda lohusa bir kadın var ya. Ayıp gerçekten.

Bi cinnet cok sey cözer ne herkese iyi olma cabası be arkadas sen annesin anneee.. cocugunun ve senin tam iyilik halin( beden ve ruhen) herkesten önemli bas çığlığı kaynanan denen yaratıgaa belliki cehalet fıskırıyor kimlikte adı yok diye söylenmiş. Oglunla seviişip cocuk yapamayacagına göre kimliktede senin adın yazmaz diyeydinde apısıp kalaydı beyyyleee😵‍💫

Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben 😞😞😞
Böyle bir ortamda bende bulundum ömrüm çürüdü gitti , içimi kararttilar ,yasim 33 ama artı bir yirmi yil daha taşıyorum omuzlarimda. Evden çıkman lazım çocuk büyüdükçe baglanacak ve belki de çocuğu size karşı dolduracak. Sizi çocuğunuzun yaninda eleştirir ve esinizde ses etmesse çocuk onu oterite sahibi sanar. Bende bu kadar aşırı olmadı ama başka kuzenimde malesef öyleydi hatta cocuga anne alistirmisti kendine .. ileride ki süreciniz böyle gibi görünüyor eşinizle kavgas ederek değil ama başka bahanelerle cikarin evden , ben eşimin annesine sulalesine hizmette kostum. Bugün anladım ki ben kötüyüm iyilik bu dünyada yok. Eşinizle kavga etmeyin birbirinizi yipratmayin erkekler sorun olduğunda kendisine çamur sicramamis size olanı görmezden geliyor.

Normalde kimseye gaz vermem hele ki bir lohusaya ama lütfen delir cinnet getir bir cinnet hepsini cözer.Tabak canak dagit sac baş yol deli deliyi görünce sopasıni saklarmış.Cünkü aynılarını yasadım benim esim de seninki gibi salak salak tavirlara girmişti baktı ki hanım elden gidiyor kendine ceki düzen verdi.Yazarken bile icim acıyor o günleri hatırladım güzel kardesim güzellikten anlamaz öyle lanet insanlar.Sen bir annesin evladın için güclü dur deli derler ama en azından bebeğinin bundan sonra mutlu bir annesi olur.Kocaman ama kocaman sarilmak istedim insanin en güzel günlerinin icine s..cıyorlar böyle bir ömür travma kalıyor

Allah göstermesin ama böyle devam ederseniz o çocuk yakında hasta olur. Sizin yaşadığınız durum çok vahim ama bebeğinki daha kötü. Ufacık çocuk eş dosta gösterilmez ki sizinkiler pis elleri ile öpüp kokluyormuş sigara içiliyormuş evde. Yazık valla bebeğe. Kendi annenizin yanına gidin bari. Zaten baştan kv ile yaşamak hata ama şuan için en mantıklısı kendi annenize gitmeniz

Daha ayrı eve çıkacak durumunuz yok bir de bu hayata çocuk getirmişsiniz. Sizi üzmek daha istemediğimden bir şey diyemiyorum. Çözümü de yok kocanda iş olsa bişey der annesine. Sen bebeğinle aile evine dön kurtar kendini

Allah göstermesin ama böyle devam ederseniz o çocuk yakında hasta olur. Sizin yaşadığınız durum çok vahim ama bebeğinki daha kötü. Ufacık çocuk eş dosta gösterilmez ki sizinkiler pis elleri ile öpüp kokluyormuş sigara içiliyormuş evde. Yazık valla bebeğe. Kendi annenizin yanına gidin bari. Zaten baştan kv ile yaşamak hata ama şuan için en mantıklısı kendi annenize gitmeniz
Annesi hayatta değil.

Tam çöpe atmalık bir kaynana ve koca ikilisi.
Bende cinnet geçirmeye başladım sabahtan beri ikisi ile de muhatap olmuyorum dediğiniz gibi ağır bir şekilde eşimle konuştum artık secimini yapsın ne yapayım hayatım boyunca çocuk sahibi olmak istedim şimdi başka birinin çocuğu için kendi cocugumu tehlikeye atamam babası olsa da ne yazar oyle davranmadigi sürece bebeğime birşey olursa hiçbirini yaşatmam pazartesi günü ev tutulmaz ise bir saniye daha durmayacagim

Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben 😞😞😞
Valla bagir çağır cinnet gecir ortalığı yik kayinvaliden kendisi ev tutar çıkarır sizi. Yoksa yakında gerçekten depresyona girer cinnet geçirirsin sağlığından olursun. Böyleleri tatlı dilden anlamaz azcık vicdanı olsa lohusa kadına bunlar yapılır mı. Kocan zaten pasif ödü kopar . Taşınır kurtulursun. Başka çaren yokyoksa sonunuz olmaz kocanla.

Bende cinnet geçirmeye başladım sabahtan beri ikisi ile de muhatap olmuyorum dediğiniz gibi ağır bir şekilde eşimle konuştum artık secimini yapsın ne yapayım hayatım boyunca çocuk sahibi olmak istedim şimdi başka birinin çocuğu için kendi cocugumu tehlikeye atamam babası olsa da ne yazar oyle davranmadigi sürece bebeğime birşey olursa hiçbirini yaşatmam pazartesi günü ev tutulmaz ise bir saniye daha durmayacagim
Durma zaten bu kadın senin ömrünü yer. Nefret ediyorum böyle tiplerden benin kaynanamda seninkinin daha sinsi ve alttan yürüten versiyonu. İlk dogumumda geldi sormadan etmeden 40 gün evimde kaldı eşimle 5 yıl kendimize gelemedik. Hayatı zindan eder böyleleri.

Durma zaten bu kadın senin ömrünü yer. Nefret ediyorum böyle tiplerden benin kaynanamda seninkinin daha sinsi ve alttan yürüten versiyonu. İlk dogumumda geldi sormadan etmeden 40 gün evimde kaldı eşimle 5 yıl kendimize gelemedik. Hayatı zindan eder böyleleri.
Farkindayim bu da aynı masum ayağına yatıp alttan alttan laf atıyordu şimdi apaçık yapıyor bende zaten sabır falan kalmadı ne olacaksa olsun annem babam yok diye güzel ezdiler katlanamiyorum artık bebek olmasa gene susardim şimdi dedikleri akıl alır şeyler değil çocuğu sahiplendi kendi doğurmuş gibi davranıyor beni insan yerine koymayani bende koymayacagim

Back