Doğum sonrası kaynana

Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben 😞😞😞
Allah kahretsin o kadını üzülerek okudum yazınızı

Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben 😞😞😞
Okurken içim daraldı kaynana ile aynı evde oturmakla hayatının hatasını yapmışsın

Ayy yeter diye çığlık atıp cinnet geçiricem artık ben okudukça kurduruyorum böyle gül gibi kadınlara saçma salak erkeklerin, cahil ve oğlunu memeden kesemeyen bencil kötü kaynanaların eziyet etmesinden.
Annem babam yok, arkamda değil, çalışmıyorum nasıl ayrılayım diye hayatlarınızı zehir ediyorsunuz. Çok üzülüyorum ya . Bu kadar kimsesiz, sessiz , güçsüz durmayın nolur insanlar kötü siz sustukça yumuşak yüzlü oldukça tepenize çıkarlar sizi yok sayalar
Cidden bunun bir çözümü yok o adam ne anasından ne de sözünden ayrılır. Keşke elimde bişey olsa böyle kadınları çekip kurtarabilsem

sktir git diyeceksiniz. Bu kadar. Ne oluyor ya deli mi bu insanlar bu nasil muamele.

Eşinde kvnde bir günde böyle korkunç olmadi degil mi? Bile isteye yaşiyorsunuz bunlari resmen. Psikolojik sikintili olmasa bebegin kimliginde niye benim adim yazmiyor diye zirlamaz zaten. Ay korkunç ailelere bebek veriyorsunuz, beraber yaşiyorsunuz aklim almiyor. Bebeginizi koruyun, gelen giden ellemesin. Umarim bu aileden kurtulur kendi evinize çikarsiniz. Sorun kvden ziyade eşte zaten.

Alin cocugunuzu kapatin kendinizi odaya. Almak isteyen oldu mu bir cinnet her seyi çozer. Kesin ve etkili tek cözüm. Esinizin siddete egilimi varsa telefonunuza kades indirin. Cünkü onlar da bebek olunca lohusa oluyorlar ve söz konusu anneleri olunca onlara asla laf anlatamazsiniz. Emzikleri de gordugunuz anda uclarini kesip derhal cöpe atin. Kesin diyorum cunku copten alip yikayil gene verirler. Bu arada mastit olmamaya dikkat edin. Siz ve bebeginiz suan her seyden degerlisiniz. Kendinizi ve bebeginizi kimseye üzdürmeyin.

Normalde susan biri değilim ama annesidir anne kaybetmek nedir bilirim aralarını bozmayayim diye susuyordum ama bende dayanamıyorum artik
Sen aralarını bozabileceğini mi sanıyorsun gerçekten

Sana zulmeden terbiyesiz kaynananı bunun ortağı kocanı evladından önde tutuyorsun o yüzden müstehak sana el kadar bebe hastalık kaptığında da Allah hepinizden soracak hesabını

Arkadaslar hepiniz haklisiniz kocam susuyor kaynanam eziyet ediyor ben susuyorum. Evet bebeğimi düşünsem çığlık atardım bende vicdan azabı çekiyorum. Çocuk babasız kalsın istemiyorum. Kesin bir şekilde konuştum pazartesi ev tutmazsan bosanacagim dedim ablam var tek yaşıyor onun yanına giderim ne yapayım gerçekten bu böyle olmuyor

Yapmanız gerekeni baştan yapmalıydınız. Bu zamanda kayınvalide ile oturmak niye.

Back