Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kahretsin o kadını üzülerek okudum yazınızıKızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben![]()
Kendi evimiz varken hamileydim borca girdik mecbur buraya taşınmak istedi eşim bende birşey diyemedimKv evinde neden dogurdun. Ayrı eve çıkınca keşke çocuk yapsaydın. Kocanda zaten iş yok. Ama o kaynana cadısına haddini bildir.Başka türlü için sogumaz.
Maalesef Anne ve babası hayatta değillerÇocuğunu al, sabah kimse uyanmadan sessizce çık baba evine git konu sahibesi. Böyle hasta olursun.
Öyle yapacagimKonu sahibi guzel korun ikinci cocuk olmasin bu aile seni yer. Sakin kocana acima acinacak hale düşersin. Erkek milletine birsey olmuyor hastaneye git kadin doguma spiral taktir korkma
Okurken içim daraldı kaynana ile aynı evde oturmakla hayatının hatasını yapmışsınKızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben![]()
Bende hiç istemiyordum böyle olacağını biliyordum ama borç batağında mecbur taşındıkOkurken içim daraldı kaynana ile aynı evde oturmakla hayatının hatasını yapmışsın
Kendini ve bebeğini korumak için biraz sesin çıksın. Böyle devam edersen seni daha çok ezelerKendi evimiz varken hamileydim borca girdik mecbur buraya taşınmak istedi eşim bende birşey diyemedim
sktir git diyeceksiniz. Bu kadar. Ne oluyor ya deli mi bu insanlar bu nasil muamele.Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben![]()
Sen aralarını bozabileceğini mi sanıyorsun gerçektenNormalde susan biri değilim ama annesidir anne kaybetmek nedir bilirim aralarını bozmayayim diye susuyordum ama bende dayanamıyorum artik
Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben![]()