Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

O nebiçim karın ya çocuğu küçükken kucağındayken ortadan bi top gibi bişey var sanki ne garip o_O sonrada koca çocuğu koca göbeğe oturtmuş :eek: benim annemin göbüşü pamuk gibi 4 tane doğurmasına rağmen bu bide sporcu :KK17:

Esime gosterdim. Kucaginda cocugu tuta tuta karni öyle asagi kaymistir diyor :-/ ilginc bi karin.

Capture.JPG

Doğum yapınca böyle olmuyor değil mi ya,çocuğu olan ablalar açıklasın lütfennn :eek::eek:
Kiz yok korkma.:KK66:bu kadinin vucut yapisindan boyle:KK66:benim 15 aylik kizim var.dogumdan sonra karnim normale dondu.allaha sukur sansliyimki karnimda birtane bile catlak olmadi:KK66:)

:KK57:
Bişey dicem.
Ben de doğurdum.
Doğum sonrasının hiç bir anında bu şekli almadı benim karnım.
Korktum ayol.
Korse takmamış mı anası ona :KK45:
Ben doğumun ertesi gününden 40ımız çıkana kadar korse takmıştım ve 1 aya kalmadan da dümdüzdü karnım
Kadınları korkutmaktan başka bi işe yaramamış bu yaptığı iş. :KK11:

Bişey dicem.
Ben de doğurdum.
Doğum sonrasının hiç bir anında bu şekli almadı benim karnım.
Korktum ayol.
Korse takmamış mı anası ona :KK45:
Ben doğumun ertesi gününden 40ımız çıkana kadar korse takmıştım ve 1 aya kalmadan da dümdüzdü karnım
Kadınları korkutmaktan başka bi işe yaramamış bu yaptığı iş. :KK11:

ben korse kullanmadım benim de böyle değil canım ya, üstelik sezeryan yani

Doğum yapınca böyle olmuyor değil mi ya,çocuğu olan ablalar açıklasın lütfennn :eek::eek:
Benimki bunlara ek olarak göğsümde bacaklarimda kalcalarimda ayrica kollarimda var.korse 1.günden itibaren kullandim.annende varsa oluyor genetik olabiliyor.ama bazılarında hiç olmuyor.umarim şanslisindir.cocuklarimiz herşeye değer ama hayat devam ediyor.ve işin kötü tarafi tedavisi yok.

Son düzenleme:
Ben de doğum yaptım 4.5 ay oldu Karnım hiç de böyle değil. 3 5 çatlak var evet ama sarkma ya da yığın yok şükür. Biraz bünye ile alakali

Ne cesaretlendirmesi ya. Bunu goren dogum yapmayan kadinlar hayattan sogur. Ilk kez boyle birsey goruyorum. Iki cocugum var. Gayette normal vucudum.

Yeni soğuk yapmış da hala sarkık gibi karnı.. çatlak değil onlar çatlak öyle olmazki . Bu arada benim de 2 tane çocuğum var tek 1 çatlak yok şükür karnımda

Bu ne ya. Bu çatlak değil ki.
Allahım benim öyle değil valla.
Anne olmayı düşünenler korkmayın yok öyle bişey. .

benım hıc catlagım olmadı ki hiç krem falanda kullanamadım..Ama hiç böle olanı da görmedim:KK57:

ama kadının karnına bakılırsa hamilelik boyunca spor yapmış karın kenarları fit duruyor çünkü sadece ortası çocukta çıkınca felaket deforme olmuş spor yapmasaydı bütün karnı gayet normal görünürdü

Benim karnim hala yag bagli ondan boyle degil sanirim yag olmasa deriler herkesin boyle sarkardi hatun spor yapmis yag tutmamis yoksa sezeryan sonrasi gobek kalmaz ahanda boyle sarkmis deri kalirdi hepimizde demek ki

Kadının karnı hamileliğinde yer çekimine karşı koyamamış.. Bebeği bağırsakta taşımış gibi bi anatomik görüntü vermiş..
(Arap Kadri diye bir karikatür vardı, öyle gözüküyor göbek)
Doğurunca öyle korkunç gözükmesi tuhaf mı değilmi bilemiycem ama sanki içi boşalmış ve sarkmış göbek işte..
O derinin fazlasını aldırıp gerdirmeden düzelmez bence sporla falan..

X