Doğum sonrası kaynana

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
474
137
33
24
Kızlar ayın 7 sinde doğum yaptım hastanede 2 gün suni sancı çektim üstüne nst sıkıntı diye 10 cm açıklikta 2 gün uzatacagiz dediler özele gidip orda doğum yaptım kaynanam doğum sonrası özele gittim diye suratıma bakmadı kucağıma birturlu vermediler bebeği sabah akşam çocuklu akrabaları gelip ellerini yıkamadan bebeği ekleyip opuyorlar kaynanamda yaşıyorum evdeki sigara kokusundan kapıyı açamıyorum. Bı saatte bir kontrole gelip emzirdinmi şunu bunu yaptı mı diyor. Benden gizli emzik vermiş o kadar uyardigim halde. Sürekli bence senin sütun yetersiz diyor ama inanın elbisemden sütler akıyor artık sırılsıklam oluyor psikolojimi bozdu. Beni asla oturtmuyor sürekli kalk emzir açtır vicdansız diyor altım o kadar acıyor ki kontrole gittim dikişlerim patlamiş dayanamıyorum artık eşime söyledim sen benim annemi sevmiyorsun o senin iyiliği istiyor diyor. Doğru düzgün ne uyudum ne yemek yedim yarım saatte bir emzir diye çığlık atıyor kafayı yiyeceğim lütfen destek olun. Kucağına alıp oğluşum diye geziyor kimliği geldi niye benim adım yazmıyor orda diyor ne yapacağım ben

Bu pasif kocayı çok mu aradınız da bir de çocuk yaptınız? Çocuğunuzu doğurduysanız korumayı da bileceksiniz. Ne diye sesiniz çıkmıyor hala ortalığı yıkmadınız? Ne bekliyorsunuz?

Okurken hamile halimle yüzümü gözümü yırtmak geldi içimden. Küçücük bebeğinizi bile koruyamıyorsunuz ama! Biraz sesinizi çıkartın. Öyle kocam olsun yırtmıştım çoktan, evlenmiş çocuk yapmışsınız artık ne söyleyeyim. Benim de kaynanam sıkıntılı ama haddini bildiriyorum. Kendinizi ezdirmeyin yahu!

Bu pasif kocayı çok mu aradınız da bir de çocuk yaptınız? Çocuğunuzu doğurduysanız korumayı da bileceksiniz. Ne diye sesiniz çıkmıyor hala ortalığı yıkmadınız? Ne bekliyorsunuz?
Birşey desem kadın kendini acindiriyor suçlu ben oluyorum borcumuz var diye geldik üstüne kadın eşimin paralarını alıyor cikamiyoruz da evden eşim annesine tapıyor birşey diyemiyorum seviyorum da. Ben annemi kaybettim babamı da kimsesizim zaten ne diyeyim ne edeyim

Normalde susan biri değilim ama annesidir anne kaybetmek nedir bilirim aralarını bozmayayim diye susuyordum ama bende dayanamıyorum artik

Allahım rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah arkadaşım.

Bir an önce toparlanın.

Kadın sığınma evine mi gidersiniz,işe girip bakıcı mı tutarsınız bilmiyorum da bu hayatı çekmeyin.

Normalde susan biri değilim ama annesidir anne kaybetmek nedir bilirim aralarını bozmayayim diye susuyordum ama bende dayanamıyorum artik
Başınız sağolsun. Ama bu bahane olamaz. O eşinizin annesi olabilir ama siz de o miniğin annesi oluyorsunuz. Kv eşinizle aranızı ya da bebeğinizle aranızı bozabiliyorken sizin böyle pamuk olmanız beni gerdi gerçekten. Üzüldüm de bir yandan. Susmanızı gerektirecek bir konu yok. O sizin bebeğiniz ve onun hakkında en iyisine siz karar verebilirsiniz. İçgüdülerinizde var bu, kaldı ki onu siz taşıdınız.

Allahım rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah arkadaşım.

Bir an önce toparlanın.

Kadın sığınma evine mi gidersiniz,işe girip bakıcı mı tutarsınız bilmiyorum da bu hayatı çekmeyin.
Kocam pazartesi ev tutacağım dedi şimdi ama inanmıyorum ona sinirimi dindirmeye çalışıyor gibi

Kaynanan tam bir ahmak hiç kusura kalmasın ne her şeye karışıyor ona ne oluyor 5 5 para mı veriyor . Bu arada sütünün çok olduğunu kimseye söyleme inan nazar deger eşinle konuş ve gerekmediği sürece gorusmeyin

Oğlanın adını kaynana ismi mi koyacakmissiniz

Valla lohusa depresyonu diye birşey var, salağa yatar öyle yaparım..
bak bakalım ses çıkarabiliyolarmı.. olay yaratırım..
yaaa afedersiniz amaaa durumunuz yoksa kayınvalide evinde kalıcaksanız keşke çocuk için biraz daha bekleseydinizz
Eşinize zaten birşey diyemiyorum
Ama sizde kimseniz yok diye ses çıkartmamazlık yapmayın. Bu devirde sessizin üstüne gidiliyor..

Aferin kendi hayatını kararttığın yetmemiş minicik yavruyu da eklemişsin iğrenç ortama, sana asla acımadım bebeğe yazık, öyle bir hayatı sen seçtin ve bebeğine de o ortamı layık gördün, ben 2 yıl boyunca aman evliliğim otursun , maddi durum daha iyi olsun aman her problemi aşmış olalım diye diye korkumdan çocuk yapmadım, daha bismillah yeni yeni anneliğe ve babalığa değer bulabildim kendimi ve eşimi, neden bu kadar sorumsuzsunuz!!!

Ay lütfen kendinize gelin

Bebeğini onlardan al ve buna izin verme o senin bebeğin onu sen doğurdun gerekirse zorla alacaksn sesin çıksın biraz aslan gibi kükre ve yavrunu bağrina bass onun sana ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…