Doğum sonrası karnını paylaştı, olay oldu!

çocuk içerdeyken bile sekilsiz durmus yaws
3 çocuk tasidim vallabenimki boyle deil
bu kadinin akrninda var bi çakallik :)))
çok asiri zayif oldugu için miki

Bu ne be :) Doğru düzgün spor yapmadiğim halde benim karnim hala eskisi gibi.

O degilde uzuldum kadina ya.
Kadin morali bozulan kadinlara uzulmeyin diye ise koyulmus, geldik o kadinlar olrak biz onun moralini yerle bir ettik:KK70:
Neyseki Turk degilde buralara ugramaz.
Ama yinede faydali oldu kadin; Allaha sukretmeyi ogretti.

Son düzenleme:
Bir de hamilelikte karnın böyle şişmesi normal mi?
index.php

:KK57: Şimdiye kadar hiç böylesini görmedim . Kızlar endişelenmeyin ben kızıma 57 kiloyla doğum yaptım çok zayıftım ama yinede karnımda bir tane bile çatlak olmadı.

Bir de hamilelikte karnın böyle şişmesi normal mi?
index.php
Sağ taraftaki çocuğu doğurmuş hali mi yoksa 3 4 aylık hamile ni anlamadım bile. Çok enteresan bi gebelik geçirmiş abla.

Sağ taraftaki çocuğu doğurmuş hali mi yoksa 3 4 aylık hamile ni anlamadım bile. Çok enteresan bi gebelik geçirmiş abla.
Yok ya doğurmuş kadın göbeği değil o. Zaten soldaki hamilelik karnı da fazla dışarıda baksana.
Kadında bir şey var bence :KK70:

Yok ya doğurmuş kadın göbeği değil o. Zaten soldaki hamilelik karnı da fazla dışarıda baksana.
Kadında bir şey var bence :KK70:

Bilmem kuzenin 1 aylık bebeği var dışardan bakınca hala hamile gibi duruyo. Belki öyle bişeydir dedim.

Haberi bizim gebelere gönderdim (kuzenle kardeşime) ikisinden de ses yok depresyona girdiler galiba :KK53:

Kadınları doğumdan soğutacak bu kadın.3 doğum yaptım,yine de böyle olmadı karnım.Spor yaptığı halde böyle olursa yapmasa ne olacak.Türkiye'de olsa o karnını göstermemek için şekilden şekile girer kadınlar.Geçen günkü haberde de koltuk altı kıllarıyla foto çekinmişti kadın.Biz mi çok önemsiyoruz,onlarda mı anormallik var,bilemedim.

Kadınları doğumdan soğutacak bu kadın.3 doğum yaptım,yine de böyle olmadı karnım.Spor yaptığı halde böyle olursa yapmasa ne olacak.Türkiye'de olsa o karnını göstermemek için şekilden şekile girer kadınlar.Geçen günkü haberde de koltuk altı kıllarıyla foto çekinmişti kadın.Biz mi çok önemsiyoruz,onlarda mı anormallik var,bilemedim.
Doğum sonrası deformasyonları artık göstermeye başladı insanlar. Utanacak bir şey değil, kişi kendisi hoşnutsuz değilse saklamasına da gerek yok. Hatta bilakis bence saklamaması güzel, sonuçta bu kadın doğum yaptığı için karnı böyle.
Ben saklar mıydım, en azından fotoğraflar çekip yayınlamazdım; benim de kalçalarımda kilo alıp verme sebepli çatlak var hiç umrumda da değil giyiyorum hala bikinimi ama "bakııın ne güzel çatlağım var" diye instagramda yayınlamıyorum.:KK53:

Bu kadının cildi kuruydu ondan çatladı sanırım, yağlı ciltte böyle çatlak olmaz, bende hiç böyle bir görüntü olmadı, korkmayın kızlar herkes böyle olmuyor, yalnız kuru cilt yapısına sahip insanlar gebeliğin ilk ayından itibaren bebe yağı sürsün karın ve bacaklara, deneyin bana dua edeceksiniz:KK66:

Yağlar tüylenme yapıyormuş diye duymuştum abla doğru değil o zaman?

X